- 1
- 2
-
Gulczas
Witam serdecznie,
Mam takie pytanie, czy jest jakiś kanał czy na kanale 19 są rozmowy apropo nocnych wyścigów w Warszawie?? Czy wogóle na takich wyściagach używa się CB? -
Przekładki BMW
>Gulczas napisał
>Witam serdecznie,
>Mam takie pytanie, czy jest jakiś kanał czy na kanale 19
>są rozmowy apropo nocnych wyścigów w Warszawie?? Czy
>wogóle na takich wyściagach używa się CB?
proponuje zadzwonic pod 997 i się dowiedzieć chłopaki napewno wiedzą -
Romek
Z tego co wiem.. to większośc streetracerów w Warszawie używa CB - kanał 47 chyba.. można ich rozpoznac po długich dwumetrowych antenach magnetycznych na dachu. -
Janek
no, na "S" to same EVO z antenami przyjezdzaja. Latwiej do scigania znalezc sobie kogos, jezdzac z bannerem - "wanna race" albo cos w tym stylu :) -
-
Gulczas
-
Anonim
kolega sie pomylil, chodzilo mu o 37 kanal.
Mozesz nas uslyszec w godzinach porannych 6:22-6:31, w czasie lunchu 15:00- 15:30 oraz jak zjezdzamy sie na ustawke okolo 2:10-2:11
chyba nie musze dodawac ze nadajemy szyfrem:) -
Anonim
-
Anonim
-
FaNtAsS Bamboocha :P
>Gulczas napisał
>na pewno nie 47 bo w CB jest 40 kanałów.
Nie no spadlem z krzesla hahahaha -
Konrad Słomina
>FaNtAsS Bamboocha: P napisał
>>Gulczas napisał
>>na pewno nie 47 bo w CB jest 40 kanałów.
heh... widocznie za krotka antena albo cos skoro tylko 40 :) :P -
<<Majkel>>
nie wiem jak Wasze anteny ale moja lapie w calej wawie na 37 kanale i codziennie o 14:10 jest zaszyfrowana wiadomosc z kodem gdzie co i jak sa wyscigi i jakie wozki beda
zajebista opcja bo mozesz stwierdzic czy jest sens przyjezdzac i wygrac kase za wyscigi :lol:
bo np jak slysze kod 007 ewoluuje tzn ze beda kozaki w evo... 2 zera czyli 2 zawodnikow a 7 tzn evo 7. Mam nadzieje ze to grono tez jest kodowane i to nie wyjdzie poza nasze rejony.
Np mozna tez dla zmylki zakodowac miejscowke... zreszta wszyscy ja chyba znaja... Plac 3 krzyzy.... oznacza to ze spotykamy sie na cmentarzu pod 3 krzyzem od drugiej alejki od lewej (bo mamy lewostronny ruch..chyba ze umawiamy japonskie badz angielskie wozki to wtedy prawa alejka)
to tyle...pamietajcie... PELNA KONSPIRACJA!!!!; ) -
Romek
troche żeś przesadził !!!!... nie mozna tak wszystkiego pisac na ogólno-dostepnym forum bo zaraz wszyscy będa wiedzieć że np spotykamy się w czwartki o 22 na pl. Bankowym - jak co roku.
Trochę powagi Majkel.... -
<<Majkel>>
Miłek masz racje, zachowalem sie jak gowniarz; )
nie mozemy spalic tego placu bankowego, bo stamtad najblizej mamy do ganianek po centrum miasta, ucieczki przed radiowozami itp... -
Anonim
I tak jest problem, odkąd posłanka Piekarska narysowała w telewizji mapę naszych wyścigów. Spaliła praktycznie Trasę Łazienkowską i Wisłostradę.. No ale z Bankowego na szczęście wszędzie blisko, nawet na Wólkę. -
i am what i am
a ja mam do was pytanie. u wawie jezdzicie sprinty czy same dragi? moze troche nie z tematu ale co tam :) pozdro sciganty -
Janek
>deJoven napisał
>a ja mam do was pytanie. u wawie jezdzicie sprinty czy same
>dragi? moze troche nie z tematu ale co tam :) pozdro
>sciganty
u nas to tak jak w szybkich i wscieklych, mamy kolorowe fury i uciekamy przez cale miasto przed policja, zeby kumple nabrali respektu. -
Anonim
Jak się ma większy respekt, to można jeździć do lepszych tunerów i instalować lepsze mody. Bez odpowiedniego respektu trudno też się ruszyć na niektóre miejscówki. -
Janek
-
s3
kurcze siedzialem na cb radiu , ale niemoglem rozszyfrowac tych wiadomosci , bede musial je nagrywac i na spokojnie rozszyfrowywac , bo za szybko to leci -
PITERd
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne