Streetracing [3403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ∞ bartek !

ja mam podobne odczucia,
    chcialem kiedys dorobic rure do tlumika i pociagnac pod zadupkiem w motocyklu, ale po trzecim telefonie, kolejnym tlumaczeniem o jaka robote chodzi, kolejnym terminie sobie podarowalem, pierdole takie podejscie do klienta.

jednemu zrobi cos dobrze a trzech oleje bo czasu nie ma.
    powodzenia w prowadzeniu "firmy"
  • Anonim

Możesz jeszcze spróbować w M-techu, chłopaki naprawde ogarniają temat i mają wolne terminy :) ceny przystępne

pzdr
  • Anonim

pojechalem kiedys do Janka z brt i widze ze jedyna metoda to taka zeby go dobrze zjebac chodzilo o zespawanie boczka do ic a on na to ze 150 zl i ze 2 dni i wogole zeby mu dupy takimi robotami nie zawracac brt sie wkur.. i pare hu.. poslal i robota w ciagu 3 godz i cena 70 zl . Marcin z m-tech rowniez polecam aczkolwiek raczej te co wymienilem
  • Anonim

no i oddalem auto Wojtkowi w El-Tecu (oczywiscie nie bez komplikacji ... jak dojechalem to wlasnie mial do mnie dzwonic zebym przyjechal jutro - a dzwonilem dzis od rana zeby sie upewnic - caly czas poczta) ciekawe czy dotrzyma piatkowego terminu (4 dni na wydech bez kolektorow?!) generalnie musze sie powaznie rozejrzec za kims kto zbuduje mi te kolektory + ssacy bo tak nieporfesjonalnego podejscia do klijenta nie widzialem juz w TPSA latwiej cos zalatwic - zobaczymy jeszcze co na hamowni wyjdzie moze zmienie zdanie
  • Anonim

Mi Maciek Grabowski zrobił wydech bez kolektora w 4 godziny, może nawet mniej. A było co spawać u mnie.
  • Anonim

no tak z tym ze mi bardziej zalezy przedewszystkim na kolektorach a Maciek Grabowski sam mowil ze np. tlumiki koncowe zamawia u Wojtka w El-tec-u ... dlatego myslalem ze u zrudlabedzie taniej
  • Anonim

Ja właśnie szukam firmy do poprawek i stąd moje pytanie o kwasmet.
  • Anonim

kwasmet - jedziesz pulawska za stacje JeT-a (chyba) to jest w tych garazach/ magazynach co masz tor kartingowy imola latwo trafic

jezeli masz cos do poprawki to sie dziwie ze nie jedziesz z reklamacja - mnie nie stac zeby placic dwa razy za to samo...
  • Anonim

Reklamowałem już dwa razy i mam dość. Dwukrotnie też poprawiałem bez reklamacji.

Mam wydech po prostu źle poprowadzony - za nisko.
  • Marcel 08

Zapraszam do StreetShadowsGARAGE; )
  • Anonim

uaktualniam temat zeby nie byc goloslownym... odebralem samochod od Wojtka z El-teca bylem na hamowni u Macka grabowskiego wyniki wygladaja tak: seria (przy 21C) wyszlo 168,5 kuca i 246 momentu (seria-katalog) to 170 kucykow i 250 momentu po wydechu i dolocie el-tecowym wyszlo 176,5 kuca i 255 momentu generalnie nie wiem czy jestem z tego zadowolony przy pomiarach bylo 4C roznicy wydaje mi sie jednak ze to tylko liczby dlatego ze na hamowni przy nawiewie samochod osiagal 93C (temp. wody.) a na miescie nie przkracza 87C wszyscy wiemy jak stozki reaguja na cieplo ...drugi pomiar na hamowni byl robiony na ustawionym nawiewie centralnie na dolot i bylo znacznie lepiej .generalnie moc przeniosla sie na calym zakresie od 3,5tys ogrotow go gory (caly wykres podniusl sie wlasnie od 3,5) tak jak juz pisalem to sa tylko liczby a faktem ktory utwierdzil mnie w tym przekonaniu jest to ze zaczalem (powoli) odjerzdzac koledze ktory mnie objezdzal... niby 8 koni a naprzycinkach z wyzej wymienionym kolega zauwazylismy znaczna roznice na korzysc. mowiac szczerze nie wiem co o tym myslec liczby swoje samochod swoje ... spodziewalem sie troszke wiekszego przyrostu mocy - na poziomie 12 koni jak robiliscie mody samego dolotu i wydechu (bez kolektorow) prosil bym o jakies info jak to sie mialo po hamowni w stosunku do serii.
    P.S.
    dzwiek V6 z dolotem i przelotem jest genialny z tego jestem zadowolony w 100%
  • Anonim

sorry za bledy ort. i gram.; )
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)