- 1
- 2
-
Głuchy998
HAIX Fire Flash mam te buty sa zajebiste narazie chyba nie ma lepszych.
Miałem HAIX-y Reflex-y były dla mnie dobre jak przechodziłem na nie ze Skuterów ale tak ogółem jak sie troche w nich jeździ do akcji to sie wyciera futrówka no i wtedy jest lipa bo sie opcieraja piety no i są kaloszowate. -
-
-
Anonim
-
-
Głuchy998
U nas w Piastowie narazie z podziału maja 3 osoby areszta czeka aż sie zniszcza REFLEX -y. Warto zainwestowac w ten towa -
ja niestety takowych nie posiadam
w wawie takich juz nie bedzie bo poprostu sa za drogie
-
Głuchy998
-
-
Głuchy998
-
EL KOMARRO
-
-
Głuchy998
-
niestety tak to wyglada
organizuje sie przetarg gdzie moze nie glownym ale jednak waznym kryterium jest cena
i tu niestety haix odpada odrazu
kiedys byly a teraz nie ma i juz nie będzie:/ -
Anonim
-
-
Głuchy998
Jak ktos jest zainteresowany kupnem HAIX-ów wiazanych rozmiar 43 to mam numer gosciu na alegro sprzedawał ale mu sie nie udało za 400 -
Anonim
> nie mam zbędnej kasy zeby sobie zakupic buty sluzbowe
niby kasy dużo kosztują, ale na pewno długo posłużą... a o stopy trzeba dbać; ) -
Grono.Net
Najgłupsza rzecz jaka jest w PSP to organizowanie przetargów (kto mniej ten wygrywa).Wiadomo ze w takich przetargach wygra produkt o słabszej jakosci oraz żywotnosci a co sadzie ze w PSP powinno bys podstawowym celem przy zakupie. U nas w Mińsku ogłoszono przetarg na odnowienie jednostki. Wygrała najtańsza firma a teraz tynk odpada :D. Pozdrowienia i życze wszystkim żeby to się zmieniło. Dobrze że przy zakupie samochodów bojowych ten czynnnik przetargowy nie gra az takiej wielkiej roli bo wszyscy by polonezami jeździli :D!! -
przy organizacji przetargow jakosc i inne cechy wytrzymalosciowe oczywiscie maja znaczenie!!!
aaale jak CNBOP taką samą opinię wystawia haix i lublinowi wiec nie ma oczym rozmawiac -
Anonim
CO TAM WYDAŻYŁO DZISIAJ BO MIAŁEM SYGNAŁ NA PAGERA? NAPISZ TEŻ CO TAM WYDAŻYŁO SIĘ W STRAŻY OD PONIEDZIAŁKU ZE TĄ LISTĄ CO JJJ TRZYMA POD ŁAPĄ. PUCIEK
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Praca i Firmy
- Przeglądaj grona w okolicy Polska
- Załóż własne grono tematyczne