STREETCOM [781]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • STREETCOM

Właśnie rozpoczęliśmy kampanię dla wafli ryżowych marki Kupiec.

Wybrane Ekspertki maja okazję delektować się smakiem chrupiących wafli i częstować znajomych, testowania przepisów na pyszne kanapki!

W paczce znajdują się 3 opakowania wafli zwykłych i 3 opakowania wafli slim we wszystkich dostępnych smakach. Są również 4 różne opakowania wafli dla przyjaciółek i znajomych.

Mamy nadzieje, że uczestniczki uznają udział w kampanii jako przygodę, której finałem może być smukła i piękna sylwetka na lato!!

Ekspertki Kupiec - jesteście tu??; )
  • Anonim

próbowałam - mniam; )
  • SOLĄ ŻYCIA JEST MIŁOŚĆ...

dziś sama na sobie testowałam, zrobiłam kanapki, a jutro przyniosę do pracy bo u mnie dużo jest waflożerców ... dziewczyny są chętne by spróbować..
  • Anonim

dla mnie wafle ryżowe kojarzyły się zawsze z tym jakbym jadła styropian, ale stanęłam na etapie, jak był tylko jeden rodzaj :)

swego czasu jadłam wafli więcej. i chyba spróbowałam szystkich prócz tych słonych... fakt sa jak styropian... moje ulubione to wieloziarniste :)

w pracy wszystkie prawi jemy wafle, także osób do rozmów jest wiele, moja była szefowa była prawdziwą ich smakoszką....
  • MaryK

Świetnie- tylko że miała być maca a nie wafle ryżowe

o ile sie nie myle była tez ankieta maca a potem wafle i to chyba tej drugiej ankiety tyczy się ta akcja.
    Ankietę maca też wypełniałam na samym początku.
  • ADe

naprawde niezle sa te wafle ^^
  • kotek11

moze bedzie i maca i wafle; )

a co do lini na lato..... nie wszystkie diety dopuszczaja wafle w jadlospisie .... maja one bardzo wysoki indeks glikemiczny
  • Alecrim

A ja sie własnie zbieram i po nie jadeeee :)
  • magda

>kotek11 napisała:
    >moze bedzie i maca i wafle; )
    >
    >a co do lini na lato..... nie wszystkie diety dopuszczaja
    >wafle w jadlospisie .... maja one bardzo wysoki indeks
    >glikemiczny

no tak, ale to jest w zasadzie sam ryż + bonusy w postaci ziaren itepe :-)

heheh... mo podchodzą te wafle, są cieńsze od konkurencyjnych więc jak z 2 zrobi sie kanapke to można ją spokojnie ugryźć... kolezanki testują u mnie w pracy.... niedługo jak będzie troche luzu z nimi pogadam
  • wojownik0610

mi też odpowiada wersja slim, są zgrabne, chrupkie i smaczne; )
  • Kasik

tak mnie dziewczyny zachęciłyście, że chyba je sobie kupię i też popróbuję :)
  • Alecrim

No właśnie... tak sobie spojrzałam na etykietę z tyłu i porównałam wersję slim i nie-slim. I zastanowiło mnie - dlaczego jedna i druga paczka ma tyle smao kalorii? Ale poszczególne ''kanapki'' w jednej 40kcal a w drugiej 19. No i to wynika jedynie z tego, że wersja slim jest poprostu cieńsza... Jednym słowem jedząc porcję o identycznej wielkości wafli slim i wafli nie-slim jemy dokładnie taką samą ilość kalorii. Czyli równie dobrze możemy zjeść pół wafla nie-slim a wyjdzie i wagowo i wg kalorii na dokładnie to samo. Więc żadne tam dietetyczne...
    Tani ''chłit marketingooowy''...
  • magda

a no jasne, że chwyt bo teraz jest moda na slim :-P, więc kobiety podchodząc do półki z produktami jak widzą slim to nawet nie czytają tylko chwytają i wkładają do koszyka... nie czytając etykietek, składów itepe

no a jesli slim to poprostu dla tych, które chcą jeść mniej lub bardziej zdrowo.

wafle ryżowe same w sobie są dietetyczne i mało kaloryczne, więc tak czy siak są tak jakby slim :-) z napisem slim czy bez niego :-P

• ADe

generalnie moja dietetyczka mówiła, że te wafle wcale nie są takie super w diecie i że dużo zdrowszy/lepszy jest chleb chrupki
    :)

co nie zmienia faktu, że do tej pory średnio lubiłam wafle, ale te z ziarnami sa super :)
  • mir123bych

tak samo można paseczek czekolady nazwać slim :) będzie mniej kalorii niż w całej tabliczce :))

dieta to tak naprawdę sprawa indywidualna, a każdy potrzebuje czego innego
  • no-one's gonna stop me now

kurcze, sesja to kiepski czas na pisanie raportow. Nie mam czasu spotykac sie i rozmawiac:( Ale za tydzien sie poprawie!!
  • 1
  • 2
| |

Forum panelu trendekspertów agencji marketingu rekomendacji Streetcom.

Fotki

Miejsca grona (0)