Streetracing [3403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Karola

Podsylam filmik z treningu - cwiczylam reczny, redukcje, wahadla i wszystko co mozliwe. Niekoniecznie chodzilo o utrzymanie trasy tylko balans i wyczucie zachowania auta podczas roznych technik (hydrualiczny do tej pory byl dla mnie zupelnie obcy; ))
    Kurcze - ale czlowiek moze sie swietnie wyzyc podczas takich jazd!!
    Dlaczego mamy tak malo miejsc do trenowania??.. :(

http://www.youtube.com/watch?v=YgZs...
  • Anonim

właśnie Karola kiedy następne treningi zorganizujesz??

pzdr
  • Karola

Na razie nie organizuje, bo sama z tego nie korzystam. Chcialam sie nauczyc driftowac a nie pilnowac ludzi. Trzeba poczekac na kogos innego chetnego do organizacji :) Moze Ty? :)
  • Anonim

z chęcią ale znajomości brak i trochę za dużo wrogów teraz mam ale to zupełnie nie miejsce by o tym mówić, może od przyszłego roku się uda

pzdr
  • Pugi

biedactwo ^^
  • Anonim

>Pugi napisał
    >biedactwo ^^

płakał nie będę, miałem ochotę zorganizować ale mi nie wyszło, moze w przyszłym roku będzie lepiej

pzdr
  • BySio

fajny trening Karolina :) generalnie gdzie ciwiczylas? i bys dala znac nastepnym razem to moze bym sie podczepil do Ciebie :) fakt ze mi troche mozy brakuje ale jakos daje rade! pozdro
  • Karola

a czym smigasz?
  • Anonim

szkoda że słabe awd tak nie młucą :|
  • Anonim

o widzę że kolega na U się pojawia; -)

z AWD jest najciężej jeśli chodzi o drifcik... i najwięcej mocy potrzebują żeby np. oberki pokręcić :/
  • BySio

>Karola napisała:
    >a czym smigasz?

e30 323 wzasadzie seria :) jak by co to czekam na info.
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)