-
Juriusz
>Majkel napisał
>podoba mi sie nowa szata graficzna, ale plytka z muzyka jest
>mozna powiedziec "specyficzna"; )
Mi również szata graficzna się podoba, a co do cd z muzyką, jak to Majkel napisał jest bardzo "specyficzna" i raczej dla wąskiego grona ludzi. -
Gre
-
Specter
-
Anonim
-
-
Michał Wnuk
Szata graficzna OK, w stylu gazet z UK. Szkoda tylko że nie ma co czytać. -
Anonim
-
Michał
W takim sensie (przynajmniej ja to tak widzę), że sam artykuł czyta się bardzo szybko, ponieważ jest bardzo okrojony i zawiera odczucia bądź też jakieś przemyślenia, tudzież złote myśli autora. Reszta tekstu (mam na myśli "okienka") to suche dane. Taki układ gazety ma zapewne uwydatnić coraz lepsze zdjęcia ale nie wpływa dobrze na czytanie. Według mnie lepiej czyta się jeden dobrze zaplanowany artykuł, z zawartymi danymi niż każdą rzecz osobno. Musicie zwrócić uwagę, że wśród odbiorców są też ludzie, którzy lubią czytać a nie robią tego z przymusu... -
Anonim
Sadek wiem co masz na mysli, dzieki za uwagę. Pewnie tak będziemy starali się robić przy tekstach czysto technicznych (zresztą cykl "kultowe silniki" jest redagowany w ten sposób) i autach typu "performance only". -
Michał Wnuk
Całkowicie zgadzam się z Sadkiem, GT było gazetą "wiedzy" a nie durnym pisemkiem w stylu Bravo Girl. Całość wygląda jak jedna wielka dyskoteka, ja oczekuje od gazety dużo więcej wartości merytorycznych. -
KOSMITA
mi sie podoba. troche faktycznie chaotyczne na początku ale juz sie przyzwyczaiłem i odnalazłem. plyta srednia le to kwestia gustu choc kilka kawalkow zajebistych. jedyne co sie nie zmienia to opisy samochodów- nie chce sie czepiac bo wiem ze sam bym pewnie lepiej tego nei robil ale przydaloby sie jakas zmaina- moze troch ebardziej profesjonalne opisy... -
Yanek F.
-
piotrek
-
Yanek F.
Na przedostatniej;P Ale już wiem, 17 kwietnia to za jakies 2,5 tygdnia :/
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne