- 1
- 2
-
<- LukI ->
Siema. . . czekam na info o jakis nowych dobrych miejscowkach. Jak cos ogarniecie to dajcie znac:P :))) Bo stare jak wszyscy wiemy sa obstawione przez lanserow....wiecie co mam na mysli :/
Pozdro 600 -
Anonim
niestety wiemy... ale powiem ci ze S w poniedzialki, wtorki po godzinie 23 jest doskonala miejscowka... nie ma nikogo, najwyzej kilka furek ludzi ktorzy chca sie SCIGAC a nie mielic jęzorem -
inż. Dzik
jak chcesz sie luki ścigać to powinieneś wiedzieć a jeśli jedziesz się lansować to nikt ci nie powie -
<- LukI ->
To ze sie pytam o jakies nowe miejscowki nie znaczy ze zadnych nie znam i ze chce wpasc sie polansowac......a odnosnie spalarni po 23 to wiem:P Ale itak dzieki za info;) Pozdro -
-
jay z
dostalem propo z innego grona tematycznego zeby zrobic jazde we wtorek kolo 21..jak sie piszecie dajcie znac gg 1222328
pozdro -
Anonim
we wtorki to ja okupuje S ... ale po 23.... tylko nie jutro, z przyczyn technicznych :P -
<- LukI ->
ale ta jazda na Spalarni rozumiem??:> Czemu tak wczesnie?? a ktos juz potwierdzil swoja obecnosc??......
-
BajtuŚ
To ja wpadne z Lukim jak by co. Postaram sie jeszcze Chłopakow z HGT ogarnac. jeszcze sie zgadamy co i jak dokladnie... -
KERMIT
mi sie wydaje ze "s" jest najlepsza miejscowka no tak ta policja ale jak narazie juz mialem dwie nowe miejscowki np Żurawka i musze powiedzic ze policji bylo wicej niz nas moze trzeba napisac jakis kolejny winiosek do prezydenta miasta i do komendy glownej i cos dostaniemy ale ja juz nie pisze juz ze 4 takie napisalem i co i h........j -
Anonim
-
KERMIT
-
Anonim
Sluchajcie jestem nowa.... Chcialabym sie dowiedziec cos o mejscowkach i o terminach... Czy mogby ktos mi pomoc??
Pozdrawiam -
<- LukI ->
-
Anonim
Dziekuje ale jakbys cokolwiek wiedzial kto moglby i pomoc to prosze o kontakt ok??
Pozdrawiam serdecznie
-
Anonim
Dziekuje za informacje. Jesli bedziesz wiedzial kto moglby mi pomoc to czekam na wiadomosc. P.S. zaznaczam ze nie jestem z psiarni!!
Pozdrawiam serdecznie
-
Anonim
-
$[M I S K U R]$
-
NashTomasz
>Pelson napisał
>Przez wolską i połczyńską, pusto koło 1 w nocy a trasa
>dłuuuuga
tak zajebiście mądry pomysł.... -
Michał "Malin"
Witam jestem mlodym zapalencem streetu i driftu jak cosik bedziecie wiedzieli o jakiejs miejscowce i ktos jedzie od strony grodzia to niech napisze na gygy:6115193 pzdr for all malin -
Pstryk
Siema Ziomy. Zajebiste furki lataja na dlugiej z ronda starzynskiego do modlinskiej jak cos to powolujcie sie na ziomala pj'a
Narq codzienie o 24
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne