-
Janek
ja mam zielone i one sa lepsze od fioletowych bo daja 120NM, ale to tylko w nocy - bo tak dziala czujnik temperatury i naswietlenia i to wtedy sie uruchamia i daje kopa lepszego niz NOS; -); -); -) hahahahaha -
Anonim
"- Kilka lat temu wielu młodych ludzi, zainspirowanych m.in. filmami z cyklu "Szybcy i wściekli", chciało spróbować, jak smakuje adrenalina w czystej postaci" ten film mnie tak zainspirowal ze "- Kilka lat temu" zrobilem prawo jazdy zeby sie scigac i wkrecilem niebieskie postojowki ktore"specjalnie "podrasowują" auta, by rozwinąć jak największą prędkość " i jeszcze mam taka zabawe ktorej pan readktor nie opisal zdjac jak najwiecej przechodniow z przejsc dla pieszych a zainspirowany zostalem Carmagedonem.... ten artykul to zywy przyklad na to jak tanio znani ludzie sprzedaja swoje dupska opinii publicznej zeby sie przypodobac - az mnie serce rozbolalo... :( -
mgr EMILIO
-
Anonim
mysle ze Kristofer nie ma limitow na paliwo i podjezdzajac na stacje nie zastanawia sie czy zalac 2 litry wiecej 95 czy troche mniej ale 98; ) ale w telewizji nie wypada opowiadac o swoich treningach i odcinkach specjalnych wracajac ze sklepu przez lesna drozke do domu poprostu nie wypada... :) -
-
Janek
fakt, glupio by to wygladalo: "dzis po bulki i mleko mialem najlepszy czas w tym roku, troche mnie wynioslo przy starej brzozie, ten zakret musze jeszcze przecwiczyc, ale i tak dziekuje mechanikom i calemu zespolowi bla bla bla bla" :) -
Marcinos.
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne