Streetracing [3403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Właśnie wczoraj przybliżył mi sytuację wyścigów płaskich z Twoim udziałem. Przyznam się, że nie wiedzialem że startują tam tak mocne zabawki, dlatego też gratuluje startów.

Możemy się zdzwonić na inny termin, na pewno chętnie sprawdziłbym siebie w szczególności :)
  • Skuniosan

kurde tez bym pojechal ... . nawewt terin mi na styk pasuje , tylko nie wiemc zy uda sie wkoncu skonczyc gruzz
  • Michal T.

chętnie zobacze jak sobie rs4 poradzi na torze
  • Anonim

W przeddzień ALTu będą zawody SSS!
  • gh0ly

Ta w Pruszczu Gdanskim :)
    Niektorzy beda musieli sie sprezac , zeby dotrzec na ALT , albo olac 1/4 :D
  • ...

chyba sie jednak wybiore ..;)

jak mi się nie uda wystartować to puszcze zaufanego kierowce w moim aucie:D :D :D hie hie hie

u mnie pare pierdól jest tez do zrobienia...ale to sa drobne sprawy wiec poinienen sie pojawić;)

tak jak Pablo napisał niestety (podejzewam) bede jedynym reprezentantem USU akurat Pabloi Chayen maja ślub/wieczór kawalerski...

so...coś pokombinujemy...

może tak M6 na tor zabrać...ale wątpie aby jakos pojechała sensownie z osoba która nie ogarnia tego auta..
  • gh0ly

Jak ktos sie wybiera to do zobnaczenia na torze w niedziele :D
  • K T

mnie nie bedzie, auto swiezo polakierowane, w przyszlym tyg sesje, wiec szkoda by bylo jakby sie teraz porysowalo...

:)

pzdr i powodzenia.
  • ...

Nie bedzie mnie jednak...wróciłem z nad morza i się nie wyrobie;/
  • Konrad Słomina

ja tez zrezygnowalem jak popatrzylem na organizacje tego i wczoraj wrocilem z toru do wawy. wystarczy mi 100 okrazenien ktore zrobilem dzien wczesniej :P
  • ...

Gratuluje Kondi III miejsca;)
    pozdr.
  • Konrad Słomina

>,,STAN" napisał
    >Gratuluje Kondi III miejsca;)
    >pozdr.

Dziekuje; )
  • Anonim

dwóch III miejsc
  • Anonim

ALT był fajny!
  • gh0ly

szkoda , ze nas nie bylo :D

Ale ja sie dobrze bawilem na WSMP w piatek wieczorem :P
  • K T

:)))
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)