-
djatturo
Przed chwila towarzystwo w Beemkaaaachh ( ale jakie złomy..; )) zrobiło sobie szybki spot na powstańców.. 4 furki jedna na drugiej ponabijane przy wrocławskiej i tylko rdza się posypała.... oczywiście ani karteki ani niebieskich nie wołali.. zastanawiam sie po kiego brac na wypady samochody, które ostani przegląd techniczny miały 10 lat temu .... -
Patryk850
denerwuja mnie tacy jak ty. to ze masz lepsza fure to sie ciesz. nie wszystkich stac na takie auta. kazdy jezdzi tym na co go stac -
Anonim
>Night Driver napisał
>denerwuja mnie tacy jak ty. to ze masz lepsza fure to sie
>ciesz. nie wszystkich stac na takie auta. kazdy jezdzi tym
>na co go stac
to żeś teraz dorzucił do pieca, taki wóz można kupić za grosze i to w dobrym stanie, sam djatturo swojego sprzedaje poniżej 8 tyś i wóz jest w dobrym stanie więc skończ gadać, a to co mówi to prawda, większość obecnych "ścigantów" jeździ albo samochodem taty bądź sypiącym się gruzem który nadaje sie tylko do jazdy do pracy lub szkoły, oni jednak wolą podjechać na S lub inne miejsce i spalić gumę, wypić piwo i pokurwić na policję
pzdr
-
cyprian
-
-
Purple
hehe-mozna się ubawić czyatjąc ten temat;D
co do Bejc-no bez przesady, tanie RWD, moc nie cienka-byle by nie zwiesniaczac stozkowymi, strumiennicami, dziwnymi spojlerami,utopijnymi wlotami, lub nie angażowaniem się w ratowanie blachy;D
ja tez mam szrot,ale to cudowny szrot, który ma korzenie w rajdach, dobrze się z tym czuje i robię sierrkę na rally-to wspaniała technologia, wolę dzis to nawet (grzesząc trochę) od supry-za dużo juz elektronniki, mimo że bryka marzenie,ale na dzień dzisiejszy wolę grzebac w silniku pod blokiem,niż ze wszystkim leciec do elektro-mechanika...
to sama frajda mieć taki szrot i pokazywac światu że istnieją ludzie którzy tego biedactwa nie zagazowują i nie uzywaja do przewozu cekolu;)
Bejce co prawda mają słabą opinię,ale to jedynie stereotyp...-który powieksza się jedynie dla tego,ze goście drechmeni wkręcają się w stereotyp i kupują bejcę "bo tak trzeba", pewno gdyby nie taka przesłanka, to nie było by w ogóle dresiarstwa w Bejcach (tylko zostało by w calibrach i Mantach; D:D:D)
-
Specter
-
Purple
w porównaniu ze sierrka-ooooo staryyyy-ma;D:D:D
dośc chyba powiedziec ze nie mam nawet czujnika spalania stukowego, czy silnika krokowego;D
zreszta dzięki temu nic mi nie pada w tym aucie;D
no tyle co tam lambda, czy jakaś uszczelka, rozrząd-łańcuch, więc problemów nie ma;) generalnie jest supcio:) -
Pierdolony Skurwiel
>djatturo napisał
>Przed chwila towarzystwo w Beemkaaaachh ( ale jakie złomy..
>;)) zrobiło sobie szybki spot na powstańców.. 4 furki
>jedna na drugiej ponabijane przy wrocławskiej i tylko rdza
>się posypała.... oczywiście ani karteki ani niebieskich
>nie wołali.. zastanawiam sie po kiego brac na wypady
>samochody, które ostani przegląd techniczny miały 10 lat
>temu ....
ze wsi sie zjechali -
Anonim
bylem ostatnio i bylo nawet dobrze troszke bylo osbo scigajacych sie ,crx wymiatal..1st gen i policji wogóle niebylo na motorach tez smigali ladnie:D:D -
Filip K.
chłopaki chłopaki, pchajcie w wuj to grono.
http://www.spalarka.pl ...i poczujecie klimat :)
W sprawie spotów pisać do adminów albo do szybki_wsciekly, Edward007 lub szefu_16v
Pozdrooffffkkaaa
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne