Street Racing Warsaw [859]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • <- LukI ->

Siema. . . czekam na info o jakis nowych dobrych miejscowkach. Jak cos ogarniecie to dajcie znac:P :))) Bo stare jak wszyscy wiemy sa obstawione przez lanserow....wiecie co mam na mysli :/
    Pozdro 600
  • Anonim

niestety wiemy... ale powiem ci ze S w poniedzialki, wtorki po godzinie 23 jest doskonala miejscowka... nie ma nikogo, najwyzej kilka furek ludzi ktorzy chca sie SCIGAC a nie mielic jęzorem
  • inż. Dzik

jak chcesz sie luki ścigać to powinieneś wiedzieć a jeśli jedziesz się lansować to nikt ci nie powie
  • <- LukI ->

To ze sie pytam o jakies nowe miejscowki nie znaczy ze zadnych nie znam i ze chce wpasc sie polansowac......a odnosnie spalarni po 23 to wiem:P Ale itak dzieki za info;) Pozdro
  • jay z

dostalem propo z innego grona tematycznego zeby zrobic jazde we wtorek kolo 21..jak sie piszecie dajcie znac gg 1222328

pozdro
  • Anonim

we wtorki to ja okupuje S ... ale po 23.... tylko nie jutro, z przyczyn technicznych :P
  • <- LukI ->

ale ta jazda na Spalarni rozumiem??:> Czemu tak wczesnie?? a ktos juz potwierdzil swoja obecnosc??......
  • BajtuŚ

To ja wpadne z Lukim jak by co. Postaram sie jeszcze Chłopakow z HGT ogarnac. jeszcze sie zgadamy co i jak dokladnie...
  • KERMIT

mi sie wydaje ze "s" jest najlepsza miejscowka no tak ta policja ale jak narazie juz mialem dwie nowe miejscowki np Żurawka i musze powiedzic ze policji bylo wicej niz nas moze trzeba napisac jakis kolejny winiosek do prezydenta miasta i do komendy glownej i cos dostaniemy ale ja juz nie pisze juz ze 4 takie napisalem i co i h........j
  • Anonim

Kermit kiedy ty taki wniosek pisałeś??
  • KERMIT

Jeszcze za czasow klubu
  • Anonim

Sluchajcie jestem nowa.... Chcialabym sie dowiedziec cos o mejscowkach i o terminach... Czy mogby ktos mi pomoc??
    Pozdrawiam
  • <- LukI ->

Oj ja niestety ostatnio nie na czasie jestem:P
  • Anonim

Dziekuje ale jakbys cokolwiek wiedzial kto moglby i pomoc to prosze o kontakt ok??
    Pozdrawiam serdecznie

• Anonim

Dziekuje za informacje. Jesli bedziesz wiedzial kto moglby mi pomoc to czekam na wiadomosc. P.S. zaznaczam ze nie jestem z psiarni!!
    Pozdrawiam serdecznie

• Anonim

Przez wolską i połczyńską, pusto koło 1 w nocy a trasa dłuuuuga
  • $[M I S K U R]$

Dajcie znac:)
  • NashTomasz

>Pelson napisał
    >Przez wolską i połczyńską, pusto koło 1 w nocy a trasa
    >dłuuuuga

tak zajebiście mądry pomysł....
  • Michał "Malin"

Witam jestem mlodym zapalencem streetu i driftu jak cosik bedziecie wiedzieli o jakiejs miejscowce i ktos jedzie od strony grodzia to niech napisze na gygy:6115193 pzdr for all malin
  • Pstryk

Siema Ziomy. Zajebiste furki lataja na dlugiej z ronda starzynskiego do modlinskiej jak cos to powolujcie sie na ziomala pj'a
    Narq codzienie o 24
  • 1
  • 2
| |

Nocne wyscigi w naszej pieknej Stolicy. . . Spoty , Imprezy itp :)))

Fotki

Miejsca grona (0)