-
Anonim
do sciagania sie i ogolnego streetracingu - samochody ktore z natury sa juz bardzo szybkie i mocno sportowe (NSX, Ferrari, Porsche itp...) czy tez wolita samochodziki "normalne" ale mocno przerobione (bez swiecacych choinek na masce; D) ktore tez sa super szybkie? -
Anonim
ganz egal... ale najbardziej to lubię takie samochody w miarę dobre i do tego ładnie stuningowane... np. Skyline czy Supra -
VERO
a ja zawsze to samo (Funky, nie śmiej się z Vero...):
Imprezka! hehe
mocny samochodzik i do tego podrasowany... ale tak, żeby zaskoczyć przeciwnika :P -
Anonim
Coci o czym ty wogole gadasz???? o co ty sie pytasz, pokarz mi na tym forum przynajmiej 7-10 osob ktore jezdzily takimi autami o ktyrych mowisz a dostajesz krate browarow ode mnie.
Sprecyzuj swoje pytanie bardziej dosdnie.
no ofence
-
-
Anonim
Dokladniem, Gruby. Jakby ktos z nas mial kiedys okazje pojezdzic dluzej Ferrari albo Porsche 911 to moglby cos na ten temat powiedziec. A narazie to takie pieprzenie kotka za pomoca mlotka :/ -
VERO
-
Przekładki BMW
hihihi
najlepsze na swiecie LOTUS SUPER SEVEN
składany przez Tiger Racing Limited
3,1 do setki vMax ponad 250km/h
więcej nic nie mówie -
...
hmm..moje marzenie(koenigsegg)....moze jak bede ciezko pracowal;Gallardo...
Do streetracingu;
1.Skyline GTR 34V spec2 Nur (marzenie prawie kazdego streetracra) prawie niedostępny w Europie(a moze w naszej czesci europy)
2.Supra jest dla mnie strasznie nudna..(ale do tunningu i do streetu sie jak najbardziej nadaje)
3.3000Gt Vr4 Turbo-niestety juz malo ich jest a zamiast jezdzic to stoja bo sie juz do niczego nie nadaja
4.Mazda Rx8 :D chcialem jakiess 8 miesiecy temu taka miec...
5.ITR-Honda Integra...mistrzostwo świata..bardzo mocny samochod(obecnie wyglada jeszcze fajniej)
6.Acura RSX j.w
7.Mitsubishi Evo najlepiej 6 albo 7.8smka to ponoc padaka
8.Subaru imprezza
Generalnie wymienilem japonczyki bo ich silnki sa niemal stworzone do rasowania...i jakie kolwiek dodatki szybk ingeruja w moc(za wyjatkiem magnetyzerow ha ha.)
Z europejskich
Moj numer 1;
1.Bmw(moje); p
2.Bmw Keysera (M3 e46)
3.Mysle ze samochody z silnikiem Diesla...do chiptunningu
;Seat Leon Tdi lub Cupra
Seat Ibiza Tdi lub cupra
VW Golf Tdi lub
i Skody Tdi
Najlepszy samochod do scigania...
BMW seri 3 coupe(najwazniejsze aby miala 6cylindrowy silnik i nie jeden bedzie musial sobie naostrzyc zeby na nia) -
Anonim
obiema rękami podpisuję się pod Twoją listą STAN... sam bym właśnie tak wybrał, tylko mi się pisać nie chciało... ale Ty po debacie na sr.pl już wprawiony haha -
...
nie wymienie Prosiaczkow(Porshe) bo sa drogie i to Hitlerowskie samochody..ale jak ktos sobie kupi to napewno mu za to nie nawrzucam...
odnosnie debaty;p -
Anonim
ja bym jeszcze jakieś amerykańce dodał... SRT/10, C6, Mustang GT, Camaro najnowszej generacji... -
...
niestey nie chce sie wypowiadać bo na Amerykańskich autkach się prawie wogule nie znam..
Samochody te maja zajebiscie udoskonalone prymitywne silniki...ktore maja ogromny potencjal...
Generalnie z takich co mi sie podobaja
1.Najnowsza Corvette
2.Viper nowy i stary
3.Mustang'to juz klasyk
az mi sie glupio przyznac..ale beznadziejnie kiepsko znam amerykanskie furki -
VERO
-
Anonim
a ja tam lubię te wszystkie V6, V8 i V10... super sprawa... zwłaszcza, że miałem okazję trochę pośmigać Camaro Z28 5,7 litra... co to za potwór jest... momentem obrotowym zabija asfalt... a ten dźwięk silnika V8 zwala z nóg... za to spalanie także... i fakt, że te auta właściwie driftują same z sieibie, a właściwie kręcą bączki haha -
Anonim
-
VERO
pod moją pracę zajechało właśnie białe Mitsu 3000GT... i jak tu się skupić nad zarabianiem pieniędzy? :P
Mexyk >> dzięki za tych "chłopców" :> -
Anonim
ostatnio kusi mnie pomysł zakupu starej 750 V12 i dołożenia do niej chargera z muchołapem. Powinna zejść poniżej 10s.
To na 400m. Na codzień świetnie mi się jeździ TSem i raczej nie zamieniłbym go na żadne inne autko do codziennej jazdy.
A na wieczór nowe M4. -
t s
chcesz 2,5 tonowa koza do wozenia sie po miescie zejsc do 10 sek na 1/4 ???;) a nie doczytalem - chcesz zejsc ponizej 10 sek - tymbardziej zycze powodzenia ; )
-
Anonim
wg CarTesta takie BMW 750 z 1991 r. robi 400m w 15,2 sekundy to myślę, że po niezłym odchudzeniu i zamontowaniu kompresora/turbiny i intercoolera i kilku innych gratów (np. nitro) możnaby zejść spokojnie do 11-12 sekund... -
Titleist
spokojnie? :)
zejścia z 15 do 11 sekund na 1/4 mili NIGDY nie można nazwać spokojnym, nieważne jakim autem... ogromna, zupełnie nieopłacalna kupa szmalu, kupa nerwów, kupa czasu - a na koniec prawdopodobnie zwykła kupa zamiast 11 sek.
to bardzo daleko od "spokojnie" :D
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne