Streetracing [3403]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Marlon

Jeszcze ktoś o tym nie słyszał?
    To proszę bardzo:
    http://sss.org.pl/article.php?view=...

Ja już sobie ostrzę zęby na taką imprezę :D
  • Przekładki BMW

pod linkiem nic nie widać albo mi sie nie otwiera ale potwierdzam biore pilnik i ostrze zęby :D
  • zuska

http://www.kingofeurope.net w Kamieniu Śl. prosze prosze:)) moze byc ciekawie...!
  • Loop

Ja również nie omieszkam opuścić takiej impry!
  • Anonim

ostatnio przez przypadek czytalem o tym na stronie w uk.

zapowiada sie ciekawie?
  • Madej

ja bede na bank :D

mam nadzieje, ze bedzie duzo ciekawych aut,

na sr.pl chlopaki pisza, ze beda padac 8sek, chcialbym to zobaczyc :)

• PITERd

pieknie

mam nadzieje ze wszytko bedzie OK
    kto by sie spodziewal ze w PL taka imprezka... oj
  • Anonim

KoE już w 2006 roku było w Polsce. PFD przetarło szlaki. Mam nadzieję, że SSS nie zepsuje dobrej opinii o organizacji imprez motoryzacyjnych w Polsce jaka została w pamięci Belgów po Bednarach.
  • 9.99 rekord europy FWD

Swiete slowa Ju-By. Tez mam taka nadzieje. Trzymam kciuki za powodzenie bo chociaz mam wiele zastrzezen do calego sss to jednak najwazniejsze jest dla mnie pozostawienie w pamieci gosci zza granicy obrazu Polski jako kraju cywilizowanego, w ktorym nie zginie im samochod i nikt nie buchnie im hajsu w z a d e n sposob.
  • Anonim

amen. tylko ciekawe czy innym tez na tym zalezy, milo by bylo gdyby przyjezdnym zapadl w pamieci jakis optymistyczny wizerunek polski
  • PITERd

a ciekawe jak jeszcze PL zaprezentuje sie od strony startujacych samochodow....?
  • Budzik

Wydaje mi sie ze polskie zalogi beda godnie reprezentowaly nasz kraj :) W koncu nie odstajemy tak bardzo od UE :)
  • Anonim

hahah to chyba tylko w tuningu; )
  • Budzik

Marcin nie przesadzaj; ] Gdzieniegdzie jestesmy w czolowce, moze nie sa to wszystkie samochody, ale kilka jest; ]
  • Anonim

Z tym sie zgadzam, chodzilo mi, ze jestesmy ogonem EU pod kazdym wzlgledem, ala akurat jezeli chodzi o wyniki na torach to mamy sie czym chwalic!
  • Marlon

Ja jednak zachowam trochę skromności i nie startuję; ) I tak będzie dużo roboty.
    Nie widzę sensu żeby startować samochodem wolniejszym niż 13 sekund, a jeszcze mi do tego daleeeko....
  • Anonim

Mi tez nie, ale od czego sa sponsorzy; )

• Marlon

Sponsor u mnie niestety jest na etapie poszukiwań.
  • Anonim

Z tego co wiem ekipa silna sie szykuje, a na pewno liczniejszy bedzie support :))) Tyle imprez do ogarniecia we Wroclawiu :)))
  • i am what i am

no no no imprezka sie szykuje przednia :)
  • 1
  • 2
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)