-
-
Anonim
hehehe niezly kocur:D
no no kapcia zapalic potrafi, to trzeba mu przyznac, kilka ladnych boczkow tez zajebal, ale powinnien jeszcze troche pocwiczyc:D -
Tomek
Taaa agent dobry jest :D Zwłaszcza jak zjeżdża ze górki po trawie ...
Jak można tak autko katować ??
-
Anonim
-
-
Anonim
-
IMotorsports:D
-
~ :) ~
-
Skuniosan
-
Juriusz
Drifting dobry ale nic nie pobije driftujących arabów:) z nich to dopiero pojeby:) pozdro -
Juriusz
Drifting dobry, ale nic nie pobije driftujących crazy arabów:) to są dopiero pojeby:) pozdro -
Gralu
a po kilku dniach samochód pojawi sie na ebay-u
i po co tak katować samochód? -
D@/\\/\\|@(\)
-
Tomek
ciekaw jestem czy to seria i że autko bez problemu pojechało tak po tym wyskoku ... -
Czyli jak dlubany to nawet po wyskokach upadkach i wzlotach dalej jedzie ? :)
-
Tomek
-
-
Tomek
-
Anonim
ale rzeźnik z tego typa w białtm Cifie... na odcięciu to chyba całe opony starł hahah... kurwa jaki typ... samochodu mu nie szkoda najwidoczniej... ale co się dziwić... w USA Civicami nastolatki jeżdżą głównie :D -
pewnie... tam dla nich taki samochod jest gowno wart, a pozatym jak ktos ma kase to niech se niszczy... facet tylko dobrze robil drifting, co mnie zdziwilo poniewaz civic ma naped na przednie kola. Ja kiedys probowalem robic drift mercedesem clasy E ktory ma naped na tylnie kola i wiem jakie to trudne jest. Ale filmik jest w pozo!!!
-
Sutna wiadomosc: kolega ktory jest posiadaczem wpanialego Subaru Impreza STi, robi tez takie wyglupy samochodem. W konsekwencji jego Subaru ma zniszczone zawieszenie, hamulce i zdarte opony i przebywa teraz na intensywnej terapji w warsztacie. Takieko chuja to trzebaby na stos! Ale jak sie ma bogatych rodzicow to tak juz jest.
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne