Państwowa Straż Pożarna [719]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anka

a kto wam kaze raczki całować???Nawet przekilinać możecie;-) ja nic do was nie mam....;-P i nie wymagam żadnych ustępst w moim towarzystwie tylko wcześniej napisałam że niektórzy mężczyźni zmieniają swoje zachowanie pod wpływem obecności kobiety na lepsze, ale to nie jest zasada jak widać.Jakie z was proste stworzonka jak tego nie rozumiecie:-))co do obiektu do przelecenia to jak chce to nie znaczy że dostanie !!!!!!!!! :-P
  • Anonim

na lepsze?
    wg ktorej oceny ?
    aaa wg waszej !
    a wg mojej oceny na gorsze :)
  • Anka

jak kto uważa...
  • ★ D.a.G. ★

no to dzisiaj słoneczko przyświeciło absolwentom na placu:D....ładniutko było oj ładniutko :D...

btw. może niektórzy są powołani z przypadku :P ?
  • Maciek;)

skarbie widocznie mialas pecha w SGSP sama kulturka, najlpiej przyjdz osobiscie zebyb sie o tym przekonac bo tutaj niestety nie tylko strazacy pisza, widze jest sporo osob ktorym sie chyba posty pomylily....powodzenia na egzaminach do SG, czekamy na Ciebie;-)))
  • Bartek Zakrzewski

mam plany, ale zobaczymy czy sie uda... OSP mnie w to wciągnęło!
  • marian998

kolejne strazackie grono schodzi na temat "kobiety w strazy" nudne sie to robi ze zal d..e sciska!!! moje zdanie (nie rada)- KOBIETY chcecie rownouprawnienia w straz to o nie zadbajcie, zadbajcie zebyscie sie dostawaley do strazy na tych samych warunkach co faceci itd a nie ciagle nazekania... zrobicie cos z tym to Wam dadza spokoj. Ot co!!!!
  • kasa

Zaraz, to grono jest o kobietach na podziale i ogolnie w straży czy tytuł mnie zmylił???
  • ♣MartuŚka.

chyba kilka pierwszych postów dotyczyło gł. temtu a później coś nie wyszło :D

• 12213 323

Witam!
    Mam pewien problem, ponieważ ubiegam się o przyjęcie na SGSP i SAPSP i czy przy naborze brana jest pod uwagę książeczka wojskowa??? Chciałem pójść też na Wojskową Akademię Techniczna ale na komisji wojskowej dostałem kategorie "N", niezdolny do zawodowej służby wojskowej. Czy ma to jakieś znaczenie przy rekrutacji do straży pożarnej????
  • Bartek.

co do uprawnienia
    nie wiadmomo ile byś rozmawiał z feministką, ile byś jej tłumaczył, to i tak ci na koniec powie; że się z panem nie zgadzam" heh dziewczynki ja was niepojmuje kochamy was za urodę a nie... a zresztą po h** to mówię itak to ani jednej kobiecie nieprzemówi.
    Pozdro
| |

grono dotyczące Państwowej Straży Pożarnej. Uwagi, pomysły, zastrzeżenia... wszystko mile wid...

Fotki

Miejsca grona (0)