Streetracing [3403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Dzisiaj na jednej z miejscowek odbyl sie bardzo przyjemny spot duzo znajomych , kilka fajnych wyscigow, i przewaga szybkich aut. Majkel gratuluje i witam w klubie posiadaczy S !!!!!!!! Naprawde ogarniasz auto jak na 2 dzien i naprawde niezle zamiata ale jest na 100 % po programie. Grzenio twoj klekot jest wkur.... szybki tylko pamietaj wylaczaj klime :) Cziiiiiiko pieknie :)
    Z aut sti, bmw alpine, cziko , a4 3.0 tdi , leon tdi 4x4, s4, s3, i jeszcz kilka fajnych autek. Oczywiscie starletka atrakcja wieczoru
  • Romek

Starletka wymiata....

Udany wieczór. Bez starletki w której przy paleniu wystrzeliła opona - to nie było by to!
  • Anonim

Zgadzam sie z Miłkiem, bez starletki to by nie było to samo...; )
    Zajebisty wieczór !
    pozdro :)
  • Anonim

eeee i nic nie wiedziałem pffff...
  • Specter

Starlet Starlet Stalet !!!; )
    Jakies transparenty na przyszly czwartek trzeba ulepic :D
  • Romek

>Starr. napisał
    >eeee i nic nie wiedziałem pffff...

Toi było takie spontaniczne...

Naprawde sporo szybkich aut było . Ale i tak gwoździem programu był nasz ulubiony drifter Starlet... "PAL GUMĘ !!!" :))
  • Uzytkownik usuniety

ja byłem przejazdem na spalarni (skrót) i zaobserwowałem tam strasznie niewyżyte BMW Z4, to od Was? troche "driftował", choć osobiście nie jestem za takim pajacowaniem na miejscówkach, bo to ściąga niepotrzebne bydło.
  • Specter

"Dobra, zaczynamy" :D
    Od zimnego do przegrzania & wyjebania glikolu w 3 minuty, pelen respect :D
  • Anonim

>Miłek ® napisał
    >>Starr. napisał
    >>eeee i nic nie wiedziałem pffff...
    >
    >Toi było takie spontaniczne...
    >
    >Naprawde sporo szybkich aut było . Ale i tak
    >gwoździem programu był nasz ulubiony drifter
    >Starlet... "PAL GUMĘ !!!" :))

Spoko luz, bardziej sie wygłupiam niz na serio :)

A ta starletka to ta co "odsuńcie się chłopaki, przestawicie samochody, bo tu typ będzie driftował !' ?
  • Konrad Słomina

aha... no to chyba trafilismy na wymiane ogumienia w w/w wozie :) szkoda, ze tak pozno :/ :P
  • <<Majkel>>

dzieki Adam
    spocik naprawde byl wporzadeczku, oby takich wiecej, czasami niestety ciasno ale sie zdarza, palenie gumy pomine; )
    audi jest w moich rekach od niedawna i nie wiem nic o jej modyfikacjach wiec myslalem ze seria...sprawdzi sie na hamowni co i jak niedlugo...
    trzeba sie niebawem zgadac w bardziej kameralnym gronie i poganiac sie nieco :)
    pozdro
  • ...

>Ka3 napisał
    >ja byłem przejazdem na spalarni (skrót) i
    >zaobserwowałem tam strasznie niewyżyte BMW Z4, to
    >od Was? troche "driftował", choć osobiście
    >nie jestem za takim pajacowaniem na miejscówkach, bo to
    >ściąga niepotrzebne bydło.

a to kolega postanowił...troszke potrenowąc drifting; p

mimo tego że nie maszpery naprawdę ogarnia ten sprzęt.

P.S

na jednej z miejscówek pojawiła się Porsche Carrera Turbo S od Techarta...właściciel sugerowł że ma moc około 600kuni...hmm..

coś sporo się tego wzieło ostatnio...
  • Anonim

widzialem to porsche juz tydzien temu wjechalo sie polansowac razem z kolega c klase amg mysle ze po zimie trzeba bedzie sie z nim sprawdzic zobaczymy co ten prosiak potrafi :)
    Starletka= mistrz az boje sie pomyslec co by bylo jakby mial jakiegos rwd ........................ bysmy sie przez gps szukali w tych klebach dymu :)
  • Anonim

kondi mialem okazje siedziec oobok twojego kolegi w pizzy hut ku..... ale mialem ubaw jego panna nie chciala leciec do Keni mimo usilnych tlumaczen ze hotel jest 5* all inc 16 basenow 20 tys m2 total full wypas za 10 tys .............................. ............ ona chciala Dominikane :)
  • Konrad Słomina

ło matko... a o ktorego kolege chodzi? :)
  • Anonim

Naprawde bylo spoko wczoraj, duzo szybkich aut. Majkel naprawde ladnie Ci to smiga jestem pelen podziwu o Grzeska klekocie nie mowie bo kazdy wie; )
    Starlet the best na koniec heheh
    Pozdro
  • FaNtAsS Bamboocha :P

No nic nie powiedzieliscie, foch; )
  • Anonim

heh nie wiem ale byl kiedys na spalarni dziewczyna blond on sweterek la costa dluzsze czarne wlosy hmm Marcin ? nie wiem zaraz lookne do twoich znajomych moze jest
  • Anonim

Porsche TurboS jest mocnym konkurentem, mialem okazje sie przekonac

Przeciążenie nieziemskie...
  • Anonim

Panowie relax :) Nowy rok przyniesie duzo niespodzianek ... na pewno w rodzinie R i S; )
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)