-
Anonim
Tery z całym szacunkiem do Twojej osoby,
Zakończyłem wywód w tej kwestii i nie mam zamiaru ponownie rozpisywać się w temacie: Co autor miał na myśli?
Pozdr.
P.
-
K T
no tak....wywodow,uwierz mi, nikt nie oczekiwal, tylko jednej odpowiedzi.
niech jakis Mod skasuje ten pierdzielnik. -
Anonim
Nic nie będę kasował, z zapartym tchem to czytałem. Wszystko wykorzystam już podczas komentowania pierwszej rundy; ) Chyba, że któryś z zainteresowanych chce mój numer konta na PW; ) -
K T
haha!
"Popularny, ktory smial sie ze Stana komentowania pod nosem, zostal podsumowany ze szalem nie wieje..."
hahahahahha
ROTFL.
Madej - blagam skasuj :P -
-
Anonim
>Koniec z czarnym Hamann'em napisał
>BTW
>
>FILIP a ty nie wystartujesz w Toyo Drift Cup???
>słyszałem że Bombel swoja M5 ma sie pojawić...
>bo wkońcu przecież kto w temacie jest wie że jazda bokiem
>na rondzie to prawie żadna sztuka...a chłopaki z Radomia
>ponoć cos tam umieją...
>
>Pytam z czystej ciekawosci bo słyszałem krytyke ze stony
>pewnej osoby z MPWR na temat jazdy innych osób
>uczestniczacych w eleminacjach...
>a ciekaw jestem czy chłopaki z MPWR dobrze latają ,,poza
>kamerą";)
>
>pozdr.
Wjedź na "rondo warszawskie" w Radomiu, przejedź je całe bokiem na suchym asfalcie - wtedy powiem, że coś tam potrafisz - jeżeli Ci na tym zależy. To jest jedyne wiarygodne rondo, przy pokonaniu którego trzeba coś umieć. Ronda w stylu 3 metrowa średnica przy centrach handlowych uważam za śmiech na sali.
Cieszę się, że Bombel tam wystartuje - uratuje honor MPWR; ) Myślę, że da sobie radę ze sporą rzeszą głośnych "drifterów"
Kto jeździ w eliminacjach to nie wiem, bo nigdy nie byłem na żadnej eliminacji. Tak więc nie potrafię wymienić nikogo ze startujących tam osób z imienia, nazwiska lub ksywki. Ja tą osobą krytykującą nigdy nie byłem, ale z MPWR utożsamia się sporo ludzi, więc być może ktoś kogoś skrytykował. Ma do tego prawo :) Napewno wielu z nas, w tym także ja, śmieje się z nadużywania słowa "drifting" Jak nie widziałem prawdziwego driftingu, to też każdy uślizg kół (nawet ten przypadkowy) nazywałem driftingiem :D Lepiej, łatwiej i mniej przypałowo jest używać słów "jazda bokiem"
Większość z nas niestety nie ma dużo wolnego czasu - nie te czasy i coraz rzadziej się spotykamy, żeby pojeździć. A na zawody ogólnopolskie to ja jestem za słaby :) -
...
Bombla to ja namawiałem; )
w kazdym razie co powiesz o rondzie ,,babka w Warszawie"???
Na rondo Warszawskie wjezdzasz ,,bokiem redukując" z 3jki na 2jke i jedziesz... (kwestia tylko zalezy od,,bezpieczeństwa"- ilości samochodów które się tam znajdują gdyż jest tam spory ruch.niestety nie uwieczniono jazdy pewnej czarnej E46:/)
ale i tak jak ktoś już ogarnia ronda to wie że przy odpowiednij koncentracjii można jezdzic w kółko,jedno za drugim...
P.S
what about
Puchar??? Jackson???
oni nie chcieli by sprobować?(szczegónie chodzi o Puchar'a)
pozdr. -
RIKOPOLAND
prawda jest taka że moj kolega "ogarnął" 4,5 koła na babce starą E30 325i ....seria"........... więc żaden mi wyczyn :-p
Stana widziałem w akcji... za czasu jeszcze nie 'totalnie" zrobionego Hamanna... i wiem że kolega ogania...
Wszelkie pytania skierowane w moją strone "pierd**e"... powiedziałem co wiedziałem/widziałem :-p -
Anonim
Czy rondo Babka to to koło Arkadii?
Jeżeli tak, to macie niezłych kolegów, którzy robią 4,5 kółka po dziurach. U nas nikt nawet po tak dziurawych rondach nie próbuje.
Chętnie bym zobaczył te wyczyny.
-
Anonim
Puchar będzie się w tym sezonie ścigał w BMW Cup na motocyklach, więc raczej to mu zajmie głowę.
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne