Streetracing [3403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

• RIKOPOLAND

zakazany owoc........
  • Patryś

To jest nie to samo, nielegalne to jest dopiero adrenalina :)
    A jeżeli ktoś jest już gotowy zeby Cię oglądać i jeszcze do tego psiarnia to jest do dupy :(
  • DKK..

Nie mają klimatu takie legalniaki :/
    to juz nie to, nie ma tego strachu że psy sobie nalot zrobią i zacznie się jazda po bandzie; D
    szybcy i wściekli nie ma co...; D
  • telunio

brawo za podejscie panowie...bardzo dobrze, że w koncu ktos sie ogarnal i zaczal organizowac tego typu wyscigi. W szwecji jest to norma ze zamykany jest odcinek autostrady w godzinach nocnych do switu gdzie mozna upalac do woli. Wg mnie bardzo dobry pomysl. Wiadomo nielegal podnosi poziom adrenaliny, ale niestety coraz ciezej jest w spokoju sobie posmigac, bo po 20-30min przyjezdzaja miski i trzeba sie zrywac - gdzie tu zabawa...
  • Anonim

przydało by sie cos takiego zorganizowac w Wwa..wlasnie Telunio ma racje w szwecji tak sie robi i jest zajebiscie sam widzialem takie wyscigi..
  • Anonim

tu już nie chodzi o policję:] niech sobie przyjeżdżają i robia naloty przecież żeby dostać mandat muszą mieć jakiś dowód:] a tak co dostajesz 50 pln za złe parkowanie:]
    mi się pomysł bardzo podoba bo adrenalina powinna sie pojawiac z powodu jazdy samochodem a nie tego że zaraz mogą Cię policjanci złapać....mając takie podejście wbiegajcie sobie na komisariat i sikajcie na środku i tez bedzie adrenalina...złapią czy nie złapią:]
    a tak przynajmniej zminimalizowane jest ryzyko zrobienia krzywdy sobie albo innym
  • telunio

>pssst napisał
    >tu już nie chodzi o policję:] niech sobie przyjeżdżają
    >i robia naloty przecież żeby dostać mandat muszą mieć
    >jakiś dowód:] a tak co dostajesz 50 pln za złe
    >parkowanie:]
    >mi się pomysł bardzo podoba bo adrenalina powinna sie
    >pojawiac z powodu jazdy samochodem a nie tego że zaraz
    >mogą Cię policjanci złapać....mając takie podejście
    >wbiegajcie sobie na komisariat i sikajcie na środku i tez
    >bedzie adrenalina...złapią czy nie złapią:]
    >a tak przynajmniej zminimalizowane jest ryzyko zrobienia
    >krzywdy sobie albo innym

hehe racja :)
  • RIKOPOLAND

To trzeba zadzwonić do Tadzia, niech On w TVN'nie w swoim programie rzuci temat, poparcie silne już ma z naszej strony i widze taką niespodziewanke na wiosne...
  • Doniu

Widzialem w TV wypowiedz jednego kolka. "O to legalne to nie to samo nie. NIe ma adrenaliny bo nie uciekamy przed policja" Kur.. kto go puscil przed kamere sie zastanawialem. Przez takich frajerow ludzie krzywo patrza na bylce co bys nie robil w miejscu publicznym(Chodzi mi o latanie bokami czy latanie na wprost).Jakiej adrenaliny potrzebuje taki kolek??Napyskowac policji? To jest adrenalina?? czy ku..a adrenalina ma byc podczas wyscigu??Wlasnie przez takie podejscie frajerskie ze legalne jest zle nie bedzie legalnych miejscowek. Osobisicie i nie tylko ja gro moich przyjaciol wolalo by wpasc sobie na miejscowke legalna i miec w dupie przeprowadzanie wojen z psami itp itp.Zmienicie podejscie!!ktos wreszcie zrobil cos w tym kraju pozytywnego a nie zabronil kolejnym chu..ym przepisem. Dla mnie mega ze zamkneli ulice i pozwolili latac na 400. Szkoda tylko ze nie ma miejscowek gdzie mozna by bylo polatac bokami ale moze sie to zmieni kiedy ludzie zaczna zauwazac ze jest to forma odskoczni od codziennosaci.Ci ktorzy chca sobie zlapac adrenaline niech zapier..laja na mecz pilki nozne tluc sie z policja i innymi.
  • .:CHAŁABAŁA'h :.

> Ci ktorzy chca sobie zlapac adrenaline niech zapier..laja na mecz pilki nozne tluc sie z policja i innymi.

Taki sam argument mogą Ci rzucić ludzie ktorz y chca spokojnie poogladac mecz na stadionie "ci ktorzy chca sobie zlapac adrenaline niech zapierdalaja na nielegalne streety, popisywac sie, krecic bąki w tłumie ludzi" . nie popadajmy ze skrajnosci w skrajność.
  • KRiS

Wybaczmy chłopakom wyżej-są na etapie matury i może jeszcze jara ich taka zabawa... pora dorosnąć panowie.
    Taki pomysł jak w Łodzi jest na wage złota i czapki z głów przed tymi którzy wprowadzili go w życie. A co do takich matołów jak w telewizji...co tu dużo gadać- przez takich pojęcie o nocnych spotach,ściganiu itd kojarzy się ludziom tylko i wyłącznie z upalaniem bejcy aż jej kapciuchy wybuchną albo latania Tico na ręcznym na mini placyku 3metry od aut kolegów co coraz cześciej ma miejsce na przykład na S. Panarnoja... Ale debili nie brak.
  • Anonim

i z reguły są to wypowiedzi kolesi co nie mają auta, a jak już jest to fura matki na zakupy lub jakiś trup obwieszony jak choinka.. żal normalnie...
    Ja chętni bym polatał np. po zamkniętej dla ruchu Marszałkowskiej na legalu światła miasta pełen gaz...
  • Doniu

I dobrze gadasz. Adrenaliny zwiazanej z poscigami z policja niech se koly szukaja gdzie indziej. Chyba ciekawsze jest sciganie sie na miejscu przez kilka godz niz rozjezdzanie sie z miejscowki po 10 minutach??
  • Anonim

>Dominika napisała:
    >I dobrze gadasz. Adrenaliny zwiazanej z poscigami z policja
    >niech se koly szukaja gdzie indziej. Chyba ciekawsze jest
    >sciganie sie na miejscu przez kilka godz niz rozjezdzanie
    >sie z miejscowki po 10 minutach??

też tak uważam...
  • Budzik

Dokladnie. Ludzie w lodzi zrobili naprawde niezla robote, respekt dla nich bo wiem ile cos takiego mozna zalatwiac i naprawde wlozyli w to spooro czasu i checi. W warszawie i okolicach ciezko o jakies spokojne miejsce gdzie mozna polatac bokami w odosobnionym miejscu nie przeszkadzajac komus w ogladaniu jego ulubionego serialu. Tam mozna sie pobawic na spokojnie, a i zabezpieczenie jest ze nikt Ci pod kola nie wejdzie. Cos sie stanie, to pomoc jest w poblizu... Tak sie wydaje, ale inne miasta powinny brac przyklad z Łodzi...
  • Anonim

>telunio napisał
    >brawo za podejscie panowie...bardzo dobrze, że w koncu ktos
    >sie ogarnal i zaczal organizowac tego typu wyscigi. W
    >szwecji jest to norma ze zamykany jest odcinek autostrady w
    >godzinach nocnych do switu gdzie mozna upalac do woli. Wg
    >mnie bardzo dobry pomysl. Wiadomo nielegal podnosi poziom
    >adrenaliny, ale niestety coraz ciezej jest w spokoju sobie
    >posmigac, bo po 20-30min przyjezdzaja miski i trzeba sie
    >zrywac - gdzie tu zabawa...

Zgadzam się z Tobą.
    Zresztą dwóch moich kolegów tam jeździ i chwala sobie. Przynajmniej dojrzałe postępowanie i odpowiedzialne podejście do sprawy.

• Miśku

w radiu BBC ONE dzis trabią o wysigach w Lodzi i zastanawiaja sie czy w UK sie to przyjmie http://news.bbc.co.uk/newsbeat/hi/n...
  • Anonim

>pssst napisał
    >mając takie podejście
    >wbiegajcie sobie na komisariat i sikajcie na środku i tez
    >bedzie adrenalina...złapią czy nie złapią:]
    >a tak przynajmniej zminimalizowane jest ryzyko zrobienia
    >krzywdy sobie albo innym

Dobre :)
    Kolega ma 100% racji.
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)