-
Spider
Witam wszystkich ,
W następnym roku szykuje sie niesamowity wyścig skyline (podobno 900HP )versus moja Vette narazie 650HP(docelowo 800HP) termin narazie jest określany.
Zwyciężca pojedzie z Ultimą oraz z suprą jeśli Pan Dobrowolski nie straci swojej wiary
Będe was informował -
Anonim
-
Spider
Narazie wszystko jest ustalane, może jakiś Europejski tor , zobaczymy jest kilka pomysłów. -
Anonim
po torze to nawet teoretycznie mocniejszy Sky r33 powinien dostać baty od C6.R, która w założeniu jest samochodem torowym i do tego jednym z lepszych...
ale zakładając, że ani Ty ani Dino nie jesteście zawodowymi kierowcami, to wiele będzie zależało od łącznika; ) -
-
Spider
-
Anonim
to ten skyline ile ma teraz koni ? bo jak jechalem z nim na Cargo, to nie byl szybszy ode mnie.... -
Spider
A kiedy z nim jechałeś .......podobno ma ok 900HP ale spróbujemy go objechać.
Chłopaku co z Koninem 20 wrzesień dasz rade?? -
blady
-
Spider
-
blady
mit nie mit, ma być ca. 800, ale sam wiesz jak to z mocami jest :D
pzdr -
Spider
tak wiem , przykład supry he he he . Trzeba tak zrobic aby koła mogły to przenieść na asfalt, niestety w większosći przypadków jest inaczej.
Niestety Dino ostatnio stracił skrzynie, cóż tak bywa czasami..... -
Anonim
a czemu zwycięzca jedzie z Suprą TT?
ta Supra na tor się nie nadaje zupełnie, a na ćwiarę jakoś nigdy nie zaskoczyła... -
Spider
to tylko plan- zobaczymy jak będzie
Narazie Pan Dobrowolski twierdzi , że do niego należy rekord prędkości 364,7KM..........to go pobijemy -
blady
Przecież Supra teoretycznie potrzebuje ponad 1000m żeby do takowej prędkości się rozkręcić o ile wcześniej nie odleci z tym body z Lublina.
Piotrze ostatnio miałeś urodziny - co żona kupiła do Toyoty?
;-)
Przepraszam nie mogłem się powstrzymać.
Acha - pozwolę zapytać.
Czemu ta Vetta nie stanie na kresce z Kuby Evo?
Właściciel ma cykora, że zbierze baty? :D -
Anonim
-
Spider
Nieważny jest samochód ważny jest kierowca !!!!!!! A tak na marginesie to tak strasznie sie boje , że dostane łupnia ........... -
Anonim
czego się tu bać, o życie nie walczysz... przegrasz? trudno się mówi... widocznie przeciwnik był lepiej przygotowany do walki... -
Spider
No właśnie.
Jeśli ktoś jest lepszy to super chociaż ma sie motywacje by się rozwijać. -
Anonim
-
Filip K.
No ładnie :) 900 HP 800 HP 600 HP kiedyś nawet było 1000 HP :)
Ciekawe co jeden z dwóch głownych zainteresowanych tym topiciem na to wszystko :)
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne