- 1
- 2
-
UDERZ W PUCHARA!!!
Co myślicie o 147 Gta i jej 250 włoskich Power horses?Dobra zabawa!!!!!!!!!!!
-
Anonim
byc może, ale nie przepadam za "alfą"...
jedyne co toleruje to 156...wciąż się trzyma...:D -
Anonim
-
Bartek
-
-
UDERZ W PUCHARA!!!
alfa to alfa jedyna taka trakcja w swoim rodzaju no i ta stylistyka!!!
-
Specter
-
JEFF
Ma na myśli pewnie tą szperę seryjną.
A jak tam wymiana skrzyni co 15 tysięcy ??
pzdr
-
Specter
W GTA jest jakas szpera ? Moze w tych najnowszych, 2 lata temu napewno jej nie bylo. Skrzynia co 15 tys ? To musieli ja wzmocnic, skoro juz tyle wytrzymuje :) -
Anonim
hehe...wzmocnic
szczerze to Alfa nie należy do bezawaryjnych aut...
a co do tej szpery to cos słyszałem, ale nie wiem czegos dokońca...
moze mi ktos wytłumaczy ?? czy ona jest na 50% 50% czy na 100% szpery itd.... -
JEFF
O szperze tylko coś przelotnie słyszałem w jakimś programie samochodowym. Nie mam pojęcia czy faktycznie jest, ani Jak mocna. No na pewno ani 50, ani 100 procentowa.
pzdr -
Anonim
-
Specter
Szpera to chyba tegoroczny dodatek, bo wczesniejsze ( no moze jeszcze poza koncowka 2006 ) napewno jej nie mialy. -
Anonim
-
Bartek
GTA nie miała szpery. Teraz wypuścili wersję Q2 ale tylko dla silnika 1.9 JTD -
Anonim
gratuluje pomyslu kupienia takiego auto ( i odwagi ). Jesli chodzi o szpere to nic takiego ona nie miala wersja q2 ma torsena :) wiec jest szansa ze jakis podzespol z alfy romeo wkoncu wytrzyma :) -
UDERZ W PUCHARA!!!
gta nie produkują już od ponad roku a szpery nigdy alfie nie było do teraz ( Q 2 ) a co do skrzyni to 15 tys. to przesada ale mech-róż wybucha to prawda ale i tak polecam sie tym przejechać i dopiero opisać GTA! -
Specter
-
marty
-
Wojtek
Zakładając, że przezwyciężymy niechęć od jazdy spowodowaną hałasowaniem w tym aucie wszystkiego, od tylnej osi po źle spasowaną przednią szybę.
Wózek kupowany przez tatusiów małomądrym lalkom.
W wyjatkowych przypadkach przez przylizanych mariano italiano namówionych przez małomądre lalki, których tatusiowie popukali się w czoło słysząc, że mają to kupić. -
Anonim
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...