-
Anonim
Dzisiaj na jednej z miejscowek odbyl sie bardzo przyjemny spot duzo znajomych , kilka fajnych wyscigow, i przewaga szybkich aut. Majkel gratuluje i witam w klubie posiadaczy S !!!!!!!! Naprawde ogarniasz auto jak na 2 dzien i naprawde niezle zamiata ale jest na 100 % po programie. Grzenio twoj klekot jest wkur.... szybki tylko pamietaj wylaczaj klime :) Cziiiiiiko pieknie :)
Z aut sti, bmw alpine, cziko , a4 3.0 tdi , leon tdi 4x4, s4, s3, i jeszcz kilka fajnych autek. Oczywiscie starletka atrakcja wieczoru -
Romek
Starletka wymiata....
Udany wieczór. Bez starletki w której przy paleniu wystrzeliła opona - to nie było by to! -
Anonim
Zgadzam sie z Miłkiem, bez starletki to by nie było to samo...; )
Zajebisty wieczór !
pozdro :) -
Anonim
-
-
Specter
Starlet Starlet Stalet !!!; )
Jakies transparenty na przyszly czwartek trzeba ulepic :D -
Romek
>Starr. napisał
>eeee i nic nie wiedziałem pffff...
Toi było takie spontaniczne...
Naprawde sporo szybkich aut było . Ale i tak gwoździem programu był nasz ulubiony drifter Starlet... "PAL GUMĘ !!!" :)) -
Uzytkownik usuniety
ja byłem przejazdem na spalarni (skrót) i zaobserwowałem tam strasznie niewyżyte BMW Z4, to od Was? troche "driftował", choć osobiście nie jestem za takim pajacowaniem na miejscówkach, bo to ściąga niepotrzebne bydło. -
Specter
"Dobra, zaczynamy" :D
Od zimnego do przegrzania & wyjebania glikolu w 3 minuty, pelen respect :D -
Anonim
>Miłek ® napisał
>>Starr. napisał
>>eeee i nic nie wiedziałem pffff...
>
>Toi było takie spontaniczne...
>
>Naprawde sporo szybkich aut było . Ale i tak
>gwoździem programu był nasz ulubiony drifter
>Starlet... "PAL GUMĘ !!!" :))
Spoko luz, bardziej sie wygłupiam niz na serio :)
A ta starletka to ta co "odsuńcie się chłopaki, przestawicie samochody, bo tu typ będzie driftował !' ?
-
Konrad Słomina
aha... no to chyba trafilismy na wymiane ogumienia w w/w wozie :) szkoda, ze tak pozno :/ :P -
<<Majkel>>
dzieki Adam
spocik naprawde byl wporzadeczku, oby takich wiecej, czasami niestety ciasno ale sie zdarza, palenie gumy pomine; )
audi jest w moich rekach od niedawna i nie wiem nic o jej modyfikacjach wiec myslalem ze seria...sprawdzi sie na hamowni co i jak niedlugo...
trzeba sie niebawem zgadac w bardziej kameralnym gronie i poganiac sie nieco :)
pozdro -
...
>Ka3 napisał
>ja byłem przejazdem na spalarni (skrót) i
>zaobserwowałem tam strasznie niewyżyte BMW Z4, to
>od Was? troche "driftował", choć osobiście
>nie jestem za takim pajacowaniem na miejscówkach, bo to
>ściąga niepotrzebne bydło.
a to kolega postanowił...troszke potrenowąc drifting; p
mimo tego że nie maszpery naprawdę ogarnia ten sprzęt.
P.S
na jednej z miejscówek pojawiła się Porsche Carrera Turbo S od Techarta...właściciel sugerowł że ma moc około 600kuni...hmm..
coś sporo się tego wzieło ostatnio... -
Anonim
widzialem to porsche juz tydzien temu wjechalo sie polansowac razem z kolega c klase amg mysle ze po zimie trzeba bedzie sie z nim sprawdzic zobaczymy co ten prosiak potrafi :)
Starletka= mistrz az boje sie pomyslec co by bylo jakby mial jakiegos rwd ........................ bysmy sie przez gps szukali w tych klebach dymu :) -
Anonim
kondi mialem okazje siedziec oobok twojego kolegi w pizzy hut ku..... ale mialem ubaw jego panna nie chciala leciec do Keni mimo usilnych tlumaczen ze hotel jest 5* all inc 16 basenow 20 tys m2 total full wypas za 10 tys .............................. ............ ona chciala Dominikane :) -
Konrad Słomina
-
Anonim
Naprawde bylo spoko wczoraj, duzo szybkich aut. Majkel naprawde ladnie Ci to smiga jestem pelen podziwu o Grzeska klekocie nie mowie bo kazdy wie; )
Starlet the best na koniec heheh
Pozdro -
FaNtAsS Bamboocha :P
-
Anonim
heh nie wiem ale byl kiedys na spalarni dziewczyna blond on sweterek la costa dluzsze czarne wlosy hmm Marcin ? nie wiem zaraz lookne do twoich znajomych moze jest -
Anonim
Porsche TurboS jest mocnym konkurentem, mialem okazje sie przekonac
Przeciążenie nieziemskie... -
Anonim
Panowie relax :) Nowy rok przyniesie duzo niespodzianek ... na pewno w rodzinie R i S; )
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne