-
magnetofon mk-125
dostalem cos takiego ostatnimi czasy.. a ze prawie kazdy oiowiec lubi komus w morde dac.. jest okazja..
Czesc. Dostalem dzis rano wiadomosc na GG od kolegi takiej tresci:
posluchaj organizuje duza akcje.mam w lodzi przyjaciólke-karolinke.jest afrykanka ale mieszka w polsce od urodzenia.w sobote pojechala do stalowej woli na koncert wlochatego z kolezanka i jej chlopakiem.po koncercie wyszli z lokalu, poszli za róg i dorwalo ich 10 30-letnich nazioli z ekipy combat88.karolina czyli ta laska ma zlamana reke, polamane zebra i wycieta sfastyke nozem na policzku.jej kolezanka ma wyrwanego irokeza z glowy.a tamten chlopak dostal kose.kolesie krzyczeli czarna dziwka i, ze hitler to zaczol a my to skonczymy.katowali ich 10 minut.policja nie przyjechala bo powiedzieli, ze to ich sprawy.cala stalowa wola jest zastraszona bo jest tam okolo 200 nazioli.razem ze squatersami z calej polski i ekipa ogólnie szykujemy odwet.pisz do mozliwie duzej ilosci znajomych.jeszcze nie wiadomo kiedy.chcemy wjechac tam ekipa + - 1000 osób i rozpierdolic miasto.najebac ich.w innym wypadku to sie nigdy nie skonczy.jeszcze berlin, i praga mamy nadzieje.takiej akcji nie bylo w polsce od 15 lat.
Zawiadom tylu znajomych zdolnych sie zebrac, ile sie da. Daj znac mi nr GG: 2644256 albo bezposrednio Piotrowi: nr GG: 1902337 -
Pan Maciora
już widzę doniesienia prasowe po tej akcji: "Niewielka bojówka antyfaszystowska nie zważając na miażdzącą przewagę przeciwnika i straty własne uderzyła na neonazistowską fortecę Stahlwille (niegdyś Stalowa Wola) proklamowaną niedawno stolicą IV Rzeszy przez Zdzisława K. alias "Fuhrer z Sokółki" - samozwańczego następce Adolfa Hitlera. Znakomita organizacja, element zaskoczenia i niezawodny sprzęt (legendarne już wozy bojowe typu "Różowe Tico") umożliwiły błyskawiczne rozbicie liczących sobie około 20 000 ciężko uzbrojonych i od urodzenia szkolonych by mordować sił przeciwnika. Na nic zdały się nazistowskim szubrawcom zarówno baterie cięzkiej artylerii (siejące strach działa typu "Awanturnicza Giwera") jak i elitarny, kobiecy batalion odrodzonego SS znany jako "Barmanki z Piekła Rodem". Jak donoszą nasi sprawozdawcy wroga forteca została prawie doszczętnie zrównana z ziemią, a rzeka San spłyneła nazistowską krwią. Los Zdzisława K. nie jest póki co znany..." -
Rekin Biznesu
Kto to wymyśla takie pierdoły? Straszne jest to że niektórzy myślą że to prawda. -
j
przykro by bylo gdyby to byla prawda , ale watpie w to , to zapewne zwykla propaganda , antifa dziala; ) -
-
Pan Maciora
nie wiem jak wam, ale mi szczególnie się podoba ten fragment o "rozpierdalaniu miasta" - jest poprostu uroczy! buehehe... -
working class;P
-
working class;P
-
Tomek
-
Anonim
z tego co sie orientuje to w łodzi faktycznie jest jakaś murzynka - punkówa, wiec to akurat sie zgadza. chyba jako jedyna rzecz w tym farmazonie. Swego czasu było też głośno o tym jak skini pobili jakiegoś chłopaka w pociągu, wyrwali mu dready i wyrzucili z wagonu. Wtedy po necie krążył podobny tekst o odwecie i takich tam bla bla bla. Potem sie okazało ze koleś się schlał jak świnia i z pociągu poprostu wypadł :/ -
Pan Maciora
-
Anonim
-
Pan Maciora
-
Anonim
LOL ja juz wczesniej slyszalem o tym... :D....
Tam nie ma tylu nazioli :D -
Izabela
Heh... Jak czytam to wszystko to mi sie smiac chce. Ciekawe kto takie farmazony wymyśla. Uhh.... Za duzo kłamców na tym świecie.... -
0la
-
yareth
jesli to prawda to napierdolic tych co zrobili
jesli nie to tych co oklamali ze tamci zrobili
:P
tak i tak mozna w ryj komus dac
a popcorn tez biore
o ile ktos jedzie ?
:P
-
Anonim
-
TommyLee
-
Anonim
to stara bajka podobno istnieje kilka wersji rozniacych sie nazwa miasta w ktorym to sie niby wydarzylo, z reszta chyba najwiecej takich maili przychodzi do ludzi podczas wakacji :] -
Lutek
oj no czego chcecie od tego tekstu :] Moim zdaniem wymiata!!! Dawno się tak nie uśmiałem jak przy nim; )
Najbardziej cieszy mnie wizja 15letnich wielkich antyfaszystów którzy zapewne po przeczytaniu tekstu zaczęli już rwać łańcuchy z pobliskich parkingów żeby się dobrze przyszykować na wielki bój o czystą afaszystowską rasę, buhehehehe