Streetracing [3403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Spider

Witam wszystkich ,

W następnym roku szykuje sie niesamowity wyścig skyline (podobno 900HP )versus moja Vette narazie 650HP(docelowo 800HP) termin narazie jest określany.
    Zwyciężca pojedzie z Ultimą oraz z suprą jeśli Pan Dobrowolski nie straci swojej wiary

Będe was informował
  • Anonim

Eeee ale jaki wyścig? 400 m? czy jak?
  • Spider

Narazie wszystko jest ustalane, może jakiś Europejski tor , zobaczymy jest kilka pomysłów.
  • Anonim

po torze to nawet teoretycznie mocniejszy Sky r33 powinien dostać baty od C6.R, która w założeniu jest samochodem torowym i do tego jednym z lepszych...

ale zakładając, że ani Ty ani Dino nie jesteście zawodowymi kierowcami, to wiele będzie zależało od łącznika; )
  • Spider

Zgadzam sie z Tobą w 100%.
  • Anonim

to ten skyline ile ma teraz koni ? bo jak jechalem z nim na Cargo, to nie byl szybszy ode mnie....
  • Spider

A kiedy z nim jechałeś .......podobno ma ok 900HP ale spróbujemy go objechać.

Chłopaku co z Koninem 20 wrzesień dasz rade??
  • blady

~600 na 1,3 bara podobno w Rykach ostatnio

pzdr
  • Spider

o........ czyli 900HP to mit !!!!! w takim razie będzie łatwiej .
  • blady

mit nie mit, ma być ca. 800, ale sam wiesz jak to z mocami jest :D

pzdr
  • Spider

tak wiem , przykład supry he he he . Trzeba tak zrobic aby koła mogły to przenieść na asfalt, niestety w większosći przypadków jest inaczej.

Niestety Dino ostatnio stracił skrzynie, cóż tak bywa czasami.....
  • Anonim

a czemu zwycięzca jedzie z Suprą TT?
    ta Supra na tor się nie nadaje zupełnie, a na ćwiarę jakoś nigdy nie zaskoczyła...
  • Spider

to tylko plan- zobaczymy jak będzie

Narazie Pan Dobrowolski twierdzi , że do niego należy rekord prędkości 364,7KM..........to go pobijemy
  • blady

Przecież Supra teoretycznie potrzebuje ponad 1000m żeby do takowej prędkości się rozkręcić o ile wcześniej nie odleci z tym body z Lublina.

Piotrze ostatnio miałeś urodziny - co żona kupiła do Toyoty?

;-)

Przepraszam nie mogłem się powstrzymać.

Acha - pozwolę zapytać.

Czemu ta Vetta nie stanie na kresce z Kuby Evo?

Właściciel ma cykora, że zbierze baty? :D
  • Anonim

no zbierze jedno i drugie :p
  • Spider

Nieważny jest samochód ważny jest kierowca !!!!!!! A tak na marginesie to tak strasznie sie boje , że dostane łupnia ...........
  • Anonim

czego się tu bać, o życie nie walczysz... przegrasz? trudno się mówi... widocznie przeciwnik był lepiej przygotowany do walki...
  • Spider

No właśnie.

Jeśli ktoś jest lepszy to super chociaż ma sie motywacje by się rozwijać.
  • Anonim

to moze lepiej na poznaniu pokazecie jakis czas :p
  • Filip K.

No ładnie :) 900 HP 800 HP 600 HP kiedyś nawet było 1000 HP :)

Ciekawe co jeden z dwóch głownych zainteresowanych tym topiciem na to wszystko :)
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)