Streetracing [3403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Madej

szef wszystkich szefow hahaha

z sr.pl

Co za ohyda! Pięć prostytutek, sadomasochistyczna orgia w strojach nazistowskich, a w akcji na pierwszym planie obnażony Max Mosley (68 l.), szef Międzynarodowej Federacji Samochodowej FIA! Ten szokujący film opublikował brytyjski magazyn "News Of The World".

Szef światowego automobilizmu i nadzorca Formuły 1 to od 48 lat stateczny mąż. Przyłapano go w zainscenizowanej sali tortur na wyuzdanej zabawie z sowicie (2500 funtów) opłaconymi paniami. Mężczyzna został najpierw dogłębnie zbadany przez "strażniczki obozowe", a przy tym bity, potem sam wykrzykiwał polecenia po niemiecku i smagał pejczem kobiety ubrane w pasiaki przypominające stroje z... obozów koncentracyjnych. O erotycznych upodobaniach Mosleya do tej pory nic nie wiedziano, ale jego nazistowskie ciągoty nikogo nie zdziwiły. Ojciec Maksa Oswald był przed wojną aktywistą Unii Brytyjskich Faszystów i przyjacielem Hitlera.

jak dla mnie hardcore,
    nie wiem co powiedziec,

http://www.newsoftheworld.co.uk/300...

http://pl.youtube.com/watch?v=y6X8B...
  • Anonim

ciekawe czy jak nie miał kasy to też miał takie jazdy, czy to eurasy mu do łba odwaliły?:]

no totalne upodlenie.

swoją drogą powinni go odwołać z piastowanych stanowisk, albo jeżeli miałby choć trochę godności to sam powinien zrezygnować, bo to jest żenujące i kompromituje cały światek motoryzacyjny.
  • Anonim

A co ma piernik do wiatraka? Sąsiadom też zaglądacie przez okno do sypialni?
  • Anonim

tu chyba bardziej chodzi o to że ktoś kto jest na wysokim stanowisku niby ustatkowany, rodzina i tak dalej, jest spaczony. jakby chodziło tylko o dupy to spoko. jego sprawa, będzie miał problem w domu ale w końcu jest tylko facetem i można byłoby go traktować jak kolejnego podstarzałego playboya.
    no ale mimo że jestem tolerancyjny to treści nazistowskie i obozy koncentracyjne to już mimo gruba dewiacja:]

co byłoby gdyby dajmy na to prezydent jakiegoś cywilizowanego kraju odstawił takie coś i przez przypadek dowiedziałby się o tym świat? no pełna kompromitacja. jak byłby traktowany na świecie?
    szef FIA też jest reprezentantem jakiejś społeczności i ma względem niej obowiązki.
  • Anonim

Z tym nazizmem to przesadził. Niech puka wszystko co chce, mnie to wali, ale te nazistowskie zachowania?
    Widocznie ojciec mu psychikę porysował. Też uważam, że powinien zostać odwołany.
  • Anonim

A moim zdaniem podniecanie się tym, że ktoś ma takie albo inne upodobania seksualne jest dewiacją. Podobnie, jak onanizm brukowców i bulwarówek nad tą sprawą.
  • Anonim

zgadzam się z Ju-bym to jego prywatna sprawa i nikomu do tego co robi po pracy w prywatnym czasie

pzdr
  • J A

przecież to tylko laski z pejczami,, a nie zabójstwo dzieci szpikulcem do lodu..

(jeden wali normalnie inny w kaloryfer a jeszcze inny laski niby z obozu).
  • BARTEK

a jakie to niby laski z obozu, nie bardzo rozumiem po czym to ktoś wywnioskował, ubrania są w "stylu więziennym" a nie "obozowym".
  • Miśku

madej dlaczego ochyda?? czy on to robi z facetami? kazdy ma swoje zboczenia (chyba) :) przynajmniej laski fajne
  • Racingfan

a mi to zalatuje prima aprilisową podpuchą:D
  • Madej

>J4NK1 napisał
    >madej dlaczego ochyda?? czy on to robi z facetami? kazdy ma
    >swoje zboczenia (chyba) :) przynajmniej laski fajne

skopiowalem z sr.pl
    musisz sie autora textu zapytac dlaczego ochyda bo ja tego nie pisalem,
  • RIKOPOLAND

dobry warjat, ładnie tam mu laska w dupe pejczem "przygrzała' :-P
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)