- 1
- 2
-
Anonim
Od dziś w kioskach zeszyt 111 GT. Dlaczego o tym piszę? W tym numerze na okładce BMW E38 TDF'a oraz on sam. Do tego plakat z autografem i najsmakowitszy kąsek : płyta Tedego i chłopaków z wytwórni Wielkie Joł (muzyka + teledyski) z premierą pełnej wersji kawałka Aluminium 20". Do tego obszerny wywiad z Jackiem Granieckim o jego wozach i przygodach z motoryzacją oraz tekst "Kapitan zniszczenie" w którym Tede niszczy swoje BMW!
Oprócz tego : piekne dziewczyny, nowy democar firmy Java Car Design ("Sławek JAVA Włocawek pozdrawiam, ten od SL'a i ML'a co zapierdala Ferrari teraz" - cyt. Aluminium 20"), 415 konna Honda Civic z Warszawy z podwójnej sesji z bratem, 20 najlepiej przerobionych naszym zdaniem samochodów z Autosalonu w Tokio, BMW M5 E60 po modyfikacjach znanego z warszawskiego światka SR, druga część kompendium wiedzy o turbosprężarkach, Lancer Evo VI przygotowany przez 4Turbo i VTG wyłącznie do zabawy, ABC tuningu silnika 4G63 z Lancera Evo, test torowy Corvette Z06 i wiele, wiee innych. -
Anonim
TEDE:"podchodzi gosc, który tankuje auta i pyta, czy chcemy gaz. grzecznie zapytalismy, po co nas obraza, dlaczego ubliza?" skomentuje to tak BAUHAHAHAHA to własnie nasza Polska -
Anonim
Oryginał zawierał słowa wulgarne; ) Nie każdy kocha LPG, Jacek nie kocha; ) -
Anonim
U mnie od rana juz leci Aluminium 20" a GT do mam wszystkie chyba od 98roku..nie ma lepszego pisma dla tunera, co do gazu to mysle ze na gaz sa kuchenki a nie samochody..tak wiec bez gazu Dobrze Jezdzi!! POZDRO -
-
Skuniosan
w Polsce to wogole nie ma pisma dla tunera , sa tylko pisma dla lubiacych obrazki :D; )
Juby to nie byl zaden atak; ) Teraz sie troceh zmienia ale nadal mało wiedzy mozna czerpac -
Anonim
-
Anonim
Skunio ja wiem jak wygląda rynek w PL. Z encyklopedią się nie przebijesz. -
Anonim
jakbyście załączali fragmenty auta do samochodu to i z encyklopedią się przebijesz:]
musielibyście tylko wybrać jakiś konkretny model i zmontować z niego zrób to sam:] i co miesiąc po śrubce -
Lelon
-
Anonim
-
Miśku
Gt chyba ma kontrakt z Red Line bo materiały są tłumaczone i trafiają po miesiącu lub dwóch do GT, czyż nie jest tak Juby? -
Anonim
Jest. Nie robimy z tego żadnej tajemnicy, wręcz odwrotnie, jest o tym wzmianka w każdym numerze. -
Miśku
>Ju-by Aaabsolutny napisał
>Jest. Nie robimy z tego żadnej tajemnicy, wręcz odwrotnie,
>jest o tym wzmianka w każdym numerze.
spoko dobrze chociaż ze najlepsze artykuły wybieracie :D -
Anonim
Teksty to nie są zwykłe tłumaczenia, są pisane przez nas na bazie danych angielskich (i oczywiście samych tekstów z Red'ka). Tak więc nie uprawiamy kopiuj/wklej; ) -
Anonim
>pssst napisał
>jakbyście załączali fragmenty auta do samochodu to i z
>encyklopedią się przebijesz:]
>musielibyście tylko wybrać jakiś konkretny model i
>zmontować z niego zrób to sam:] i co miesiąc po śrubce
hehehe dobre :D -
Purple
Ale GT to dobre pisemko, na tle całego chłamu który lezy w kioskach- ja osobiście chyba kiedys w koncu przez nie splajtuję (cena jest nie mała), aleee coooo taaaam, czasem artykuliki sa naprawde świetne!
No i pisemko wtrafia się w zasadzie w potrzeby każdego- i pooglądac i poczytać o tunie i nowinki są i relacje z fajnych imprez :) I like it! :) -
HAWK
gdyby nie tede to jak zawsze kupil bym GT....Ale nie kupilem jako jeden z wielu bo okladka reklamuje pseldo rapera...;/ -
BARTEK
>HAWK napisał
>gdyby nie tede to jak zawsze kupil bym GT....Ale nie kupilem
>jako jeden z wielu bo okladka reklamuje pseldo rapera...;/
to podaj jeszcze konkretne argumenty że to pseudo raper a nie, nie bo nie, albo usłyszałem że chłopaki tak na mieście mówią. -
Anonim
To daj mi argument że jest zajebistym raperem... Kiedys może i był ale teraz to co robi nadaje się na wiejskie potańcówki... -
Anonim
bo z niego max co może być to Hip-hopowiec, jeśli znasz terminologię to nawet nie będziesz się sprzeczał
pzdr
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne