Streetracing [3403]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Gulczas

Witam serdecznie,
    Mam takie pytanie, czy jest jakiś kanał czy na kanale 19 są rozmowy apropo nocnych wyścigów w Warszawie?? Czy wogóle na takich wyściagach używa się CB?
  • Przekładki BMW

>Gulczas napisał
    >Witam serdecznie,
    >Mam takie pytanie, czy jest jakiś kanał czy na kanale 19
    >są rozmowy apropo nocnych wyścigów w Warszawie?? Czy
    >wogóle na takich wyściagach używa się CB?

proponuje zadzwonic pod 997 i się dowiedzieć chłopaki napewno wiedzą
  • Romek

Z tego co wiem.. to większośc streetracerów w Warszawie używa CB - kanał 47 chyba.. można ich rozpoznac po długich dwumetrowych antenach magnetycznych na dachu.
  • Janek

no, na "S" to same EVO z antenami przyjezdzaja. Latwiej do scigania znalezc sobie kogos, jezdzac z bannerem - "wanna race" albo cos w tym stylu :)
  • Gulczas

na pewno nie 47 bo w CB jest 40 kanałów.
  • Anonim

kolega sie pomylil, chodzilo mu o 37 kanal.

Mozesz nas uslyszec w godzinach porannych 6:22-6:31, w czasie lunchu 15:00- 15:30 oraz jak zjezdzamy sie na ustawke okolo 2:10-2:11

chyba nie musze dodawac ze nadajemy szyfrem:)
  • Anonim

buahahahaha...LOL !!!
  • Anonim

ta... tu ryba wzywam cię akwarium... bbbbbuhahaha
  • FaNtAsS Bamboocha :P

>Gulczas napisał
    >na pewno nie 47 bo w CB jest 40 kanałów.

Nie no spadlem z krzesla hahahaha
  • Konrad Słomina

>FaNtAsS Bamboocha: P napisał
    >>Gulczas napisał
    >>na pewno nie 47 bo w CB jest 40 kanałów.

heh... widocznie za krotka antena albo cos skoro tylko 40 :) :P
  • <<Majkel>>

nie wiem jak Wasze anteny ale moja lapie w calej wawie na 37 kanale i codziennie o 14:10 jest zaszyfrowana wiadomosc z kodem gdzie co i jak sa wyscigi i jakie wozki beda
    zajebista opcja bo mozesz stwierdzic czy jest sens przyjezdzac i wygrac kase za wyscigi :lol:
    bo np jak slysze kod 007 ewoluuje tzn ze beda kozaki w evo... 2 zera czyli 2 zawodnikow a 7 tzn evo 7. Mam nadzieje ze to grono tez jest kodowane i to nie wyjdzie poza nasze rejony.
    Np mozna tez dla zmylki zakodowac miejscowke... zreszta wszyscy ja chyba znaja... Plac 3 krzyzy.... oznacza to ze spotykamy sie na cmentarzu pod 3 krzyzem od drugiej alejki od lewej (bo mamy lewostronny ruch..chyba ze umawiamy japonskie badz angielskie wozki to wtedy prawa alejka)
    to tyle...pamietajcie... PELNA KONSPIRACJA!!!!; )
  • Romek

troche żeś przesadził !!!!... nie mozna tak wszystkiego pisac na ogólno-dostepnym forum bo zaraz wszyscy będa wiedzieć że np spotykamy się w czwartki o 22 na pl. Bankowym - jak co roku.

Trochę powagi Majkel....
  • <<Majkel>>

Miłek masz racje, zachowalem sie jak gowniarz; )
    nie mozemy spalic tego placu bankowego, bo stamtad najblizej mamy do ganianek po centrum miasta, ucieczki przed radiowozami itp...
  • Anonim

I tak jest problem, odkąd posłanka Piekarska narysowała w telewizji mapę naszych wyścigów. Spaliła praktycznie Trasę Łazienkowską i Wisłostradę.. No ale z Bankowego na szczęście wszędzie blisko, nawet na Wólkę.
  • i am what i am

a ja mam do was pytanie. u wawie jezdzicie sprinty czy same dragi? moze troche nie z tematu ale co tam :) pozdro sciganty
  • Janek

>deJoven napisał
    >a ja mam do was pytanie. u wawie jezdzicie sprinty czy same
    >dragi? moze troche nie z tematu ale co tam :) pozdro
    >sciganty

u nas to tak jak w szybkich i wscieklych, mamy kolorowe fury i uciekamy przez cale miasto przed policja, zeby kumple nabrali respektu.
  • Anonim

Jak się ma większy respekt, to można jeździć do lepszych tunerów i instalować lepsze mody. Bez odpowiedniego respektu trudno też się ruszyć na niektóre miejscówki.
  • Janek

bo tylko jak masz odpowiedni respekt dowiadujesz sie o miejscowkach
  • s3

kurcze siedzialem na cb radiu , ale niemoglem rozszyfrowac tych wiadomosci , bede musial je nagrywac i na spokojnie rozszyfrowywac , bo za szybko to leci
  • PITERd

a od tylu patrzyles jak sie nagra i puści od tylu?

• 1
  • 2
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)