-
xxxxxx
>Bartek K napisał
oczywiscie osiagi tez sa dobre ale is nie ciagnie
>tak ladnie od dolu jak 2.0
Chciałbym Cię poinformować, że 318iS E30 objeżdża 320i 12V E30 jak chce. Od 0-160km/h iS osiąga szybciej o 5.2 sekundy (http://www.e30.de testberichte)
a jeżeli porównamy 320i 24V E36 to 318iS E30 przyspiesza tak samo bo jest duża różnica masy( 190kilo) jeżeli porównamy coupe. Osobiście jeżdżę isem już prawie 3 lata jest to bardzo dobry wybór. Stosunek spalania do mocy jest bardzo dobry. Lepiej jeździć isem na benzynie niż zagazowanym 2.5
-
Zielak
Ujme to tak.... nie kupił bym E36 318is :) Pare dni temu miałem okazje sie z takim czyms scigac na solidarnosci. Przy starcie byłem szybszy, potem gdzis tak do 80 szlismy równo i dopiero zaczał mnie powoli wyprzedzać. Raczej słabo bo jezdze coltem 1.3 i mam całe 75 koni:P -
xxxxxx
Zależy w jakim był stanie technicznym, i czy nie był na gazie. A co najważniejsze kto nim prowadził bo niektórzy nie umieją ruszać dobrze. Mojemu kumplowi na gazie wyszło na hamowni 109koni. -
Anonim
-
-
xxxxxx
w normalnym stanie tylko jak masz gaz to masz zwężkę za przepływomierzem i dlatego. niestety normalna instalacja tok zmniejsza moc. -
.::Kakuś::.
-
xxxxxx
-
Dominik Gęsiarz
no 325 ma z 197 PS HP KM ale pali z 15 litrów na 100 km :D wiedz odradzam :D no chyba ze masz tyle kasy :D a Ty sie czymś wozisz??
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne