Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • djatturo

Przed chwila towarzystwo w Beemkaaaachh ( ale jakie złomy..; )) zrobiło sobie szybki spot na powstańców.. 4 furki jedna na drugiej ponabijane przy wrocławskiej i tylko rdza się posypała.... oczywiście ani karteki ani niebieskich nie wołali.. zastanawiam sie po kiego brac na wypady samochody, które ostani przegląd techniczny miały 10 lat temu ....
  • Patryk850

denerwuja mnie tacy jak ty. to ze masz lepsza fure to sie ciesz. nie wszystkich stac na takie auta. kazdy jezdzi tym na co go stac
  • Anonim

>Night Driver napisał
    >denerwuja mnie tacy jak ty. to ze masz lepsza fure to sie
    >ciesz. nie wszystkich stac na takie auta. kazdy jezdzi tym
    >na co go stac

to żeś teraz dorzucił do pieca, taki wóz można kupić za grosze i to w dobrym stanie, sam djatturo swojego sprzedaje poniżej 8 tyś i wóz jest w dobrym stanie więc skończ gadać, a to co mówi to prawda, większość obecnych "ścigantów" jeździ albo samochodem taty bądź sypiącym się gruzem który nadaje sie tylko do jazdy do pracy lub szkoły, oni jednak wolą podjechać na S lub inne miejsce i spalić gumę, wypić piwo i pokurwić na policję

pzdr
  • cyprian

a ja bym chetnie kupil sobie jakies fajne e36coupe..
  • Purple

hehe-mozna się ubawić czyatjąc ten temat;D
    co do Bejc-no bez przesady, tanie RWD, moc nie cienka-byle by nie zwiesniaczac stozkowymi, strumiennicami, dziwnymi spojlerami,utopijnymi wlotami, lub nie angażowaniem się w ratowanie blachy;D

ja tez mam szrot,ale to cudowny szrot, który ma korzenie w rajdach, dobrze się z tym czuje i robię sierrkę na rally-to wspaniała technologia, wolę dzis to nawet (grzesząc trochę) od supry-za dużo juz elektronniki, mimo że bryka marzenie,ale na dzień dzisiejszy wolę grzebac w silniku pod blokiem,niż ze wszystkim leciec do elektro-mechanika...
    to sama frajda mieć taki szrot i pokazywac światu że istnieją ludzie którzy tego biedactwa nie zagazowują i nie uzywaja do przewozu cekolu;)

Bejce co prawda mają słabą opinię,ale to jedynie stereotyp...-który powieksza się jedynie dla tego,ze goście drechmeni wkręcają się w stereotyp i kupują bejcę "bo tak trzeba", pewno gdyby nie taka przesłanka, to nie było by w ogóle dresiarstwa w Bejcach (tylko zostało by w calibrach i Mantach; D:D:D)
  • Specter

Supra jakiejs tam mega elektroniki nie ma; )
  • Purple

w porównaniu ze sierrka-ooooo staryyyy-ma;D:D:D
    dośc chyba powiedziec ze nie mam nawet czujnika spalania stukowego, czy silnika krokowego;D
    zreszta dzięki temu nic mi nie pada w tym aucie;D
    no tyle co tam lambda, czy jakaś uszczelka, rozrząd-łańcuch, więc problemów nie ma;) generalnie jest supcio:)
  • Pierdolony Skurwiel

>djatturo napisał
    >Przed chwila towarzystwo w Beemkaaaachh ( ale jakie złomy..
    >;)) zrobiło sobie szybki spot na powstańców.. 4 furki
    >jedna na drugiej ponabijane przy wrocławskiej i tylko rdza
    >się posypała.... oczywiście ani karteki ani niebieskich
    >nie wołali.. zastanawiam sie po kiego brac na wypady
    >samochody, które ostani przegląd techniczny miały 10 lat
    >temu ....

ze wsi sie zjechali
  • Anonim

bylem ostatnio i bylo nawet dobrze troszke bylo osbo scigajacych sie ,crx wymiatal..1st gen i policji wogóle niebylo na motorach tez smigali ladnie:D:D
  • Filip K.

chłopaki chłopaki, pchajcie w wuj to grono.

http://www.spalarka.pl ...i poczujecie klimat :)

W sprawie spotów pisać do adminów albo do szybki_wsciekly, Edward007 lub szefu_16v

Pozdrooffffkkaaa
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)