-
Anonim
http://www.youtube.com/watch?v=bZRk...
Dostałem ten link od dobrrego znajomego, warto obejżeć :)
Koleś wymiata :D
POWODZENIA ! -
K T
oooo no prosze!
Dzieki za dobre rady, dzisiaj eksperymentowalem z fotelem po twoich wskazowkach, udalo sie.
Dzieki Stasiu.
Kiedy kolejne produkcje USU?
-
Anonim
Moim zdaniem, podklad muzyczny oddaje doskonale dusze tego nagrania.
Co to za remix? Czy to PL production? Czy to przypadkiem nie Lil Jon?
Jakby co polecam : http://www.liljononline.com/
real dirty shit. -
Anonim
Dzieki Staszek za rady z fotelem bo w poniedzialek kupilem nissana a wczoraj smigalem na "miejscowce" i Twoje rady sie przydaly.Coraz lepiej mi idzie.
Podoba mi sie radio w Twojej Beci,czy to Alpine? Bo chce takie kupic.
Pozdro -
-
Anonim
Dla mnie bardzo profi, sam bym lepiej nie zrobił.
Bardzo się ciesze, że BMW także daje rade.
To trzeba naprawde dobrze ogarniać samochód by wyjść takiej opresji śmietnikowo-przystankowej !
Niejeden już byłby elementem kompozcji przystanka. Zajebiscie ! -
Anonim
super kubelki :) super sprzecik grajacy :0 ogolnie super :)
btw rozgrzac a nie ROZEGRZAC :) -
Anonim
-
K T
nie zauwazylem, ale kazdemu sie zdarza.
Zawsze kolejna driftowa produkcja.
-
Anonim
Wow, nie wiedziałem że takie poruszenie będzie na tym gronie w tym temacie!
W każdym razie, bardzo dobry kilp! Czekam na kolejne produkcje z następnymi wskazówkami :D -
Tomek
Jeszcze troche i w TVN Turbo program "Stan radzi" :)
A swoją drogą dobry clip ...
-
Pugi
-
♥ Ken Taczdis
Wreszcie jakieś źródło prawdziwej wiedzy na temat dryftyngu! Cos czuje, że mamy zdecydowanego faworyta w tym sezonie. -
Romek
"Wreszcie jakieś źródło prawdziwej wiedzy na temat dryftyngu! Cos czuje, że mamy zdecydowanego faworyta w tym sezonie."
i na pewno nie jest nim Stan. Jakieś żródło prawdziwej wiedzy na temat driftngu ? Albo jesteś jego przyjacielem.. lub chcesz nim zostać - bo nie rozumiem o co Ci chodzi.
Bez urazy.. Dokładnie zdaję sobie sprawę że ciezko się ogarnia taką kolumbrynę.. ale moim zdaniem nie ma się co spuszczać że Staś przejechał jeden zakręt... i nie do końca tak naprawdę. Kwestia śmietnika w który nie przywalił.. była tylko i wyłącznie dziełem przypadku - bo już nie było możliwości na żadną reakcję. Z doświadczenia wiem jak ciężko przejechać sekcję zakrętów z dużym wychyleniem i powtarzalnoscia przejazdów. Trzeba też wziąć poprawke że był śnieg - a w drifcie to zupełenie inna bajka i inne predkosci niż jazda na suchym.
Więc powstrzymajcie się z ochami.. i achami.. odnośnie jazdy Stana do momentu jak nie zobaczycie go na torze na suchym asfalcie.
I Stan.. nie obrażaj się na mnie.. po prostu wyraziłem Ci asertywnie moje odczucia odnośnie tego filmiku.
Pozdrawiam -
Anonim
-
Anonim
klip całkiem spoko :)
@Miłek - można było sie spodziewać takiej wypowiedzi :)
pzdr -
K T
-
marty
Jak dla mnie nie ma się do czego przyczepic, profi materiał. Podoba mi się jak kierowca/instruktor z kamienna twarza zaklada kolejne kontry zmuszając woz do jazdy w najwyzszej klasy poslizgu. -
Romek
>Freak Inside gn11.WASyL napisał
>klip całkiem spoko :)
>
>@Miłek - można było sie spodziewać takiej wypowiedzi :)
>
>pzdr
Gwarantuje Ci że zmobilizuje to Stana do treningów na 200 % możliwości; ) -
Anonim
moja wypowiedź nie miała na celu żadnego negatywnego wydźwięku a jeśli tak wyszło to sorry, a to że Stan będzie ćwiczyć to wiem :)
pzdr -
Anonim
Gdyby M.Polody posłuchał tych rad przed sezonem 2006 jego kariera w D1 GP GB mogłaby potoczyć się zupełnie inaczej.
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne