- 1
- 2
-
http://w8.grono.net/forum/topic/128...
przestrzegam was przed takimi kretynami dla ktorych droga to pole walki,
zal mi tylko ludzi ktorzy ucierpia przez taka idiote, -
Anonim
debil jakich mało... mam nadzieję, że kiedyś "obrzuci wyzwiskami" niewłaściwą osobę i we własnym bagażniku przejedzie się na grzyby... na pochybel... -
Anonim
-
Anonim
-
-
Przekładki BMW
-
Anonim
-
Anonim
W ogóle to całe grono jest zbiorem analfabetów i idiotów, ale co poradzić ... dzisiaj za kółkiem moze siedzieć każdy.
Moja teoria jest taka ... napłynęło mnóstwo samochodów z zachodu, wielu z tych kierowców w życiu nie powinno prowadzić czegokolwiek co jeździ szybciej niz 10 km/h.
Przyjdzie zima, juz nie będa potrafili opanowac tych wozideł, to się troche towarzystwo wykruszy.
Nikomu nie życze źle, ale podejrzewam, że tak właśnie będzie.
-
Marcinos.
>Starr. napisał
>W ogóle to całe grono jest zbiorem
>analfabetów i idiotów, ale co poradzić ...
>dzisiaj za kółkiem moze siedzieć każdy.
>
>Moja teoria jest taka ... napłynęło
>mnóstwo samochodów z zachodu, wielu z tych
>kierowców w życiu nie powinno prowadzić
>czegokolwiek co jeździ szybciej niz 10 km/h.
>Przyjdzie zima, juz nie będa potrafili opanowac tych
>wozideł, to się troche towarzystwo wykruszy.
>Nikomu nie życze źle, ale podejrzewam, że tak
>właśnie będzie.
>
zgodze sie z tym, jeszcze nie beda inwestowac w zimowki, bo na letnich kapciach niby tez sie da jezdzic.. ehh.. -
Rafał :D:D:D:D
Dla mnie to czysta paranoja ....w naszych warszawskich okolicach jest wielu takich kaskaderow...............z tym trzeba skonczyc.. -
KOSMITA
Piękne, wzniosłe hasła na gronie hahahah
obsrac juz tego GIW`a wiadomo ze to balas i nie ma sie co podniecac co chwile jego "wyczynami". -
Wykładowca chemii :)
Miejmy nadzieje że jak juz się zatrzyma na jakiejś latarni to jego narządy będą nadawać się do transplantacji... oprócz mózgu bo prawdopodobnie brak u niego wykształconego takiego narzdu -
Marcin
śmieszni jesteście i tyle,ludzie wypowiadający się w ten sposób o innej osobie na gronie streetracing,hahaaa dobre gratuluje głupoty w takim razie. -
Anonim
>Marcin napisał
>śmieszni jesteście i tyle,ludzie
>wypowiadający się w ten sposób o innej osobie
>na gronie streetracing,hahaaa dobre gratuluje głupoty w
>takim razie.
dokladnie.
koles moze mial wene, albo lubi bajkopisarstwo. tyle.
o (niemal)kazdym z nas, ktos z boku moglby powiedziec, ze jestes debilem, bo czasem ostro lubisz pojechac czy cos.
ps.
sorry, ale krecik pomysl qrwa zanim powiesz cos. takie texty to sa debilne dopiero! ludzie z takimi pogladami sa chorzy. -
Marcin
pewnie,niech sobie pisze co chce,tu akurat przytoczył jakiś bzdurny horoskop,ale to nie powód żeby mu życzyć odrazu śmierci albo kalectwa -
Anonim
>Marcin napisał
>śmieszni jesteście i tyle,ludzie
>wypowiadający się w ten sposób o innej osobie
>na gronie streetracing,hahaaa dobre gratuluje głupoty w
>takim razie.
Nazywasz pośrednio mnie głupcem, więc witaj w gronie, bo ty też lepszy nie jesteś. Jeżeli uważasz, że streetracing jest synonimem głupoty, to radze stąd szybciutko ... odejść.
Nie widzac różnicy pomiędzy idotycznym zachowaniem na drodze, a streetracing'iem wystawiasz sobie tylko negatywane świadectwo. Oczywiście będąc tutaj, bo jak czytasz SE, czy znakomite publikacje w mediach wszelkiej maści, to myśl sobie co chcesz.
Jakbyś nie zauważył to nikt tu ze zdrowomyślących nie propaguje czegoś takiego jak 'wariatctwo drogowe'.
Poza tym, mówa jest o konkretnym człowieku, którego prawdopodobnie nie miałeś okazji poznać, więc jaki jest sens twojej wypowiedzi ?? -
Marcin
nie no pewnie wyścigi uliczne są jak najbardziej normalną sprawą,nie mam zamiaru się kłócić,powiedziałem swoje zdanie i możesz się z nim zgodzić lub nie,ja mam to w dupie ogólnie. -
Anonim
Więc skoro 'masz w dupie' czyjeś życie, swoje, innych użytkowników drogi, to jakim prawem mówisz co jest głupie, a co śmieszne ?
Z pewnością jazda na gumie na Marszalkowskiej jest w pełni bezpieczną sprawą ... co ?
-
Anonim
Marcinie z twojej wypowiedzi wynika że masz ZEROWE pojęcie o GIW'ie, proponuje przekopać się przez archiwym tego grona i kazdego innego które ma w nazwie Streetracing oraz grono Hardcore Hardware oraz archiwum forum.streetracing.pl i dopiero wtedy nazywać nas głupcami, inaczej szybko twoja kariera moze sie tu skończyć typowym banem
pzdr -
JEFF
Dobsze, że się temat pojawił.
Pozwoliło mi to sobie przypomniec że niedawno widziłem GIFa
(nie popełniłem literówki) na parkingu w macu przy Wilanowskiej
jak palił kapcia
:)))))))))))))))
Pozdro dla wszystkich kupujących natrysk oleju na koła :D -
SuperMocarz
<plask w czoło> dziś robi urodziny w jakimś klubie...wpada ktoś z was?? :)
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne