Street Kicks [3159]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • bartek g

moze ktos z was sie orientuje gdzie sa jakies sklepy, najlpiej outlety z oldskulowymi butami??
    znane mi sklepy=
    +galeria dominikanska (airforcy),
    +dworzec glowny(dunki, terminatory, airforcy) +swidnicka (dunk, term, air force, adidasy top ten mega tanie, ale male numery; ( )
  • Anonim

jak male?
  • bartek g

8.5 chyba max, topteny biale, paski niebiesko szaro jakies takie, prawie identyczne jak na sneakers.rap.pl.
  • michal

we wro w sklepach 'meta' mozna znalesc sneakersy. ja szukam rozmiaru 46 i nie bardzo moge znalesc :/
  • Polakos

a feniks? tam chyba tez maja org buty ze stanow? nie znajdzie sie nic na koneserow oldschoola?? :P
  • bartek g

kiedys byly bardzo stare modele jordanow. ale drogo raczej powyzej 300 zetow.
  • Polakos

a teraz jest tam cos ciekawego?
  • Anonim

Sklepy z najami w Warszawie:

Mellina
    ul. Bracka 20

Szper
    ul. Mokotowska 62

Commes de Garcon Usługi Szklarskie
    ul. Mokotowska 24

Frontline
    ul. Śniadeckich 22

Fred Perry (C.H Klif)
    ul. Okopowa 58/72
  • BND

>bartek g. napisał
    >kiedys byly bardzo stare modele jordanow. ale drogo raczej
    >powyzej 300 zetow.

A uwierzyłbyś w autentycznosc starych modeli jodana za mniej niz 300zl? wg mnie 300 - 450zl to jest cena odpowiednia dla J
  • Shpyr

dobrze powiedziane . 300 to jest absolutne minimum. ostatnio widzialem na jakiejs stronce duzo bardzo dobrych jordanow i wszystkie po 50 dolcow; ]
  • Anonim

ja się jaram jordanami 1 czarnymi ze złotym znaczkiem ale jak znajde to albo wysoka cena albo albo nie ma mojego rozmiaru
    jak ktoś znajdzie gdzie w rozmiarze 44,5 to może podrzucić link
  • Shpyr

ja na szczescie znalazlem ,ale po 2 latach poszukiwan; ]
  • Anonim

No widzisz kamilu... 2 lata poszukasz a twoje wysiłki zostaną nagrodzone :D
  • Anonim

o fuck 2 lata poszukiwań może i ja znajde swoje nike air jordany 1 w rozmiarze 10,5 black and metalic gold
  • BND

taaa za 2 lata one beda kosztowac jeszcze 2 razy tyle; P chyba ze wypuszcza kolejne partie; P
  • Anonim

a to super i tak przynajmniej raz w tygodniu poszukuje jordnów
  • Anonim

DAWAJCIE JESZCZE JAKIEŚ SKLEPY WE WROCŁAWIU.
| |

Forum dla miłośników wszelkiej maści lifestylowych butów sportowych - runnerów, bu...

Fotki

Miejsca grona (0)