Streetracing [3403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Poszukuje bodykit do pralki g IV.
    Zalezy mi na czyms agresywnym, jednoczesnie dobrze dopasowanym i stonowanym.

Prosze o ewentualne linki.

Z gory dziekuje.
  • Anonim

który rok produkcji ? (sory ale nie znam sie az tak na hondzie)
  • Anonim

• Purple

ach aż żal dupę ściska za przeproszeniem,że nie ma w wersji RWD...
  • MAciek

jak dla mnie ogolnie body kity sa do dupy. Bo to bardziej wies tuning niz tuning.
  • wszystko zalezy od wykonania i wywazenia...
    zanim skomentujesz po raz kolejny troche sie zastanow nad swoja wypowiedzia.
    pozdrawiam
  • Anonim

>MAciek napisał
    >jak dla mnie ogolnie body kity sa do dupy. Bo to bardziej
    >wies tuning niz tuning.

hahaha.... napisz do Audi, że jak robią bodykit do RS4, to to jest wiocha... do Hammanna, do Brabusa, do AMG, do Veilside'a itd. itp. :)
  • MAciek

nie mowie o takim bodykit'cie ktory cos daje i poprawia aeorodynamike i wyglada normalnie . Tylko np o wiesniackich spojlerach przyklejanych do szyby na poxipol. sory ale to jest wies.
  • MAciek

>pb∂rт napisał
    >wszystko zalezy od wykonania i wywazenia...
    >zanim skomentujesz po raz kolejny troche sie zastanow nad
    >swoja wypowiedzia.
    >pozdrawiam

poczules sie chyba urazony moim komentrzem.
  • jestem daleki od urazenia..
    jesli jednak Twoje pojecie o bodykitach opiera sie wiestuningu to prosze Cie, daruj sobie wypowiedzi.
  • MAciek

niestety wiekszosc samochodow jakie sie spotyka po "tuningu optycznym" posiada wlasnie takie "malo gustowne dodataki"./// I nie opieram sie tylko na wies tuningu. Ogolnie nie przepadam za tym i tyle.
  • Anonim

>MAciek napisał
    >niestety wiekszosc samochodow jakie sie spotyka po "tuningu
    >optycznym" posiada wlasnie takie "malo gustowne
    >dodataki".///

zgadza się...
    ale to nie znaczy, że wszystkie...
  • BARTEK

ale zdecydowana większośc, po za tym są gusta i guściki, jednemu się podoba german style inny musi mieć skrzydło wielkości drzwi do kościoła na tylnej klapie, pług do odśnieżania itd. o gustach się nie dyskutuje.
  • Anonim

mi się zupełnie nie podoba german style, bo tylko szkodzi - np. bardzo duża gleba albo szersze opony na tyle niż na przodzie w FWD!!!, nie mówiąc już o za szerokich felgach w porównaniu do osiągów...

tylko JDM!!
  • BARTEK

to był tylko przykład, tobie podoba się JDM, mi german style, innemu drzwi na klapie, jak już mówiłem każdy ma inne upodobania i nie powinno się o tym dyskutować. aczkolwiek często się to robi:D
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)