Streetracing [3403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

http://www.youtube.com/watch?v=bZRk...

Dostałem ten link od dobrrego znajomego, warto obejżeć :)
    Koleś wymiata :D

POWODZENIA !
  • K T

oooo no prosze!

Dzieki za dobre rady, dzisiaj eksperymentowalem z fotelem po twoich wskazowkach, udalo sie.

Dzieki Stasiu.

Kiedy kolejne produkcje USU?
  • Anonim

Moim zdaniem, podklad muzyczny oddaje doskonale dusze tego nagrania.

Co to za remix? Czy to PL production? Czy to przypadkiem nie Lil Jon?

Jakby co polecam : http://www.liljononline.com/
    real dirty shit.
  • Anonim

Dzieki Staszek za rady z fotelem bo w poniedzialek kupilem nissana a wczoraj smigalem na "miejscowce" i Twoje rady sie przydaly.Coraz lepiej mi idzie.
    Podoba mi sie radio w Twojej Beci,czy to Alpine? Bo chce takie kupic.
    Pozdro
  • Anonim

Dla mnie bardzo profi, sam bym lepiej nie zrobił.
    Bardzo się ciesze, że BMW także daje rade.
    To trzeba naprawde dobrze ogarniać samochód by wyjść takiej opresji śmietnikowo-przystankowej !
    Niejeden już byłby elementem kompozcji przystanka. Zajebiscie !
  • Anonim

super kubelki :) super sprzecik grajacy :0 ogolnie super :)

btw rozgrzac a nie ROZEGRZAC :)
  • Anonim

2:35 lub 2:36; )
  • K T

nie zauwazylem, ale kazdemu sie zdarza.

Zawsze kolejna driftowa produkcja.

• Anonim

Wow, nie wiedziałem że takie poruszenie będzie na tym gronie w tym temacie!
    W każdym razie, bardzo dobry kilp! Czekam na kolejne produkcje z następnymi wskazówkami :D
  • Tomek

Jeszcze troche i w TVN Turbo program "Stan radzi" :)
    A swoją drogą dobry clip ...

• Pugi

no no... to chyba przez te lekcje u Wróbla...
    czekam na sezon ^^
  • ♥ Ken Taczdis

Wreszcie jakieś źródło prawdziwej wiedzy na temat dryftyngu! Cos czuje, że mamy zdecydowanego faworyta w tym sezonie.
  • Romek

"Wreszcie jakieś źródło prawdziwej wiedzy na temat dryftyngu! Cos czuje, że mamy zdecydowanego faworyta w tym sezonie."

i na pewno nie jest nim Stan. Jakieś żródło prawdziwej wiedzy na temat driftngu ? Albo jesteś jego przyjacielem.. lub chcesz nim zostać - bo nie rozumiem o co Ci chodzi.

Bez urazy.. Dokładnie zdaję sobie sprawę że ciezko się ogarnia taką kolumbrynę.. ale moim zdaniem nie ma się co spuszczać że Staś przejechał jeden zakręt... i nie do końca tak naprawdę. Kwestia śmietnika w który nie przywalił.. była tylko i wyłącznie dziełem przypadku - bo już nie było możliwości na żadną reakcję. Z doświadczenia wiem jak ciężko przejechać sekcję zakrętów z dużym wychyleniem i powtarzalnoscia przejazdów. Trzeba też wziąć poprawke że był śnieg - a w drifcie to zupełenie inna bajka i inne predkosci niż jazda na suchym.

Więc powstrzymajcie się z ochami.. i achami.. odnośnie jazdy Stana do momentu jak nie zobaczycie go na torze na suchym asfalcie.

I Stan.. nie obrażaj się na mnie.. po prostu wyraziłem Ci asertywnie moje odczucia odnośnie tego filmiku.

Pozdrawiam
  • Anonim

oj miłek miłek :):):)
  • Anonim

klip całkiem spoko :)

@Miłek - można było sie spodziewać takiej wypowiedzi :)

pzdr
  • K T

:)))))))))))))))))))))
  • marty

Jak dla mnie nie ma się do czego przyczepic, profi materiał. Podoba mi się jak kierowca/instruktor z kamienna twarza zaklada kolejne kontry zmuszając woz do jazdy w najwyzszej klasy poslizgu.
  • Romek

>Freak Inside gn11.WASyL napisał
    >klip całkiem spoko :)
    >
    >@Miłek - można było sie spodziewać takiej wypowiedzi :)
    >
    >pzdr

Gwarantuje Ci że zmobilizuje to Stana do treningów na 200 % możliwości; )
  • Anonim

moja wypowiedź nie miała na celu żadnego negatywnego wydźwięku a jeśli tak wyszło to sorry, a to że Stan będzie ćwiczyć to wiem :)

pzdr
  • Anonim

Gdyby M.Polody posłuchał tych rad przed sezonem 2006 jego kariera w D1 GP GB mogłaby potoczyć się zupełnie inaczej.
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)