-
Ω
Poszukuje bodykit do pralki g IV.
Zalezy mi na czyms agresywnym, jednoczesnie dobrze dopasowanym i stonowanym.
Prosze o ewentualne linki.
Z gory dziekuje. -
Anonim
-
Anonim
-
Purple
-
-
MAciek
jak dla mnie ogolnie body kity sa do dupy. Bo to bardziej wies tuning niz tuning. -
Ω
wszystko zalezy od wykonania i wywazenia...
zanim skomentujesz po raz kolejny troche sie zastanow nad swoja wypowiedzia.
pozdrawiam -
Anonim
>MAciek napisał
>jak dla mnie ogolnie body kity sa do dupy. Bo to bardziej
>wies tuning niz tuning.
hahaha.... napisz do Audi, że jak robią bodykit do RS4, to to jest wiocha... do Hammanna, do Brabusa, do AMG, do Veilside'a itd. itp. :) -
MAciek
nie mowie o takim bodykit'cie ktory cos daje i poprawia aeorodynamike i wyglada normalnie . Tylko np o wiesniackich spojlerach przyklejanych do szyby na poxipol. sory ale to jest wies. -
MAciek
>pb∂rт napisał
>wszystko zalezy od wykonania i wywazenia...
>zanim skomentujesz po raz kolejny troche sie zastanow nad
>swoja wypowiedzia.
>pozdrawiam
poczules sie chyba urazony moim komentrzem. -
Ω
jestem daleki od urazenia..
jesli jednak Twoje pojecie o bodykitach opiera sie wiestuningu to prosze Cie, daruj sobie wypowiedzi. -
MAciek
niestety wiekszosc samochodow jakie sie spotyka po "tuningu optycznym" posiada wlasnie takie "malo gustowne dodataki"./// I nie opieram sie tylko na wies tuningu. Ogolnie nie przepadam za tym i tyle. -
Anonim
>MAciek napisał
>niestety wiekszosc samochodow jakie sie spotyka po "tuningu
>optycznym" posiada wlasnie takie "malo gustowne
>dodataki".///
zgadza się...
ale to nie znaczy, że wszystkie... -
BARTEK
ale zdecydowana większośc, po za tym są gusta i guściki, jednemu się podoba german style inny musi mieć skrzydło wielkości drzwi do kościoła na tylnej klapie, pług do odśnieżania itd. o gustach się nie dyskutuje. -
Anonim
mi się zupełnie nie podoba german style, bo tylko szkodzi - np. bardzo duża gleba albo szersze opony na tyle niż na przodzie w FWD!!!, nie mówiąc już o za szerokich felgach w porównaniu do osiągów...
tylko JDM!! -
BARTEK
to był tylko przykład, tobie podoba się JDM, mi german style, innemu drzwi na klapie, jak już mówiłem każdy ma inne upodobania i nie powinno się o tym dyskutować. aczkolwiek często się to robi:D
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne