Streetracing [3403]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

http://www.autokrata.pl/ogien/255/w...

ok, koles trochę przegiął, bo duzo ludzi i biały dzien.

http://legnica.naszemiasto.pl/wydar...

ale sądzę, ze kolejny raz władza chce na siłe sie pokazac i urządza pokazówke.

Jak juz doszli do tego, to walnąc kolesiowi mandat za predkosc i punkty. ok.
    ale zeby prokurator i procesy??

jak dla mnie to jak za dawnych czasów, proces pokazowy dla ludu, zeby bylo widac, ze wola ludu spełniona i kogos nalezy udupic.

• Anonim

Jak dla mnie to straszne gamonie... Nie wiem czy chlopaki na tylnej kanapie ciagneli sobie paly ale komentarze wskazuja ,ze tak... Wiesniaki z ciagnika przesiedli sie bo szybszej furki i takie sa skutki - jak dac malpie noz... Wszystko rozumiem ,ale z glowa. Generalnie kierownik tez do konca w pewnych momentach sprawial warazenie jak by sam nie wiedzial czy ogarnie. Nie widze jednak sensu konfiskowania fury bo nie ona zawinila ... Barany
    Jednak mysle ze zabranie fury(bez powrotnie) wystarczajaco zabolalo by wlasciciela ,areszt to chyba przesada . Tak czy inaczej naprawde pojebani ludzie
  • Madej

nic dodac, nic ujac ...
  • LOCO

kto by pomyslal...
  • Kuba

naoglądął się szybkich i wściekłych... Nie, brak mi słów... Jeszcze gdyby szarżował w nocy to co innego, ale w dzień jak są ludzie i inne auta...
  • Michaello

a czemu nikt nie zwraca uwagi na fakt że nigdzie nie było policji?? Pewnie jak zwykle z suszarką wyłudzali $ za przekroczenie predkosci o 20 - 30 km/h... zamiast łapać tych co rzeczywiście sprowadzają zagrożenie. Ten gnojek mogl zabic czlowieka. W nocy jeszcze zrozumiem - nie ma ruchu i mniejsze ryzyko, ale tak w godzinach szczytu? Powinni go ukarać 10 letnim co najmniej zakazem prowadzenia samochodu.
  • Kuba

Nasza policja zajmuje się tylko poważnymi sprawami:D hehe
  • Anonim

>Michaello napisał

>Powinni go ukarać 10 letnim co najmniej zakazem prowadzenia
    >samochodu.

bez przesady! zastanow sie co mowisz.

pewnie młody koles, ma do dyspozycji mocny w miare samochod, to uzywa. W nim 150 to moment, a odejscie jest bardzo przyjemne.

chyba kazdy z nas jak był (bardzo) mlody tez lubil przycisnąc, bo wydawalo sie ze to takie zajebiste.

a poza tym, patrzac pewnie na nasze jazdy czasem, tez ktos móglby pukac sie w glowe i afere robic.

Chodzi o to, ze robią z tego szopkę, a i moze wkrotce takze na nas wszystkich sie odbic.
    Gdyby bylo wiecej i dostepne miejsca, gdzie mozna ostro pojezdzic, nie szalałoby sie po miescie.

Tak tylko dla dodania moj 1cent :)
  • Michaello

heh, zgoda ze kazdy by lubil, ale dlatego wlasnie ludzie dorosli maja mozliwosc kierowania samochodem, że powinni mieć rozsądek. Po mieście w godzinach szczytu chyba nikt rozsądny tak nie pojedzie. Ale to co odpieprzał ten koleś to gówniarstwo. On nie dorósł do roweru. Wiesz ja akceptuje szybką jazde, ale mimo to uważam że to było wariactwo i nie miało nic wspólnego z szybką jazdą. Czym innym jest pojechanie 150, a czym innym nie zatrzymanie się na czerwonym świetle z premedytacją i jeszcze do tego robienie sobie z tego beki. Ale niech trafi na równego sobie. Pojedzie 150 nie zatrzyma się na czerwonym i niech go z lewej bądź z prawej skasuje drugi idiota pedzac nawet wiecej niz 150. To była by dobra sól trzeźwiąca dla człowieka który sie nie narobil w zyciu a super bryke dostal od tatusia. Gdyby na nia sam zarobil moze nabral by wiekszego szacunku. Tu nie chodzi o to że sobie mogl zrobic krzywde i swoim rownie glupim wspolpasazerom ale innym ludziom niczemu niewinnym. Co by było gdyby na tamtym przejsciu dla pieszych byla staruszka ktorej sily by nie pozwalaly uciec z pasów ? Depnąć kazdy potrafi a zahamować i wyminąc przeszkode to juz nie zupelnie kazdy. Dlatego streetracing taki jak wyscigi na 1/4 mili ja na wólce czy spalarni albo palenie gum czy jazda poslizgami to jest szlifowanie umiejetnosci i to moze wyjsc tylko na dobre. Streetracing nie polega na stwarzaniu jak najwiekszej ilosci zagrozen na drodze. To nie gra komputerowa jak Underground czy Most Wanted. Zycie to nie jest gra komputerowa - i jak ktos nie chce uszanowac tego ze sam zyje to niech uszanuje to ze inni sie nim cieszą i może nie maja ochote ladowac na cmentarzu. Basta - nie zmienie zdania
  • Anonim

A jakby babcia miała wasy, to by była dziadkiem.

Nie mieszaj streetracingu do 1/4 mili, to raz, a dwa że chłopaczek troche za bardzo pohulał, ale nic się przecież nie stało.

Sam jeżdze codziennie dupowozem na zakupy po 150 w godzinach duzego ruchu, bo w szczycie to sa korki.
    Ku mojemu wielkiemu zmartwieniu rozpędza się dużo wolniej niż Impreza. ; )
    Na pasach się zatrzymuje, bo czasami fajne dziewczyny przechodzą :)) Aha i na samochody swoje sam zarabiam.

Nie lubie takiego marudzenia, nie zmieniaj sobie zdania, ale wiedz o tym, ze to niczego i tak nie zmieni.

I jeszcze zastanawiam się w jaki sposób:
    "streetracing taki jak wyscigi na 1/4 mili ja na wólce czy spalarni albo palenie gum czy jazda poslizgami to jest szlifowanie umiejetnosci i to moze wyjsc tylko na dobre."

Przeciez to brednie jakieś :D
  • Anonim

>Michaello napisał
    >heh, zgoda ze kazdy by lubil, ale dlatego wlasnie ludzie
    >dorosli maja mozliwosc kierowania samochodem, że
    >powinni mieć rozsądek. Po mieście w godzinach
    >szczytu chyba nikt rozsądny tak nie pojedzie.

nie chcialbys chyba siedziec obok mnie skoro tak mowisz :)

btw. chyba pomyliles grona.

• bro

>michael7s napisał
    >>Michaello napisał
    >>heh, zgoda ze kazdy by lubil, ale dlatego wlasnie ludzie
    >>dorosli maja mozliwosc kierowania samochodem, że
    >>powinni mieć rozsądek. Po mieście w
    >godzinach
    >>szczytu chyba nikt rozsądny tak nie pojedzie.
    >
    >nie chcialbys chyba siedziec obok mnie skoro tak mowisz :)
    >
    >
    >btw. chyba pomyliles grona.
    >
    >

a co, dla ciebie to zajawka, poleciec bokiem przez skrzyzowanie albo rondo w godzinach szczytu?

ja pierdole..
  • Anonim

"Streetracing nie polega na stwarzaniu jak najwiekszej ilosci zagrozen na drodze. " - Całe życie w bledzie

"Wiesz ja akceptuje szybką jazde, ale mimo to uważam że to było wariactwo i nie miało nic wspólnego z szybką jazdą." - no tak cała ta akcja z policja byla dla tego że byl zawali droga i korki stwarzal...

"To nie gra komputerowa jak Underground czy Most Wanted. Zycie to nie jest gra komputerowa " to nie bedzie napisu Game over , try again ?

"palenie gum czy to jest szlifowanie umiejetnosci" Jakich ?! :)
    "i to moze wyjsc tylko na dobre" napewno oponom

"super bryke dostal od tatusia." znasz go , czy mowisz z doswiadczenia?

"Co by było gdyby na tamtym przejsciu dla pieszych byla staruszka ktorej sily by nie pozwalaly uciec z pasów ?" ....

"Pojedzie 150 nie zatrzyma się na czerwonym i niech go z lewej bądź z prawej skasuje drugi idiota pedzac nawet wiecej niz 150. To była by dobra sól trzeźwiąca" mysle ze nikogo z pasarzerow i kierowcow by to nie "otrzezwilo"...

"i może nie maja ochote ladowac na cmentarzu." a moze maja; )

"ale dlatego wlasnie ludzie dorosli maja mozliwosc kierowania samochodem, że powinni mieć rozsądek." - tu sie akurat zgodze
  • Michaello

co do palenia gum to szczegół;] chodzilo o opanowanie auta w poslizgu. W sytuacji awaryjnej może dupe uratować.
  • Anonim

piekny tekst ten wyzej, az mi lezka poleciala...

a tak swoja droga to potrzebujesz wsparcia dla podtrzymania swoich opini i idealow?

http://w8.grono.net/forum/topic/121...
  • Anonim

o rany ...
  • Anonim

heh.

juz teraz wiem jak wygladają ludzie zamieszczajacy rozne debilne komentarze na onecie pod wszystkimi artykułami.
  • Anonim

michael7s - idealnie trafiles :)
  • Przekładki BMW

gey team???????????/
  • Anonim

>get rich or die trying napisał
    >michael7s - idealnie trafiles :)

mowilem o tobie i michaello.
  • 1
  • 2
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)