-
Anonim
Mycie samochodu jest mi pojęciem obcym, ale dziś w cenniku zainteresowała mnie pozycja "politura". Co to jest? Wiem, że pytanie bardzo dodowe, ale pewnie ktoś z Was ma pojęcie i chętnie mi wyjaśni co to i jaki daje efekt na czarnym lakierze. -
Anonim
Politura do lakierów metalicznych
Nadaje lakierowi wysoki połysk, czyści, poleruje i zabezpiecza lakier. Nowa receptura nie zawiera rozpuszczalnika organicznego, bazowym rozpuszczalnikiem jest woda. Ścierne mikrocząsteczki czyszczą, nie uszkadzając powierzchni lakieru i usuwają drobne nierówności. Wysokogatunkowe neutralne woski chronią lakier na długo przed negatywnymi wpływami czynników atmosferycznych. Nowa receptura pozwala na użycie środka nawet na gorącym słońcu! Politura super łatwa do polerowania!
Politura do lakieru
Politura do lakierów średnio zmatowiałych i utlenionych. Czyści, poleruje i konserwuje. Przywraca wysoki połysk lakierom zwykłym i metalicznym. Nowa receptura nie zawiera rozpuszczalnika organicznego, bazowym rozpuszczalnikiem jest woda. Ścierne mikrocząsteczki czyszczą, nie uszkadzając powierzchni lakieru i usuwają drobne nierówności. Wysokogatunkowe neutralne woski chronią lakier na długo przed negatywnymi wpływami czynników atmosferycznych. Nowa receptura pozwala na użycie środka nawet na gorącym słońcu! Środek super łatwy do polerowania!
Politura do lakierów mocno zmatowiałych
Czyści zmatowiałe i mocno zmatowiałe lakiery zwykłe i metaliczne. Przywraca pierwotny kolor lakieru. Nowa receptura nie zawiera rozpuszczalnika organicznego, bazowym rozpuszczalnikiem jest woda. Zawarte w politurze cząsteczki ścierne czyszczą zewnętrzną warstwę lakieru i wygładzają drobne rysy oraz plamy żywico podobne. Nowa receptura pozwala na użycie środka nawet na gorącym słońcu! Politura super łatwa do polerowania!
Politura koloryzująca
Przeznaczona dla lakierów zwykłych i metalicznych. Ożywia kolory i przywraca połysk. Barwniki pokrywają drobne rysy. Doskonała ochrona lakieru na wiele miesięcy. Nie zawiera rozpuszczalników. Politury koloryzujące produkowane są w wielu kolorach. Należy dobrać kolor politury zbliżony do odcienia danego samochodu. Politura czyści, poleruje i jednocześnie konserwuje. Zawiera naturalny wosk Carnauba.
pzdr -
Anonim
-
Anonim
Na czarnych lakierze daje efekt więcej niż zaskakujący ...
Ja miałem czarny akrylowy i robiło z niego perłe!
Teraz na Zielonym metaliku troche inaczej ale zagłębia kolorek mocno!
Gorąco polecam! Auto w piękne lato bez wosku, to auto zwykłe; ) -
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne