Streetracing [3403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Grześ

Niestety nie jest mi dane dowiedziec sie kakretow odnosnie wyprowania samochodu w klasie street
    Regulamin mowi ze wage ew. wyjetych foteli musi rownowarzyc masa audio w samochodzie...
    Pytanie:
    Kto i gdzie wystawi mi cos mowiace o tym ze masy sa rowne?
    Czy boczki tez mozna podlaczyc pod siedziska tylnie?
    Pozdro
  • gh0ly

Nie boczki musza zostac , ja bym nie przepuscil auta bez boczkow.

Dokladnie pwenie masa nie zostanie sprawdzona , ale zeby zastapic tylnia kanape waga audio , to naprawde trzeba miec grube audio :)
  • Grześ

Czyli niczego nie moza wybebeszyc procz bagaznika?
  • marty

>zeby zastapic tylnia kanape waga audio , to naprawde trzeba miec
    >grube audio :)

Niekoniecznie, zalezy w jakim aucie... Troche dziwna ta koncepcja.
  • RIKOPOLAND

kretyńskie przepisy SSS...
  • Anonim

@RIKOPOLAND możesz startować w DRAG i wtedy ten "kretyński" przepis nie będzie cię dotyczył

pzdr
  • <<Majkel>>

powiedzcie mi jedna rzecz...
    jak zaplacilem za start to dodatkowo musze placic za wstep?
  • Anonim

No chyba nie ale ja nie rouzmiem teraz tego egzaminu ktory trzeba zdac aby wystapic na bemowie w tym roku
    Juz nie maja co wymyslec
  • <<Majkel>>

mozesz startowac ale nie beda Ci liczyli potencjalnych punktow w Mistrzostwach Polski
  • Anonim

a) start 50 zł płatny przed imprezą - wejściówka 30 zł płatna przy jeździe na imprezę
    b) licencję trzeba mieć by startować w klasach DRAG - bez licencji tylko w STREET
    c) pokaż mi sport motorowy w randze MP gdzie startuje się pod patronatem PZM bez licencji??

pzdr
  • Anonim

Ale ja chce wlasnie w klasie street wystartowac sobie moze tak zeby przejechac i zobaczyc; ) czyli nie musze robic lecencji?? a jest gdzies formularz aby im wyslac czy trzeba tylko przed zawodami ? bo ich strona jest w budowie
  • Grześ

http://www.sss.org.pl/

Nie jest!
  • Wojtek

>c) pokaż mi sport motorowy w randze MP gdzie startuje się
    >pod patronatem PZM bez licencji??

KJS. Jest klasyfikacja mistrzostw Polski KJS.
  • aguli

>Mlody napisał
    >Ale ja chce wlasnie w klasie street wystartowac sobie moze
    >tak zeby przejechac i zobaczyc; ) czyli nie musze robic
    >lecencji?? a jest gdzies formularz aby im wyslac czy trzeba
    >tylko przed zawodami ? bo ich strona jest w budowie

licencję robią Ci którzy startują w klasie DRAG inni nie musza, ale musza się stosować do regulaminu :P Formularz jest na stronie sss tylko jest już za późno by się zgłosić bo 25-go lista została zamknięta.
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)