-
<<<FiFi>>>
czy w Polsce istnieje jakieś inne liceum pożarnicze,oprócz tego w Trzcianie?
-
Anonim
Oj nie słyszałem nigdy o czymś takim jak liceum pożarnicze, z tego co mi wiadomo to tylko szkoły wyższe (Warszawa,Poznań,Kraków,Często chowa) -
Anonim
yy.. sa takie licea, ale one nic nie dają! Skonczenie takiej szkoły chyba jedynie daje dobre wyszkolenie dla potrzeb OSP... taka szkoła jeszcze jest w Solcu nad Wisłą! -
بالأمس كنت لا ينبغي. مؤكد غدا...
-
-
Anonim
Nawet jeśli takie szkoły istnieją to naprawdę nic po nich nie masz, tylko studia dają przepustkę do pewnej pracy w PSP -
no ok ale jednak jest dla mnie wazne czy jest taka szkola w obrebie warszawy -
Kupa
nic nie słyszałem o takiej szkole nie słyszałem. nawet jeżeli funkcjonują to raczej nie dają one uprawnień do wykonywania zawodu strażaka. -
Jest liceum w tarczynie co chodzi o obreb wawy ale to nic nie daje co chodzi o prace w strazy -
teemef
Najlepiej skończyć klasę mat-fiz w zwykłym liceum lub jakieś technikum mechaniczne na wysokim poziomie. -
..Eeśkaa...
ja wiem ze jest liceu, o profilu pozarniczym i policyjnym w Różanie,koło Ostrołeki ale to powstalo w tamtym roku i watpie zeby to bylo cos dobrego,dlatego tam nie poszlam;] -
Anonim
W Przygrodzicach czy jakos tak kolo ostrowa Wlkp. jest liceum o profilu sportowo-obronnym który przygotowuje miedzy innymi do pracy w straży pożarnej :] -
teemef
>D0MiNiK KocHa SylwuNie :* -> <3 napisał
>W Przygrodzicach czy jakos tak kolo ostrowa Wlkp. jest
>liceum o profilu sportowo-obronnym który przygotowuje
>miedzy innymi do pracy w straży pożarnej :]
Do pracy w straży pożarnej to przygotowuje dopiero studium (SA) lub studia wyższe (SGSP). Chociaż i z tym pewnie niektórzy by polemizowali. -
Kupa
-
teemef
>Kupa napisał
>lub kurs kwalifikacyjny szeregowych lub podoficerów; )
no też...; ) -
buła
ale zeby isc na kurs szeregowych/podoficerów trzeba mieć m.in zaliczone wojsko (brrrr...)
Do SGSP łatwiej :) -
Anonim
>
ale zeby isc na kurs szeregowych/podoficerów trzeba mieć m.in zaliczone wojsko (brrrr...)
Do SGSP łatwiej :)
łatwiej...? ekhm... nie powiedziałabym... -
Adrian joł
W PILE jest tworzone w tym roku !!! Zapraszam chętnych
http://zsp2.e-pila.pl/Rekrutacja/ht...
Jak na razie jest mało chętnych więc sprężać dupska i zanosić papiery. W szkole klimat jest git; ) -
Slawek Watroba
hej;) w Tarnowie Jest taka szkola dokladnie Liceum o profilu pozarniczym ale Ona nie jest typem szkół aspiranckich nie mylcie pojec , tam nauka wyglada tak ze normlanie se lekcje jak to w sredniej tylko bodajrze jest jedna godzina w tyg gdzie ucza sie w tym kierunku o zagrozeniach itp , uczniowie tej klasy chodza w koszarowkach STRAZ tylko raz w tyg do sql wtedy co jest ta lekcja czasem robia wypad do Komendy PSP czasem jeden z Aspiratnow wpada do nich na wyklad :) Uczniowie Maja pozniej chyba kurs a nawet taki sam Pierwszego Stopnia jak w OSP:) -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Praca i Firmy
- Przeglądaj grona w okolicy Polska
- Załóż własne grono tematyczne