-
Marcin
szkoda,że Was nikt nie banuje za takie wypowiedzi,dalej twierdze że jesteście śmieszni,oczywiście w każdej grupie są debile,ale i tak wrzucicie wszystkich do jednego worka,więc dlaczego ja miałbym tego nie robić,troche poczytałem stare tematy i ciągle jest to samo.WY jesteście de best i jeździcie super bezpiecznie w przeciwieństwie do motocyklistów -
SuperMocarz
w sumie najśmieszniejsze jest to że tak sie zrzymają że to jak to debil bo nikt nie jeździ jak wariat z nich sie w korkach nie przebija, a założe sie że tak samo jak my (motocykliści) ganiacie po mieście i trochę przeginacie. przychodzicie do domu i myślicie "kurna jutro to tak już nie jeżdżę bo dwa razy blisko było a raz ciepło już miałem" nie wierze że jest inaczej.
Sprawa Giwa za to jest odmienna i tyle ray była poruszana na tym jak i na innych gronach, że każdy sobie na jego temat zdanie wyrobił, albo wręcz poznał go osobiście i wie co ma myśleć...
pozdro. -
Anonim
Macie jakiś kompleks dawcy organów, czy jak ??
Ja bardzo lubie scigacze i nie mam nic przeciwko, także szanuje motocyklistów.
A jednak zawsze pojawi sie taki wątek, ze macie jakieś 'ale'.
Mowa jest o konkretnym typie, a nie o grupie ...
>Marcin napisał
>oczywiście w każdej grupie są
>debile,ale i tak wrzucicie wszystkich do jednego
>worka,więc dlaczego ja miałbym tego nie
>robić,troche poczytałem stare tematy i ciągle
>jest to samo.WY jesteście de best i jeździcie
>super bezpiecznie w przeciwieństwie do
>motocyklistów
Przynajmniej się przyznałeś ze jesteś debilem, co nie ma własngo obiektywnego zdania, ... generalizujesz. -
SuperMocarz
Starr, nikt nikogo od debili nie wyzywa... nie chodzi o żaden konflikt czy kompleks. po prostu idiota napisał bzdurę którą jednakże my wszyscy robimy, czlyli przeginanie na mieście... po prostu smieszne jest to jak jedziecie jaki to giw jest kretyn bo napisał że śmiga (czy ktoś śmiga, albo że szuka kogoś kto smiga bo tego nie wiadomo dokładnie o co mu chodzi) po mieśc ie bez hamulców...psychicznych oczywiście:)
każdy czasem gania włąsnie w ten sam sposób. a to że autor ten wypowiedzi jest taki a nie inny to juz inna sprawa.
ps szanuje prawdziwych streetracingowców:) -
-
SuperMocarz
a marcinowi trzeba wybaczyć, bo z jego zdaniem sie wcale nie zgadzam. nie wie nic na temat starych kłótni i wymysłów, pomysłów giwa i dlatego tak napisał...:) on myślał że to normalny chłopak jest...a wy sie nabijacie -
Marcin
>BrzozRider napisał
>ps szanuje prawdziwych streetracingowców:)
nigdzie nie pisałem,że nie szanuje(prawdziwych oczywiście)
zreszta chodzi ogólnie o to,że po co wogóle taki temat????Kto tu ma kompleks?? Fajnie się śmiać z innych czy jak??Nie rozumiem po co ktoś zakłada taki temat na gronie streetracing.Tyle -
Anonim
Problem polega na czym innym, GIW jak nie zauwazyliście nie zajmuje sie tylko narazaniem swojego i innych życia i na ulicy w sposób bierny.
On także próbuje (,bo z martym skutkiem) kręcić filmy, robić zdjęcia.
Jeżeli jeden malolat z drugim przeczytają o nim, to moze sie zastanowią i zrezygnują ze 'współpracy' z nim. Jednoczesnie moze zachowają zdrowie i rozsądek.
Ja TEN konkretny temat odbieram w formie przestrogi dla innych, a nie w formie ośmiesznia i drwienia z człowieka.
Jest pare takich osób, uuu moja lista sie powiększa, z którymi nie nalezy mieć nic wspólnego.
To ze każdy czasami lata po mieście tłumaczć nie musisz, ale 'przyjaźń' z giw'em moze się nie skończyć fajnie, więc proponowałbym zamknąć temat w tej formie jakiej jest obecnie.
-
Marcin
-
Marcin
-
SuperMocarz
30 wrzesnia kumpel powiedział że będą loty jkieś że sie umawiamy pod mackiem w wilanowie i startujemy do jazd pod kamerkę. ok se myśłę, zobvaczymy co sie będzie działo... okazało sie że na miejscu jest 26motocykli 3 fury dwie kamery i jeden GIW
hahahaha
skończyło sie tak że dwa motocykle rozbite i jeden typ poważnie w szpitalu a giw rozwalił se łapę i jedną kamerę...
nie powiem że wypadek był przez niego... po prostu fgdzie sie 20 moto wygłupia łatwo o kraksę, ale jest coś w tym co napisałeś wczesniej starr. -
Anonim
Aha, to ja juz wiem co był za wypadek, słyszałem od pewnego człowieka, juz 2 tyg temu o tym...
Dzięki ze wyjaśniłeś to tutaj, bo kogo innego podejrzewałem o kręcenie klipów i miałem właśnie zadzwonic do waszego znajomego i się wypytać dokładniej. -
Romek
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne