-
bartek g
moze ktos z was sie orientuje gdzie sa jakies sklepy, najlpiej outlety z oldskulowymi butami??
znane mi sklepy=
+galeria dominikanska (airforcy),
+dworzec glowny(dunki, terminatory, airforcy) +swidnicka (dunk, term, air force, adidasy top ten mega tanie, ale male numery; ( )
-
Anonim
-
bartek g
8.5 chyba max, topteny biale, paski niebiesko szaro jakies takie, prawie identyczne jak na sneakers.rap.pl. -
michal
we wro w sklepach 'meta' mozna znalesc sneakersy. ja szukam rozmiaru 46 i nie bardzo moge znalesc :/ -
-
Polakos
a feniks? tam chyba tez maja org buty ze stanow? nie znajdzie sie nic na koneserow oldschoola?? :P -
bartek g
kiedys byly bardzo stare modele jordanow. ale drogo raczej powyzej 300 zetow. -
Polakos
-
Anonim
Sklepy z najami w Warszawie:
Mellina
ul. Bracka 20
Szper
ul. Mokotowska 62
Commes de Garcon Usługi Szklarskie
ul. Mokotowska 24
Frontline
ul. Śniadeckich 22
Fred Perry (C.H Klif)
ul. Okopowa 58/72 -
>bartek g. napisał
>kiedys byly bardzo stare modele jordanow. ale drogo raczej
>powyzej 300 zetow.
A uwierzyłbyś w autentycznosc starych modeli jodana za mniej niz 300zl? wg mnie 300 - 450zl to jest cena odpowiednia dla J -
dobrze powiedziane . 300 to jest absolutne minimum. ostatnio widzialem na jakiejs stronce duzo bardzo dobrych jordanow i wszystkie po 50 dolcow; ]
-
Anonim
ja się jaram jordanami 1 czarnymi ze złotym znaczkiem ale jak znajde to albo wysoka cena albo albo nie ma mojego rozmiaru
jak ktoś znajdzie gdzie w rozmiarze 44,5 to może podrzucić link -
-
Anonim
No widzisz kamilu... 2 lata poszukasz a twoje wysiłki zostaną nagrodzone :D -
Anonim
o fuck 2 lata poszukiwań może i ja znajde swoje nike air jordany 1 w rozmiarze 10,5 black and metalic gold -
taaa za 2 lata one beda kosztowac jeszcze 2 razy tyle; P chyba ze wypuszcza kolejne partie; P
-
Anonim
-
Anonim