Streetracing [3403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • xxxxxx

>Bartek K napisał
    oczywiscie osiagi tez sa dobre ale is nie ciagnie
    >tak ladnie od dolu jak 2.0

Chciałbym Cię poinformować, że 318iS E30 objeżdża 320i 12V E30 jak chce. Od 0-160km/h iS osiąga szybciej o 5.2 sekundy (http://www.e30.de testberichte)
    a jeżeli porównamy 320i 24V E36 to 318iS E30 przyspiesza tak samo bo jest duża różnica masy( 190kilo) jeżeli porównamy coupe. Osobiście jeżdżę isem już prawie 3 lata jest to bardzo dobry wybór. Stosunek spalania do mocy jest bardzo dobry. Lepiej jeździć isem na benzynie niż zagazowanym 2.5

• Zielak

Ujme to tak.... nie kupił bym E36 318is :) Pare dni temu miałem okazje sie z takim czyms scigac na solidarnosci. Przy starcie byłem szybszy, potem gdzis tak do 80 szlismy równo i dopiero zaczał mnie powoli wyprzedzać. Raczej słabo bo jezdze coltem 1.3 i mam całe 75 koni:P
  • xxxxxx

Zależy w jakim był stanie technicznym, i czy nie był na gazie. A co najważniejsze kto nim prowadził bo niektórzy nie umieją ruszać dobrze. Mojemu kumplowi na gazie wyszło na hamowni 109koni.
  • Anonim

to raczej pierwszej świeżości to on nie jest hehehe
  • xxxxxx

w normalnym stanie tylko jak masz gaz to masz zwężkę za przepływomierzem i dlatego. niestety normalna instalacja tok zmniejsza moc.
  • .::Kakuś::.

Dobra fura ale za mały silnik
  • xxxxxx

To zamiast 1.8 16V można wstawić 3.8 24V i jeszcze turbinę :)
  • Dominik Gęsiarz

no 325 ma z 197 PS HP KM ale pali z 15 litrów na 100 km :D wiedz odradzam :D no chyba ze masz tyle kasy :D a Ty sie czymś wozisz??
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)