-
Targówek
znacie jakieś miejsce w warszawie gdzie obszywają wnętrza skórą.. i ile to mniej wiecej kosztuje? mam na myśli VW polo GTI.. -
Marlon
Obszyć skórą to może każdy ogarnięty tapicer, ale jak ma być zajebiście to chyba zostaje Java... -
Targówek
-
Romek
-
-
Anonim
Ale co dokładnie chcesz obszyć? Fotele i kanapę? Czy także boczki? A może jeszcze słupki i podsufitówkę? A deska? Obszywana, flokowana? Jakie skóry? Jak szyte (jak fabryczne czy według Twojego pomysłu). Cena zależy od wielu czynników, zgadzam się, że najlepiej zrobi to Sławek (Java). Na stronie masz wszystkie namiary na niego. -
Targówek
-
Anonim
-
Targówek
-
Wyindywidualizowany...
Mi za taka impreze w java car design krzykneli 13 tysiecy !!! chociaz fakt ze mialem dosc duze wymagania :D -
Michal T.
fotele przód tył+boczki+mieszek przt dźwigni zmiany biegów w czarnej skórze to w Twoim wypadku chyba 4000 PLN. Za alcantarę i każdy kolor dopłata 500. Czyli jak chcesz mieć tak jak ja czyli czarna skóra z szarą alcantara to zapłacisz 5500-chyba, że łapiesz się w "samochody małe" to wtedy chyba 500 PLN mniej.
Ja mam , robiłem w Javie. Polecam -
Anonim
>Compsport napisał
>fotele przód tył+boczki+mieszek przt dźwigni zmiany
>biegów w czarnej skórze to w Twoim wypadku chyba 4000 PLN.
>Za alcantarę i każdy kolor dopłata 500. Czyli jak chcesz
>mieć tak jak ja czyli czarna skóra z szarą alcantara to
>zapłacisz 5500-chyba, że łapiesz się w "samochody małe"
>to wtedy chyba 500 PLN mniej.
>
>Ja mam , robiłem w Javie. Polecam
Zdecydowanie Java ... tylko trzeba ich pilnowac !!! -
K T
ja rowniez w jednym z dailywozow mam srodek Java i jest KOZAK.
Polecam. -
Michal T.
-
Anonim
Ekipy Sławka pilnować nie trzeba. Siebie trzeba pilnować, bo można tej wizyty nie "przeżyć"; ) -
Anonim
>Doktor Ju-Bitch napisał
>Ekipy Sławka pilnować nie trzeba. Siebie trzeba pilnować,
>bo można tej wizyty nie "przeżyć"; )
Ta ... Juby podejście do klienta - tego mozna nie przezyc;) -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne