-
Anonim
nie rozumiem tego czemu ludzie sa tak okrutni dla zwierzat.nie maja poczucia winy -
Anonim
Ja tez nie rozumiem ich... Ludzie ktorzy kochaja zwierzeta nigdy tego nie zrozumieja, dlaczego inny krzywdza tak bezbronne i kochane stworzenia jakimi sa zwierzeta... :( -
Anonim
nie moge patrzyc jak krzywda im sie dzieje.jak byly artykuly o koniach jak ich przewozono lub o pieskach nie moge na to patrzec bo od razu lzy mi leca same :(:(:( -
Anonim
nom ja tez nie moge patrezec :( u mnie na profily do polecanyc linkow dalam galerie co ludzie robia ze zwierzetami :( i spis firmy ktore na nich testuja ... wrrr... -
-
Anonim
ja raz weszlam na taka strone i dziekuje to jest okropne malo jest ludzi co chca pomuz bezbronnym zwierzaczkom -
Anonim
niestety malo :( Duz o osob ma w ... co sie dzieje ze zwierzetami i ta obojetnosc jest przerazajaca :/ -
Anonim
-
Anonim
Nom, trzeba, ale to wcale nie jest takie proste :/ Ciesze sie z tego, ze sa tacy ludzie jak Wy, ktorzy kochaja zwierzeta i chca im pomagac :* :) -
Małgosia
Ej słuchajcie, zbliża się niedługo zima i okres baardzo ciężki dla zwierząt w schroniskach, dlatego też prosze Was o pomoc- jeśli posiadacie w domu niepotrzebne koce, narzuty czy większe ręczniki zbierzcie je i przekażcie najbliższemu schronisku. Takie dary będą wręcz nieocenione, bowiem nie wszyscy mają cieplutkie domki, kaloryferki i gorące herbatki pod ręką. Wasze pupile będą grzać się w domowym ciepełku podczas gdy te nieszczęsne stworzenia będą marzły na dworzu w nieocieplanych, drewnianych budach! :( Apeluje o pomoc już teraz ponieważ wiele zwierzaków nie przeżywa samego przejścia z okresu jesienno zimowego. Każdy koc czy narzuta to jedna cieplejsza buda i jedno ogrzane małe ciałko.. Sama nie zbawie świata- z ludźmi takimi jak Wy- może.... Popytajcie wśród znajomych i rodziny- każdy przez chwile może poczuć się naprawdę potrzebny na tym świecie :) Dzięki -
Anonim
Małgosia bardz odobry pomysl! Postaram sie pomoc w schronisku ktore jest u mnei w miescie; ) -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
no dokladnie a nawet jak ktos nie ma koca to mozna zawsze kupic lub sie innych popytac.pozatym mozna jeszcze jakies jedzenie kupic -
Anonim
no dokladnie a nawet jak ktos nie ma koca to mozna zawsze kupic lub sie innych popytac.pozatym mozna jeszcze jakies jedzenie kupic -
Anonim
Anonim
nom, zgadza sie :) Hmm albo mozna zrobic zbiorke pieniedzy w szkole na schronisko, kazdy grosz sie im przyda :) -
Anonim
dobry pomysl ale tez musi ktos pomuc z zawiezieniem tam do schroniska -
Anonim
U mnie w szkole trwa zbiórka na schroniska.... staram sie pomóc..... :) -
Anonim
u mnie w szkole by nie wypalil ten pomysl bo sa jacys dziwni nie obchodzi ich zwierzecy los -
Anonim
Heh nie mozesz od razu spalac tego pomyslu, ostatnio zbieralam podpisy (petycja o nie wywozeniu koni na rzez) i uzbieralam i bardzo duzo :P Az sie zdziwilam ze tyle osob podpisalo (nawet nauczyciele!;)) Wiec mimo wszystko nei wszystkich nie obchodzi los zwierzat; ) Zawsze warto sprobowac :]