-
Anonim
Ile lans lapsów należy wykonać przy Szparce, Szpulce (Podobno), Szpilce żeby być w tym sezonie Hi Fi? Zauważyłem, że liczą się zawodnicy, którzy zrobią przynajmniej 3, a mocni playerzy robią ponad 5. -
Panicz Życiem Zmęczony...
Mysle ze 3, bylo ok z pol roku temu... Obecnie 4 to minimum, 5 jest ok, ale zauwazylem, ze ludzie zwracaja naprawde uwage przy siodmym okrazeniu... :) -
Anonim
Przy ósmym błysną konsolety; ) Chyba wsiadam w wóz i robię 12, dziś wieczorem; ) -
KOSMITA
tam trzeba zrobic jakis spektakularny lans laps bo inaczej nawet 20 nie pomoze :) haha -
-
Anonim
hehehhe juz wiem co bede robił wieczorem :D podenerwuje ludzipod SSS, 30 kółek niecałkiem cicho moim SC :D rotfl
ktoś sie przyłączy?
pzdr -
Specter
>WASyL a.k.a. Jedenasty vel Adaś napisał
>hehehhe juz wiem co bede robił wieczorem :D podenerwuje
>ludzipod SSS, 30 kółek niecałkiem cicho moim
>SC :D rotfl
>
>ktoś sie przyłączy?
>
>pzdr
Z tym Twoim seicento to Cie co najwyzej wysmieja... -
>SPeCTeR XTTTГ napisał
>>WASyL a.k.a. Jedenasty vel Adaś napisał
>>hehehhe juz wiem co bede robił wieczorem :D
>podenerwuje
>>ludzipod SSS, 30 kółek niecałkiem cicho
>moim
>>SC :D rotfl
>>
>>ktoś sie przyłączy?
>>
>>pzdr
>
>Z tym Twoim seicento to Cie co najwyzej wysmieja...
LOL -
Anonim
SPeCTeR nie złąwazyłęś w moich wypowiedzi takich zapisów jak ":D" oraz "rotfl", to była ironia, ja doskonale wiem do czego się nadaje mój samochód i ze się z niego kazdy śmieje
pzdr -
Anonim
jestem pod wrażeniem, LOL , ciekawe czy musiałby robić fantastyczne kółka, żeby go nie wyśmiali. Przynajmniej pojazd którym się porusza jest jego właśnością :)
Pozdr. -
Wyczuwam burzliwa dyskusje... :)
Temat: "wlasnosc samochodu-faktyczna (za swoje), czy fikcyjna (od mamy/taty)". -
Anonim
czytaj: "pochodzenie samochodu z wypożyczalnii" hehe, ponieważ czy od mamy/taty zawsze to rodzinna właśność. BTW, ostatnio pierwsza opcja staje się podstawą :) -
Anonim
>PaNiCz ŻyCiEm ZmĘCzOnY... napisał
>Wyczuwam burzliwa dyskusje... :)
>
>Temat: "wlasnosc samochodu-faktyczna (za swoje), czy
>fikcyjna (od mamy/taty)".
rozwieje twe wątpliwości, samochód dostałem w spadku po zmarłym dziadku, jest teraz moja własnością, w samochód zostało zainwestowane ponad 2x wartości rynkowej i tylko ja go urzytkuję, jak ty to potraktujesz to mi rybka
pzdr -
Wasyl, ja nie mam watpliwosci, bo wiem skad masz swoj samochod...
Co do reszty, to latwo sie domyslec.
Zreszta, temat rzucony bardziej zartem, niz serio, wiec nie ma sie co stresowac... -
Anonim
-
Specter
A mi zupelnie nie chodzilo o to, ze to Seicento, ale o to, jak ono wyglada. Sa samochody, ktore powinny pozostac seryjne, lub co najwyzej lekko dotkniete, nie wyrozniac sie z tlumu. Wg mnie do takich samochodow zaliczaja sie praktycznie wszystkie malutkie samochodziki ( np. Seicento, Atos, Matiz ) + wynalazki pokroju Dacii Logan. Powiedzmy sobie szczerze, kto z nas nie ryknalby smiechem widzac dajmy na to zoltego Logana, z czarna maska, lexus-lookami, niebieskimi neonami, spoilerem od Supry, tudziez innym Wing Commanderem i wydechem burczacym na cala ulice ? -
Anonim
To się troche wtrace ... ostatnio byłem przy hamowaniu seja, to ryczało głośniej od przelatujących nisko samolotów. Myslałem ze mi głowe urwie, aż wyszedłem na zewnątrz.
Niestety wykresu nie pozwolono nam zobaczyć. Ale taki żółty wyścigowy (ja sie nie znam jaka to grupa, kierowca nazwisko na K.), niby mała puszka, a 100ps przynajmniej mógł mieć ...
Wiec jak sa sensowne mody zrobione to nie widze powodów do jakiejkolwiek dyskryminacji; ) -
Specter
Wszystkie te, ktore jezdza w rallycrossie moga sobie ryczec do woli i wygladac jak chca, bo sa przeznaczone tylko do tego. Natomiast jesli chodzi o samochody do jazdy na codzien, to latwo jest zrobic przerost formy nad trescia, szczegolnie w tych malutkich samochodzikach. -
Anonim
-
...
>PaNiCz ŻyCiEm ZmĘCzOnY... napisał
>Wasyl, ja nie mam watpliwosci, bo wiem skad masz swoj
>samochod...
>
hmmm
Ciekawi mnie skąd to wszystko wiesz...
odnosni SC Wasyla
Wasyl SC jest spoksik i zmierza w dobrą strone jezeli chodzi o rozwoj...przedewszyskim nie jest to seryjne autko zarowno mechanicznie jak i styling troszeczke zmieniony...rok temu nawet pod Szparką z tymi feluniami robiło lol;)
pozdr.
-
...
apropo Sejów...
jeżeli ludzie uważają że to wolne autka
itd i że nie są nawet godne smiechu itd...
wklejam fotke jednego z egzemplarzy jakie widziałem w
Skierniewicach na otwarciu sezonu
> http://www.usuteam.pl/index.php?opt...
rozumiem że to logo mówi samo za siebie
> http://www.usuteam.pl/index.php?opt...
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne