Stowarzyszenie zajebistych [14753]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • YoYek

... bardziej ...zajebisty charakter czy bardziej zajebisty wygląd... a moze zajebisty uśmiech wystarczy; )

ja stawiam ... na charakter... nie moge sie nudzić; ) wiec charakter musi byc zajebisty

a wygląd nie musi byc zajebisty ... ale jak sie obudze rano .. i zobacze tą drugą osobe i zaczne krzyczec; ) to juz nie bedzie tak zajebiscie ... pozatym jesteśmy w uni ...
    jakies normy muszą byc; P ..
    .
    a jak to ktoś kiedyś powiedział im piekniejsze wnętrze tym piękniejszy wygląd... i to prawda; ) wiec ... w sumie na jedno wychodzi .. jesli masz zajebisty charakter to .. zajebiscie bedziesz wyglądac ...przynajmniej dla kogos ... dla kogo jestes zajebisty(a)
    bo pewnie kazdy z was tak miał ze ktoś wam sie nie podobał ...ale .. po .. (jakims czasie) bliższym poznaniu ... nie mogliscie od niego oderwac oczu .. lub na odwrót
    .. zajebiscie sie wam ktos podobał ... ale jak okazał sie z dupy w ogole; ) to ... zlewaliscie na tą osobe; )mimo tego ze zajebiscie wyglądał(a) ...; )

..a jesli nie masz ani tego ani tego ..To ... co Robisz. .. żeby być choć troche zajebisty(ą)

Prosze o Opinie; )
  • Anonim

Co ty kurna spac nie mozesz;) To co napisales to sama prawda. Ale powiem ci tyle kazdy chlopak to wzrokowiec i to jasne jak slonce. Chociaz chocby ta osoba miala najzajebistrzy charakter to i tak bedziemy jeszcze patrzec na wyglad. No i oczywiscie nie moze bycto osoba smutna mosiala by rozsylac mi rogale codziennie rano jak bysmy sie obudzili i wogole caly dzien bo to jedyne co laduje mnie do zycia szczery ludzki usmiech i wtedy wiesz ze wszystko jest spoko... Reasumujac musi miec zajebisty charakter to podstawa osoba wesola no i musi miec to cos co cie w niej zaintryguje ja wyglad stawiam na trzecim miejscu...:)))
  • Anonim

dla mnie najważnijeszy jest charakter a wygląd to tylko doadatek:P
  • Anonim

Dodatek nie dodatek ale tez jest troche wazny... ...
  • -<( drylo )>-

to i to musi być
    jedno bez drugiego to huj :)))))))
  • Anonim

(Y)
  • Grono.Net

zgadzam sie ze charakter jest wazny ale zebym w ogole sie osoba zainteresowala to chlopak musi wygladac......no co najmniej pozadnie....wiec te dwie rzeczy sa ze soba zwiazane
  • Anonim

Naogol polacy trzymaja srednia tylko ze z badan wynika ze nie dbaja o siebie. zadko sie kapia i myja zeby przecietnie 3 razy na tydzien ja tam co dziennie... Osoba powinna sie prowadzic i miec charakterek ja lubie takie z pazurkiem jak mnie czasami zniewoli wrrrrr
  • Anonim

charakter i to zdecudowanie !! mozna byc ladnym nawet pieknym ale jezeli nie ma sie nic do powiedzenia to ..pf...na co mi to ... a zajebisty charakter :)) po prostu uwielbiam gadac z takimi ludzmi ktorzy maja w sobie to CoŚ :))
  • Anonim

a ja bym powiedzial ze to i to; p
  • Anonim

Wygląd to rzecz gustu, a charakter to PODSTAWA:-))
  • ♥ Ka$♥ √ιק

Zgadzam sie z wami harakter jest bardzo wazny ale przeciez panowie nie pokazali by sie na imprezie z panna ktora wazy 30 kg wiecej od nich ma prysze i wogole jakas wsiorska...;/ He he... Ale tlumaczyli by sie ze ma zajebisty harakter... Co po harakterze jak samo spojrzenie na klijentke przyprawia o mdlosci...:P Ja tylko podalam przyklad...:P Zaloze sie ze zaden chhlopak nie chcial by miec takiej panienki....;)
    Buziaki dla wszystkich nakreconych :D
    :* :* :* :* :* :*
  • Anonim

charakter, charakter. Ale nie oznacza to, że facet ma być totalnym fleją. Nie mówie że ma chodzić do kosmetczyki no nie popadajmy w skrajnośc ale musi umieć o siebie zadbać.
    Jak ma fajny charkter, umie mnie rozbawić i (!) się razem nie nudzimy i do tego wszystkiego jeszcze dobrze wygląda no to "chulaj dusza piekła nie ma"; )))
  • Anonim

dzieki ze mialas mnie na mysli;)
  • ♥ Ka$♥ √ιק

@di A ciom... Tylko nie mow ze nie dbasz o siebie...:P He he... PoZdRo DlA CiEbie :)))
  • krajstof

charakter :)

ale wyglad oczywiscie też sie liczy :D
  • Anonim

hehe oj miałam; ]
  • Anonim

ja o siebie nie dbam kobieto... codziennie sie rano kapie jabluszkowym mydelkiem myje zabki 3 razy dziennie gole sie co 3 dzien czasami jak trzeba co 2... perfumuje sie moim ulubionym str8... obcinam paznokcie, uzywam pachnacych papierow toeletowych, i to chyba wszystko i i codziennie zmnieniam biekizne !!!
  • YoYek

Widze że poradziliscie sobie Z tematem ...; ) no ... Nie sypiam Zbyt dużo i Zbyt dobrze.... ale Ten temat zostawmy; ) ...
    Widze że poradziliscie sobie z tematem :)
    Adi mówiąc ze kazdy facet jest wzrokowcem masz racje ... ale jesli kobieta ma w sobie cos ... wyjątkowego i niesamowitego ... ... To .. nawet jesli ma 30 kg więcej .. i ma pryszcze to ... jest twoją :) Wisienką :) i; ) zasypiasz z jej widokiem na oczach; )... ile znacie ...par że gościu jest "totalną fleją" a jest z taką kobietą :) że ... w holywood nawet takich brakuje .... lub na odwrót....; ) ... i ... nie chodzi mi o jakies związki dla kasy ... ...tylko o ... Takie czyste ... uczuciowe związki; ) ..że jak gadacie z kolegami ... o :) dziewczynach to mówisz ... "moja nie jest super laską ale i tak ją kocham" .... ... i o to chodzi; ) drodzy panowie; ) bo wtedy ...."Szacuneczek" musi byc; )
  • Anonim

siema YoYek troche tajich zwjazkow widzialem ale tylko chlopak byl fleja, a na odwrut nigdy...
| |

Sponsorzy grona: Komenda Policji w Suwałkach, producent prezerwatyw: "Stomil Olsztyn", "grupa trzym...

Fotki

Miejsca grona (0)