Streetracing [3403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Co muszę przerobić, by samochód z USA przeszedł badania diagnostyczne i mógł być zajerejestorwany w PL?

chodzi o Chevroleta Tahoe rocznik 2003...

kierunkowskazy są pomarańczowe...

z tego co wiem, to muszę przerobić przednie reflektory... mają być symetryczne i czyste szkiełka, tak?

czy coś jeszcze trzeba przerabiać?
  • Anonim

Symetryczne reflektory i pomarańczowe kierunki. To jest wymagane by przeszedł przegląd. Jakbyś potrzebował jakieś czesci to wal na priv.. Pracuje w u dealera General Motors.
    Pozdro
  • Anonim

A jak ja voyagera przerabiałem to jeszcze musielismy dokładać przeciwmgielne tylne i światło cofania. Nie wiem jak będzie u Ciebie
  • Anonim

cofania światła są białe, ale przeciwmgielnych nie ma...

pytałem się w kliku sklepach z częściami typu AutoZone, AutoPArts itp. itd. i nigdzie nie mają lamp przeciwmgielnych...
  • Anonim

Dołóż na dół zderzaka takie prostokątne zwykłe i bedzie git. Może to i lipnie wygląda ale Escalade'y (te MY06) które do nas przyjezdzały (wersje na europę) były seryjnie w takie wyposażone;)
    Jutro jeszcze sprawdze w akcesoriach co mamy do Tahoe.
    Wiem ze do Escalade zamawialismy takie KIT'y do przeróbki na wersje europejską(jak ktoś sprowadzał poza salonem) i zawierały wkłady przednich reflektorów i te gadżety na tył.
  • Anonim

jakbyś mógł sprawdzić to byłbym bardzo wdzięczny, bo pisałem maila do dealera Chevroleta w WWA i mnie skierowali do firmy, ktora przerabia reflektory, a wiem, że Chevrolet oferuje też Tahoe na rynek niemiecki... a tam prawo drogowe jest takie same jak u nas...
  • Symon

>Krystian☆ napisał
    >Symetryczne reflektory i pomarańczowe kierunki.

Reflektory mają być asymetryczne. Symetryczne są właśnie w USA, u nas wymagane jest aby prawy reflektor doświetlał pobocze.... ale to tak tylko dla sprostowania.
  • Budzik

Troche odgrzebie temat, ale moze sie przydac info:

W wawie na ul. Targowej 1 (chyba 1, od stwony Zielenieckiej) jest sklep z czesciami samochodowymi i przerabiaja swiatla z USA na UE. Znajomy kiedys tam robil i byl zadowolony odnosnie ceny i jakosci wykonania przerobki...

Pozdr
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)