Streetracing [3403]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Madej

http://w8.grono.net/forum/topic/128...

przestrzegam was przed takimi kretynami dla ktorych droga to pole walki,

zal mi tylko ludzi ktorzy ucierpia przez taka idiote,
  • Anonim

debil jakich mało... mam nadzieję, że kiedyś "obrzuci wyzwiskami" niewłaściwą osobę i we własnym bagażniku przejedzie się na grzyby... na pochybel...
  • Anonim

osz fak GIW strajks bak

pzdr
  • Anonim

tak, to smutne jest
  • Przekładki BMW

czułem ze temat GIW-a wróci
  • Anonim

debil
  • Anonim

W ogóle to całe grono jest zbiorem analfabetów i idiotów, ale co poradzić ... dzisiaj za kółkiem moze siedzieć każdy.

Moja teoria jest taka ... napłynęło mnóstwo samochodów z zachodu, wielu z tych kierowców w życiu nie powinno prowadzić czegokolwiek co jeździ szybciej niz 10 km/h.
    Przyjdzie zima, juz nie będa potrafili opanowac tych wozideł, to się troche towarzystwo wykruszy.
    Nikomu nie życze źle, ale podejrzewam, że tak właśnie będzie.
  • Marcinos.

>Starr. napisał
    >W ogóle to całe grono jest zbiorem
    >analfabetów i idiotów, ale co poradzić ...
    >dzisiaj za kółkiem moze siedzieć każdy.
    >
    >Moja teoria jest taka ... napłynęło
    >mnóstwo samochodów z zachodu, wielu z tych
    >kierowców w życiu nie powinno prowadzić
    >czegokolwiek co jeździ szybciej niz 10 km/h.
    >Przyjdzie zima, juz nie będa potrafili opanowac tych
    >wozideł, to się troche towarzystwo wykruszy.
    >Nikomu nie życze źle, ale podejrzewam, że tak
    >właśnie będzie.
    >

zgodze sie z tym, jeszcze nie beda inwestowac w zimowki, bo na letnich kapciach niby tez sie da jezdzic.. ehh..
  • Rafał :D:D:D:D

Dla mnie to czysta paranoja ....w naszych warszawskich okolicach jest wielu takich kaskaderow...............z tym trzeba skonczyc..
  • KOSMITA

Piękne, wzniosłe hasła na gronie hahahah
    obsrac juz tego GIW`a wiadomo ze to balas i nie ma sie co podniecac co chwile jego "wyczynami".
  • Wykładowca chemii :)

Miejmy nadzieje że jak juz się zatrzyma na jakiejś latarni to jego narządy będą nadawać się do transplantacji... oprócz mózgu bo prawdopodobnie brak u niego wykształconego takiego narzdu
  • Marcin

śmieszni jesteście i tyle,ludzie wypowiadający się w ten sposób o innej osobie na gronie streetracing,hahaaa dobre gratuluje głupoty w takim razie.
  • Anonim

>Marcin napisał
    >śmieszni jesteście i tyle,ludzie
    >wypowiadający się w ten sposób o innej osobie
    >na gronie streetracing,hahaaa dobre gratuluje głupoty w
    >takim razie.

dokladnie.

koles moze mial wene, albo lubi bajkopisarstwo. tyle.

o (niemal)kazdym z nas, ktos z boku moglby powiedziec, ze jestes debilem, bo czasem ostro lubisz pojechac czy cos.

ps.
    sorry, ale krecik pomysl qrwa zanim powiesz cos. takie texty to sa debilne dopiero! ludzie z takimi pogladami sa chorzy.
  • Marcin

pewnie,niech sobie pisze co chce,tu akurat przytoczył jakiś bzdurny horoskop,ale to nie powód żeby mu życzyć odrazu śmierci albo kalectwa
  • Anonim

>Marcin napisał
    >śmieszni jesteście i tyle,ludzie
    >wypowiadający się w ten sposób o innej osobie
    >na gronie streetracing,hahaaa dobre gratuluje głupoty w
    >takim razie.

Nazywasz pośrednio mnie głupcem, więc witaj w gronie, bo ty też lepszy nie jesteś. Jeżeli uważasz, że streetracing jest synonimem głupoty, to radze stąd szybciutko ... odejść.
    Nie widzac różnicy pomiędzy idotycznym zachowaniem na drodze, a streetracing'iem wystawiasz sobie tylko negatywane świadectwo. Oczywiście będąc tutaj, bo jak czytasz SE, czy znakomite publikacje w mediach wszelkiej maści, to myśl sobie co chcesz.
    Jakbyś nie zauważył to nikt tu ze zdrowomyślących nie propaguje czegoś takiego jak 'wariatctwo drogowe'.
    Poza tym, mówa jest o konkretnym człowieku, którego prawdopodobnie nie miałeś okazji poznać, więc jaki jest sens twojej wypowiedzi ??
  • Marcin

nie no pewnie wyścigi uliczne są jak najbardziej normalną sprawą,nie mam zamiaru się kłócić,powiedziałem swoje zdanie i możesz się z nim zgodzić lub nie,ja mam to w dupie ogólnie.
  • Anonim

Więc skoro 'masz w dupie' czyjeś życie, swoje, innych użytkowników drogi, to jakim prawem mówisz co jest głupie, a co śmieszne ?
    Z pewnością jazda na gumie na Marszalkowskiej jest w pełni bezpieczną sprawą ... co ?
  • Anonim

Marcinie z twojej wypowiedzi wynika że masz ZEROWE pojęcie o GIW'ie, proponuje przekopać się przez archiwym tego grona i kazdego innego które ma w nazwie Streetracing oraz grono Hardcore Hardware oraz archiwum forum.streetracing.pl i dopiero wtedy nazywać nas głupcami, inaczej szybko twoja kariera moze sie tu skończyć typowym banem

pzdr
  • JEFF

Dobsze, że się temat pojawił.
    Pozwoliło mi to sobie przypomniec że niedawno widziłem GIFa
    (nie popełniłem literówki) na parkingu w macu przy Wilanowskiej
    jak palił kapcia

:)))))))))))))))

Pozdro dla wszystkich kupujących natrysk oleju na koła :D
  • SuperMocarz

<plask w czoło> dziś robi urodziny w jakimś klubie...wpada ktoś z was?? :)
  • 1
  • 2
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)