-
Anonim
Właśnie wczoraj przybliżył mi sytuację wyścigów płaskich z Twoim udziałem. Przyznam się, że nie wiedzialem że startują tam tak mocne zabawki, dlatego też gratuluje startów.
Możemy się zdzwonić na inny termin, na pewno chętnie sprawdziłbym siebie w szczególności :) -
Skuniosan
kurde tez bym pojechal ... . nawewt terin mi na styk pasuje , tylko nie wiemc zy uda sie wkoncu skonczyc gruzz -
Michal T.
-
Anonim
-
-
gh0ly
Ta w Pruszczu Gdanskim :)
Niektorzy beda musieli sie sprezac , zeby dotrzec na ALT , albo olac 1/4 :D -
...
chyba sie jednak wybiore ..;)
jak mi się nie uda wystartować to puszcze zaufanego kierowce w moim aucie:D :D :D hie hie hie
u mnie pare pierdól jest tez do zrobienia...ale to sa drobne sprawy wiec poinienen sie pojawić;)
tak jak Pablo napisał niestety (podejzewam) bede jedynym reprezentantem USU akurat Pabloi Chayen maja ślub/wieczór kawalerski...
so...coś pokombinujemy...
może tak M6 na tor zabrać...ale wątpie aby jakos pojechała sensownie z osoba która nie ogarnia tego auta.. -
gh0ly
-
K T
mnie nie bedzie, auto swiezo polakierowane, w przyszlym tyg sesje, wiec szkoda by bylo jakby sie teraz porysowalo...
:)
pzdr i powodzenia. -
...
-
Konrad Słomina
ja tez zrezygnowalem jak popatrzylem na organizacje tego i wczoraj wrocilem z toru do wawy. wystarczy mi 100 okrazenien ktore zrobilem dzien wczesniej :P -
...
-
Konrad Słomina
-
Anonim
-
Anonim
-
gh0ly
szkoda , ze nas nie bylo :D
Ale ja sie dobrze bawilem na WSMP w piatek wieczorem :P -
K T