Streetracing [3403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • BARTEK

>...J... napisał
    >To daj mi argument że jest zajebistym raperem... Kiedys
    >może i był ale teraz to co robi nadaje się na wiejskie
    >potańcówki...

ale ja nie twierdze że jest zajebistym raperem i wisi mi to czy on jest raper czy hip hopowiec (to do Wasyla) poprostu byłem ciekaw twojej argumentacji. wielu ludzi twierdzi że Tede jest be ale bez podania konkretnych przyczyn a stawianie go w jednym szeregu z Mezo itp. uważam za trochę niesłuszne ale ja się na tym nieznam bo nie gustuję w tej muzyce:) zresztą podobnie było z Liroyem który to był w Polsce pierwszym który się wybił i osiągnął niebotyczne nakłady sprzedaży swoich kaset i płyt o których to reszta do dzisiaj może tylko pomarzyć a teraz wszyscy na nim psy wieszają że Liroy też jest be.

thats all....
  • Anonim

na Liroyu to psy wieszali od początku

pzdr
  • Grześ

K....co to za temat wogóle jest?
    Tyle ma to wspólnego z sr?
    Gdzie moderatror?
  • Anonim

>BUJANY® PUERTO WuWuA napisał
    >>...J... napisał
    >>To daj mi argument że jest zajebistym raperem... Kiedys
    >>może i był ale teraz to co robi nadaje się na wiejskie
    >>potańcówki...
    >
    >ale ja nie twierdze że jest zajebistym raperem i wisi mi to
    >czy on jest raper czy hip hopowiec (to do Wasyla) poprostu
    >byłem ciekaw twojej argumentacji. wielu ludzi twierdzi że
    >Tede jest be ale bez podania konkretnych przyczyn a
    >stawianie go w jednym szeregu z Mezo itp. uważam za trochę
    >niesłuszne ale ja się na tym nieznam bo nie gustuję w tej
    >muzyce:) zresztą podobnie było z Liroyem który to był w
    >Polsce pierwszym który się wybił i osiągnął
    >niebotyczne nakłady sprzedaży swoich kaset i płyt o
    >których to reszta do dzisiaj może tylko pomarzyć a teraz
    >wszyscy na nim psy wieszają że Liroy też jest be.
    >
    >thats all....

Zgoda. Jeżeli chodzi o Liroya to rzeczywiście masz racje z tymi nakładami , ale nie uważam żeby teraz wszyscy na nim psy wieszali...tak naprawde jak posłuchałem co on mówi i zrobił dla tej kultury to doceniłem go jako goscia , ale raperem jest dla mnie kiepskim ...; )

A Tede...to robi z siebie pajaca i jak mu dobrze ze go tak ludzie postrzegają to jego sprawa...

• Anonim

>Grześ napisał
    >K....co to za temat wogóle jest?
    >Tyle ma to wspólnego z sr?
    >Gdzie moderatror?

temat założył moderator
  • Anonim

ale zauważ że tede zrobił prawie tyle dla hip hopu co liroy:]
    no nie oszukujmy się...to że robi komerche to jedno ale zauważ ilu jest wykonawców którzy wmawiaja że oni to się nigdy nie sprzedadza itd. a co się teraz dzieje?
    tede przynajmniej od poczatku mówił że robi to dla kasy no i trudno jego sprawa. pomysłów kilka miał dobrych nie oszukujmy się, a american mylfon po prostu odsadził resztę:]
  • Anonim

"...nigdy nie będe gwiazdą jak Edyta Górniak..." - Kojażysz?

A pozatym na poczatku powiedziałem że kiedyś był dobry i nie mówie że mało zrobił ale to co teraz sobą reprezentuje to już napisałem wcześniej.
  • Anonim

hehe no i jest gwiazdą i czesze kasę:] i fakt niektóre jego ostatnie kawałki są mierne ale trafiają sie też i całkiem dobre jak im się przysłuchasz
  • Anonim

Bardziej mi chodziło o to że mówiłes że on od początku nawijał że robi to dla kasy...
  • Anonim

ale tu chodziło że nie bedzie prowadził jakiegoś marnego programu w publicznej dla matek z dziećmi komentując ludzi którzy spiewaja w strasznie nędzny sposób a nie że hajsu nie będzie miał...chociaż OPT reprezentuje porównywalny poziom:] zawsze miał kasę a teraz ma jeszcze wiekszą i nie ukrywa tego pokątnie jak inni "hip-hopowcy" no ale nie istotne bo co do zasady to się zgadzamy:]
  • Anonim

Teraz możemy pogadać o tym, ile kasy ma Pudzian, bohater kolejnej okładki; ) Temat się wyczerpał, numeru już nie ma w sprzedaży, zamykam.
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)