- 1
- 2
-
Romek
Witam
Kolejna produkcja AMW.
Wystapili :
Nissan 200sx S14a - 350 HP
Audi S4 Avant Biturbo - 340 HP
Audi TT - 250 HP
BMW E31 850Ci - 345 HP
BMW E39 535 - 245 HP
BMW Z3 328 - 194 HP
BMW E36 328 - 194 HP
BMW E36 320 - 170 HP
Linki : http://videos.streetfire.net/video/...
Link do pobrania - 164 MB - http://s003.wyslijto.pl/index.php?f...
Miłego oglądania
Pozdrawiam -
KOSMITA
jak dla mnie sztos! az chce mi sie wyjsc pojezdzic :) i muzycznie duzo lepiej!!; )
-
bero
-
Uzytkownik usuniety
bero sierściuchu widziałem Cie dziś na 11 listopada na Orlenie, mijaliśmy sie... -
-
bero
-
Anonim
-
Szczęśliwy Tatuś:)
-
Anonim
Ma ktos jakies nowe kodeki, bo mi to nie smiga na zadnym programe... :/ -
Anonim
Miałem to samo ... przerobiłem sobie na DivX i działa elegancko. Ale jakby ktoś dał normalne kodeki, to niepogardze, bo te co znalazłem jakos działac nie chcą ...; )
A klip oczywiście kozacki :)) -
Anonim
-
Miśku
-
Al
u mnie przy zainstalowanym klite dość świeżym poszło dopiero spod classic playera, niczym innym się odtworzyć nie dało.
Produkcja dobra, trochę drastyczne przejście z BIGiego na Guano Apes, ogółem przyjemnie się oglądało.
8ka ładne by bum spowodowała chyba w ~pierwszej minucie klipu; ) -
Michał
Jedyna uwaga - nie byl zrobiony deinterlace czyli nie usunieto przeplotu i przy poziomym ruchu widac takie paski. Poprzednie produkcje pod tym wzgledem byly wysmienite -
Michał
A jak nie deinterlace to zmiana rozdzielczosci tak zeby wysokosc byla max 288 linii. Wtedy przeplotu tez napewno nie bedzie.
I zeby nie bylo ze sie czepiam. Bo ogolnie film mi sie podoba a szczegolnie motyw z logo i panorama centrum Warszawy. Moze dla wszystkich to oczywiste ale ja nie znalem genezy powstania Waszego logo;-) -
Anonim
w porównaniu do produkcji nr 1 to to jest b. słabe, jedynka myła miszczostwem świata a to jest poprostu standardowe
pzdr -
Anonim
-
Anonim
oki, wpadaj dziś na bankowy jak zwykle w srode o 22, bendize dużo lansu bo od ojca pozyczam 300C :DDDDDDDDDD
pzdr -
Anonim
-
MARTINO #61
>WASyL a.k.a. Jedenasty vel Adaś napisał
>w porównaniu do produkcji nr 1 to to jest b.
>słabe, jedynka myła miszczostwem świata a to
>jest poprostu standardowe
>
>pzdr
poprzednie byly slabsze bo ty przynajmniej cos sie dzieje , latanie bokami itp. no chyba ze cie kreci jazda po prostej ... -
MARTINO #61
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne