-
Karola
Podsylam filmik z treningu - cwiczylam reczny, redukcje, wahadla i wszystko co mozliwe. Niekoniecznie chodzilo o utrzymanie trasy tylko balans i wyczucie zachowania auta podczas roznych technik (hydrualiczny do tej pory byl dla mnie zupelnie obcy; ))
Kurcze - ale czlowiek moze sie swietnie wyzyc podczas takich jazd!!
Dlaczego mamy tak malo miejsc do trenowania??.. :(
http://www.youtube.com/watch?v=YgZs...
-
Anonim
-
Karola
Na razie nie organizuje, bo sama z tego nie korzystam. Chcialam sie nauczyc driftowac a nie pilnowac ludzi. Trzeba poczekac na kogos innego chetnego do organizacji :) Moze Ty? :) -
Anonim
z chęcią ale znajomości brak i trochę za dużo wrogów teraz mam ale to zupełnie nie miejsce by o tym mówić, może od przyszłego roku się uda
pzdr -
-
Pugi
-
Anonim
>Pugi napisał
>biedactwo ^^
płakał nie będę, miałem ochotę zorganizować ale mi nie wyszło, moze w przyszłym roku będzie lepiej
pzdr -
BySio
fajny trening Karolina :) generalnie gdzie ciwiczylas? i bys dala znac nastepnym razem to moze bym sie podczepil do Ciebie :) fakt ze mi troche mozy brakuje ale jakos daje rade! pozdro -
Karola
-
Anonim
-
Anonim
o widzę że kolega na U się pojawia; -)
z AWD jest najciężej jeśli chodzi o drifcik... i najwięcej mocy potrzebują żeby np. oberki pokręcić :/ -
BySio
>Karola napisała:
>a czym smigasz?
e30 323 wzasadzie seria :) jak by co to czekam na info.
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne