- 1
- 2
-
Marlon
Jeszcze ktoś o tym nie słyszał?
To proszę bardzo:
http://sss.org.pl/article.php?view=...
Ja już sobie ostrzę zęby na taką imprezę :D -
Przekładki BMW
pod linkiem nic nie widać albo mi sie nie otwiera ale potwierdzam biore pilnik i ostrze zęby :D -
zuska
http://www.kingofeurope.net w Kamieniu Śl. prosze prosze:)) moze byc ciekawie...! -
Loop
-
-
Anonim
ostatnio przez przypadek czytalem o tym na stronie w uk.
zapowiada sie ciekawie? -
ja bede na bank :D
mam nadzieje, ze bedzie duzo ciekawych aut,
na sr.pl chlopaki pisza, ze beda padac 8sek, chcialbym to zobaczyc :)
-
PITERd
pieknie
mam nadzieje ze wszytko bedzie OK
kto by sie spodziewal ze w PL taka imprezka... oj -
Anonim
KoE już w 2006 roku było w Polsce. PFD przetarło szlaki. Mam nadzieję, że SSS nie zepsuje dobrej opinii o organizacji imprez motoryzacyjnych w Polsce jaka została w pamięci Belgów po Bednarach. -
9.99 rekord europy FWD
Swiete slowa Ju-By. Tez mam taka nadzieje. Trzymam kciuki za powodzenie bo chociaz mam wiele zastrzezen do calego sss to jednak najwazniejsze jest dla mnie pozostawienie w pamieci gosci zza granicy obrazu Polski jako kraju cywilizowanego, w ktorym nie zginie im samochod i nikt nie buchnie im hajsu w z a d e n sposob. -
Anonim
amen. tylko ciekawe czy innym tez na tym zalezy, milo by bylo gdyby przyjezdnym zapadl w pamieci jakis optymistyczny wizerunek polski -
PITERd
a ciekawe jak jeszcze PL zaprezentuje sie od strony startujacych samochodow....?
-
Budzik
Wydaje mi sie ze polskie zalogi beda godnie reprezentowaly nasz kraj :) W koncu nie odstajemy tak bardzo od UE :) -
Anonim
-
Budzik
Marcin nie przesadzaj; ] Gdzieniegdzie jestesmy w czolowce, moze nie sa to wszystkie samochody, ale kilka jest; ] -
Anonim
Z tym sie zgadzam, chodzilo mi, ze jestesmy ogonem EU pod kazdym wzlgledem, ala akurat jezeli chodzi o wyniki na torach to mamy sie czym chwalic! -
Marlon
Ja jednak zachowam trochę skromności i nie startuję; ) I tak będzie dużo roboty.
Nie widzę sensu żeby startować samochodem wolniejszym niż 13 sekund, a jeszcze mi do tego daleeeko.... -
Anonim
-
Marlon
-
Anonim
Z tego co wiem ekipa silna sie szykuje, a na pewno liczniejszy bedzie support :))) Tyle imprez do ogarniecia we Wroclawiu :))) -
i am what i am
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne