- 1
- 2
-
Anonim
-
Anonim
oj dużo rzeczy....ale przede wszystkim mogliby kłaść większy nacisk na szkolenie młodych pokoleń strażaków...jakieś szkolenia,kursy,przecież nie we wszystkich jednostkach jest to spełniane;/ -
..Eeśkaa...
O taak... ja bym tez zmienila prawa,obowiazki,zadania zarzadu..nie wiem jak jest w innych osp ale wiem ze u mnie jest masakra;/ i zrobilabym wybory czesciej..bo 4to za duzo.. -
Anka
Ja jako przyszły saper wysadziłabym w powietrze cały ZOSP...
Przynajmniej gminne i powiatowe, a i krajowego też bym nie oszczędziła. -
-
Anka
Ja jako przyszły saper wysadziłabym w powietrze cały ZOSP...
Przynajmniej gminne i powiatowe, a i krajowego też bym nie oszczędziła. -
Anonim
hehe niezły pomysł, ale jeśli juz sie ogłosiłem publicznie to uważaj bo bedziesz podsłuchiwany i obserwowany, tak jak wszyscy w naszej RP :p
Jeśli miałbym cos zmienic w niektórych OSP to oczywiście zmieniłbym samochody, staruszki wysłuzyły swoje i moga iśc smiało do muzeum pamieci, a w ich miejsce oczywiście jakies nowsze ,szybszei bardziej wyposażone. Marzeniagonia kolejne marzenia a pienidzy i tak nie ma. -
BykU
-
Anonim
Ten specyficzny zapach spalenizny :p trudno slowami opisac co czuje ktos kto sie pasjonuje strażą i ratownictwem po częsci. To jest taki "dzik" wczłowieku jak zaczyna wć syrena to sie rzuca wszystko i sie jedzie bo ktos Cię potrzebuje. adrenalina emocje gdzie co i jak... Tego nie chce zmianiac -
Anka
Tak, samochody stanowczo do wymiany, syrena nie:). W każdym razie wracając do samochodów to mysle ze wiele by sie dało zrobic, gdyby ochotnicze straże pożarne nie podlegały samorządom... No i własnie tej beznadziejnej organizacji jak ZOSP. Co to podsłuchiwania to spokojnie:P ZOSP to PSL:P hehehe -
Anonim
Jesli chodzi o sponsorowanie OSP to w mojej jednostce polegamy na prywatnych przedsiebiorcach, jesli jest jakis sprzęt do zakupienia to zwracamy się z prośba o jakis sponsoring i zawsze kilka tysięcy wplywa na konto. Ostatnio zakupilismy aparaty Fenzy, sprzę podręczny i doposazylismy druhów w mundury .Jednak nie wszystko zalezy od ZOSP tylko od mozliwości tych którzy Tworza OSP -
gin
-
Anonim
-
♥ Mariuszek ♥ 998 ♥ Strażak ♥
-
Anonim
-
Anonim
Pozdrawiam wzajemnie i fajnie,że niektórzy tak sądzą bo jest także wielu myślących bardzo negatywnie o kobietach-strażakach, nawet tych w OSP -
Anonim
jest chyba śladowa ich ilość,ale z tego co mi wiadomo to można policzyć na palcach jednej ręki.Większość siedzi w biurach albo w Centrach Dowodzenia... -
-
Anonim
Piękne Panie na podziale :) i na stanowiskach dowodzenia :) jak bedzie tak dalej wszyscy mężczyźni będa tylko do straży dzwonic :p i fałszywe alarmy zgłaszać -
-
Anka
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Praca i Firmy
- Przeglądaj grona w okolicy Polska
- Załóż własne grono tematyczne