Streetracing [3403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ...

Wpadł mi i jeszcze pewnej osobie do głowy pomysł taki jak jakiś czas temu.Pamiętacie 2 lata temu impreze w ,,Streecie"?

Tym razem troszke bardziej pójdziemy na całość...

Aby nie było niepożądanych gosci to od razu osobom poniżej 18stego roku zycia mówimy nie.

Wybór miejsca zalezy od ,,was"...
    zakładam temat aby wogule wiedzieć czy kto kolwiek wogule by sie pisał na coś takiego...

zainteresowane osoby dostaną przez PW przekierowanie do odpowiedniego grona gdzie zostaną udzielone szczegółowe informacje.

PISAĆ KTO CHĘTNY!!! Gdzie byśmy chcieli sobie wypić??? Przylansować się??? Przy jakiej muzie sie pobawić??? kogo nie wpuszczać na impreze ??? Czy chcecie dziewczyny tańczące na rurze itd...
  • Anonim

no no dobra impreza zawsze w cenie :)
  • Anonim

Fakt :)
    Popieram w 1000 % :D
  • Marcel 08

Stan jak znowu sie bedziesz wszystkich pytał to bedzie to trawło w nieskończoność - moze podejmij meską decyzje - tu i teraz i juz; )
  • gh0ly

Ja bym wybral duze fajne miejsce , gdzie bedzie najlepsza promocja na masowy zakup alkoholu :P
    Celowal bym moze w Melodie , Htl :)
  • Anonim

popieram pomysł Htl :)
  • KRiS

Melodia to raczej nie jest duże miejsce...htl byłby bomba; )
  • Pugi

Jeżeli chcesz żeby to byla gruba impreza i do tego o podtekście motoryzacyjnym zrób to w atkim miejcu które ma zaplecze parkingowe. miejsce gdzie można ustawić dużo fajnych autek itp.
    Takie miejsce to np. Platinium. Dwie sale, lansik jest, dupeczki tam same tańczą nie potrzebują rurek; ) Kwestia dogadania sie z tamtejszym GM Darkiem.
    i pytanie jakie niby promocje przewidujesz. jakie firmy alkoholow chcesz w to wciągnąć??
    Dodatkowo przydaloby sie zebrac na tej imprezie czolowke 1/4.
  • M K

gold angeles jest dobra imrezownia
    ;)
  • Janek

gdziekolwiek bedzie ja sie pisze!
  • Anonim

A może Top Floor; )
  • ...

Propozycja Pugitech'a mi sie najbardziej spodobała.Jak na razie na 1wszym miejscu.

Jezeli chodzi o pare osobników z czołówki to myśle że nie powinno być problemu..
    Tylko aby pozniej nie było ze OZZZZZZZZ wyleci z tekstem na forum że to nie jego imprezza i że to nie SSS.Ci z czołówki poniewaz zjawili sie na imprezie ,,SR" to maja zakaz wstepu na sss i ban na forum; )

he he...dzisiaj nic nie wiadomo; p
  • zuska

>karmi napisał
    >gold angeles jest dobra imrezownia
    >;)

yeaaaaaaaappppp :D hehe :)

a pomysl calkiem calkiem :))
  • Anonim

Pod TF jest duzy parking, wejdzie z 50 aut, a pod Platinium o miejsce ciężko (chyba, że da rade zamknąć tą ślepą uliczkę). Zresztą osobiście P nie lubię, brakuje klimatu.
  • Anonim

GA - może być; )
  • ...

a jak duzy jest Top Flor i gdzie się znajduje??
  • Anonim

NIe no nie wytrzymam Stan nie wiesz gdzie jest top flor jeszcze powiesz ze nie wiesz ze to pana K. :) a znajduje sie na powislu w calkiem wysokim budynku
  • Anonim

Stan tyle szumu było o TF, o karty, o wszystko... vis a vis Muzeum Narodowego, w budynku "na skarpie" z dużą reklamą pewnej firmy telekomunikacyjnej na dachu. Jedna duża sala + chillout, wystarczająco duży i wylansowany; )
  • ...

;)

Ja tam ostatnio jestem wyjęty spod imprezowania...i nie jestem na bieżąco;)

dlatego przydał by sie ktoś jescze do pomocy;)
  • Pugi

Juby na tym parkingu też trudno znaleźć miejsce. a mysle że po Platinium nie bedzie problemu. wystarczy zobaczyc jak było na otwarciu. dla chcacego nic trudnego.
    po za tym sam klub jako klub nie da Ci klimatu. liczą sie ludzie i muzyka i cała otoczka związana z imprezą.
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)