• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • UDERZ W PUCHARA!!!

Co myślicie o 147 Gta i jej 250 włoskich Power horses?Dobra zabawa!!!!!!!!!!!
  • Anonim

byc może, ale nie przepadam za "alfą"...
    jedyne co toleruje to 156...wciąż się trzyma...:D
  • Anonim

w top gear byl fajny opis :)
  • Bartek

Najwolniejsza na torze, ale wszyscy wybrali ją zamiast RS-a i R32 :]
  • UDERZ W PUCHARA!!!

alfa to alfa jedyna taka trakcja w swoim rodzaju no i ta stylistyka!!!
  • Specter

Trakcja ?
  • JEFF

Ma na myśli pewnie tą szperę seryjną.

A jak tam wymiana skrzyni co 15 tysięcy ??

pzdr
  • Specter

W GTA jest jakas szpera ? Moze w tych najnowszych, 2 lata temu napewno jej nie bylo. Skrzynia co 15 tys ? To musieli ja wzmocnic, skoro juz tyle wytrzymuje :)
  • Anonim

hehe...wzmocnic
    szczerze to Alfa nie należy do bezawaryjnych aut...
    a co do tej szpery to cos słyszałem, ale nie wiem czegos dokońca...
    moze mi ktos wytłumaczy ?? czy ona jest na 50% 50% czy na 100% szpery itd....
  • JEFF

O szperze tylko coś przelotnie słyszałem w jakimś programie samochodowym. Nie mam pojęcia czy faktycznie jest, ani Jak mocna. No na pewno ani 50, ani 100 procentowa.

pzdr
  • Anonim

o tej szperze wiem tylko tyle, ile było na reklamie...
  • Specter

Szpera to chyba tegoroczny dodatek, bo wczesniejsze ( no moze jeszcze poza koncowka 2006 ) napewno jej nie mialy.
  • Anonim

>SPeCTeR XTTTГ napisał
    >Trakcja ?

Atrakcja; )
  • Bartek

GTA nie miała szpery. Teraz wypuścili wersję Q2 ale tylko dla silnika 1.9 JTD
  • Anonim

gratuluje pomyslu kupienia takiego auto ( i odwagi ). Jesli chodzi o szpere to nic takiego ona nie miala wersja q2 ma torsena :) wiec jest szansa ze jakis podzespol z alfy romeo wkoncu wytrzyma :)
  • UDERZ W PUCHARA!!!

gta nie produkują już od ponad roku a szpery nigdy alfie nie było do teraz ( Q 2 ) a co do skrzyni to 15 tys. to przesada ale mech-róż wybucha to prawda ale i tak polecam sie tym przejechać i dopiero opisać GTA!
  • Specter

Jezdzilem GTA, jakas super atrakcja to to naprawde nie jest
  • marty

Niespecjalnie sie to odpycha...
  • Wojtek

Zakładając, że przezwyciężymy niechęć od jazdy spowodowaną hałasowaniem w tym aucie wszystkiego, od tylnej osi po źle spasowaną przednią szybę.

Wózek kupowany przez tatusiów małomądrym lalkom.
    W wyjatkowych przypadkach przez przylizanych mariano italiano namówionych przez małomądre lalki, których tatusiowie popukali się w czoło słysząc, że mają to kupić.
  • Anonim

nic dodac nic ujac.
  • 1
  • 2