-
Karola
-
Anonim
Było już kiedyś ST-d od afer i plotek... nawet znalazłem jego opis; )
"ST-division, czyli szwadron StreetTalkers'ów to grupa zrzeszająca zakonspirowanych komentatorów zawodów ulicznych w paleniu gumy i wyścigów równoległych w miejscach na różne litery. Członkowie zbierają się w niezorganizowane grupy podczas masowych imprez na W,S,FR,A i takich tam w celu wyśmiania i oplotkowania siebie nawzajem jak i innych mniej lub bardziej znanych streetracerów. Grono jest zamknięte. Osoby poniżej 40 znajomych nie są mile widziane. Dla osób posiadających >300 znajomych na gronie przewidzine są dodatkowe atrakcje, jak wizyta u Zacieka. Grono ma samozwańczego prezesa - jestem nim ja. Jakiekolwiek próby noszenia na spotach koszul hawajskich i używanie ksyw zbliżonych do mojej będą traktowane liściem."
;)
-
>Karola napisała:
>Zapraszam do nowego grona tematycznego:
> http://w8.grono.net/forum/124017/0/
>
>;)
skasowalem temat " pozegnanie ex-moderatora "
na forum u karoli mozecie dokonczyc swoje przedstawienie :)
pozdro -
-
-
Karola
Hahaha - Madej - i bardzo dobrze :) uwazam, ze na streetracingu powinno sie gadac o autach a nie wyklocac o rozne rzeczy.
Juby - moje grono tematyczne idzie dalej - nie ogranicza się tylko do street'u, ale mozna sobie poplotkowac np kto komu jaka swinie podlozyl podczas rajdow! To sa tez fajne historyjki :) -
╠ Vonsal ╣
-
Romek
i żeś wszystko spier....
taki temat był... ech szkoda gadać.
Dupa nie streetracing - tu zawsze były awantury, wyopominania itd. Dawno nie było takiego tematu a Ty Madej zmiękłeś bo Ci ktoś kazał... dupa -
Anonim
Decyzja moderatora jest święta, więc to, że Madej zostawił Fotogate a usunął pożegnanie ex-moderatora pozostawię bez komantarza. -
Anonim
Ja widze różnice pomiedzy Fotogate, a tym incydentem/aferą/jak zwał tak zwał.
Bio5 zakpił z całego środowska, robiąc nam koło dupy, natomiast Wy się publicznie szmacicie i ośmieszacie, Wy, ludzie zawsze uważani za tych na poziomie.
Jest to naprawde niesmaczne dla postronnego obserwatora i nie dostarcza mi osobiście żadnej zabawy, raczej przykro mi, że tak się dzieje i że śmieszne pieniądze dzielą ludzi.
Dla waszego dobra chyba Madej to skasował, dalibyście sobie po pysku jak mężczyźni, a nie bawicie się w gierki typu 'wydymał mnie tuner', albo 'wydaje mi się że jesteś debilem'.
Troche powagi i więcej klasy Panowie. -
Pugi
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne