-
Gruby lost in the world
Podobno teraz jak nietrzeba opłacac 500 za czerwoną książeczke to można też odzskac pieniądze które się na nią wydało czy kotś może wie co i jak w tym temacie?? -
Anonim
zastanow sie w tym durnym kraju nigdy nic nie odzyskasz jak to sobie wyobrazasz to by zniszczylo budzet panstwa -
Gruby lost in the world
Własnie sie dowiedziałem co i jak musze wypełnic odpowiedni formularz i złożyc podanie do urzedu który wydał i oni dają decyzje negatywną potem sie składa odwołanie z powołaniem na prawa uni i oni wtedy oddają. Bo to nietrafia do budżetu panstwa jak akcyza tylko to starostwa i jest o 470 zadużo. -
Anonim
Formularz jest do pobrania w wydziale komunikacji, który kartę wystawiał, czy można go gdzieś sciągnąć z netu? Trzeba się zakręcić... przyda mi sie luźne 5 stówek. -
-
Gruby lost in the world
tz zwracaja 470 bo powinna karta kosztowac niecałe 30 zł a placilo sie 500 awiec 470 zawyżone. -
Anonim
Może to nie być taka prosta rzecz...
http://autoswiat.redakcja.pl/wydani...
...ale popróbować nie zaszkodzi. Jak już wspomniałem 5 stówek chetnie podejmę, pod warunkiem,ze nie trzeba się będzie za tym za duzo nabiegać po sądach i urzędach, bo to się mija z celem. -
Juriusz
Hmmm zastanawiam się nad jedną rzeczą czy za każdą kartę zwracają?? tzn chodzi mi o auta sprowadzane i krajowe, jest to obojętne? -
Przekładki BMW
są a w zasadzie były dwa rodzaje tych kart pierwsza dla aut nowych sprowadzanych na polski rynek druga dla aut uzywanych sprowadzanych na polski rynek pierwsza kosztowała faktycznie 30zł a druga 500zł wiec za karte pojazdu który był kupiony jako nowy nie dostanie sie ani złotówki ............ -
Gruby lost in the world
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne