-
Anonim
-
to zależy jakiej,
jeśli chodzi o 2 odcinki to ok 12s
jeśli o 4 (wg. CTiF) to nie pamietam :) -
arczi
-
Anka
-
-
arczi
-
Anka
ssawniaki???i tak bym tego nie robiła bo jestem w I rocie:-P a obawiam sie ze czas byłby marny. -
buła
eee tam, napiszcie ile macie przy robieniu ssawnej prawidłowo zabezpieczonej linkami, dokreconej kluczami i z pływakiem; ) -
Anka
u nas chłopaki rzeczywiście dokrecają ssawniaki kluczami ale z linką to sie chyba nie spotkałam (oczywiście mam na mysli zawody, bo linia jest zabezpieczana przy czerpaniu wody np z rzeki) -
Anonim
-
Anonim
ja majac 13 latr rozwijalem ssawna dwa odcinki z moim bratem o rok mlodszym w 16 sekund :D Wydaje mis ie ze calkiem nie zle jak na wiek :) -
pływaka nie używa się nawet na CTiF
a ile mieliśmy podczas zawodów wg. tego regulaminu - nie pamietam :)
co do 16s w wieku 13 lat to wynik rzeczywiście imponujący
pozdr. -
aha dla tych co nie wiedzą na zawodach wg CTiF są 2 linki: zabezpieczająca i spustowa, klucze itd itp, jest nawet napisane którą nogą, co, gdzie i jak, ale pływaka nie ma :P
-
Anonim
-
Piotrek G
-
Rychoo!!!
Wszystko ładnie i pieknie ale...
czy ktos z Was startuje w zawodach pożarniczych PSP bo tu słyszę tylko o OSP(chociaż w PSP też jest bojówka) ?
Ja obecnie przygotowuję się do Mistrzostw Województwa w Sportach Pozarniczych (21-22 maj) a w międzyczasie do Międzynarodowych Mistrzostw Polski Grup Ratownictwa Wysokościowego (24 czerwca).
startuje ktos?
Chodzi mi głównie o Wysokościówkę; ) -
świetny
ja slyszalem ze we wrzesniu maja byc w powiecie legionowskim! ale przedtem jeszcze zawody na wodzie z ratowaniem topielca i takie tam chyba w czerwcu!! poprawcie mnie jezeli sie myle :P -
Piotrek G
-
Anonim
Ja z kolega sawna robimy w 16 sekund chyba dobry czas !!!!! Teraz mamy zawody gminne w załubicach 4 czerwca !!!!!!!!! -
Anonim
Czy wie ktos o co chodzi bo komendant PSP Wołomin zarzadził ze MDP mają troche inne zawody na czym one polegaja ?????? -
..::Gutek::..
Chyba tylko tym że nie łączą ssawnych bo ssawne już będą wsadzone do basenu
- Przeglądaj grona w kategorii Praca i Firmy
- Przeglądaj grona w okolicy Polska
- Załóż własne grono tematyczne