-
Grześ
Niestety nie jest mi dane dowiedziec sie kakretow odnosnie wyprowania samochodu w klasie street
Regulamin mowi ze wage ew. wyjetych foteli musi rownowarzyc masa audio w samochodzie...
Pytanie:
Kto i gdzie wystawi mi cos mowiace o tym ze masy sa rowne?
Czy boczki tez mozna podlaczyc pod siedziska tylnie?
Pozdro -
gh0ly
Nie boczki musza zostac , ja bym nie przepuscil auta bez boczkow.
Dokladnie pwenie masa nie zostanie sprawdzona , ale zeby zastapic tylnia kanape waga audio , to naprawde trzeba miec grube audio :) -
Grześ
-
marty
>zeby zastapic tylnia kanape waga audio , to naprawde trzeba miec
>grube audio :)
Niekoniecznie, zalezy w jakim aucie... Troche dziwna ta koncepcja. -
-
RIKOPOLAND
-
Anonim
@RIKOPOLAND możesz startować w DRAG i wtedy ten "kretyński" przepis nie będzie cię dotyczył
pzdr -
<<Majkel>>
powiedzcie mi jedna rzecz...
jak zaplacilem za start to dodatkowo musze placic za wstep? -
Anonim
No chyba nie ale ja nie rouzmiem teraz tego egzaminu ktory trzeba zdac aby wystapic na bemowie w tym roku
Juz nie maja co wymyslec -
<<Majkel>>
mozesz startowac ale nie beda Ci liczyli potencjalnych punktow w Mistrzostwach Polski -
Anonim
a) start 50 zł płatny przed imprezą - wejściówka 30 zł płatna przy jeździe na imprezę
b) licencję trzeba mieć by startować w klasach DRAG - bez licencji tylko w STREET
c) pokaż mi sport motorowy w randze MP gdzie startuje się pod patronatem PZM bez licencji??
pzdr -
Anonim
Ale ja chce wlasnie w klasie street wystartowac sobie moze tak zeby przejechac i zobaczyc; ) czyli nie musze robic lecencji?? a jest gdzies formularz aby im wyslac czy trzeba tylko przed zawodami ? bo ich strona jest w budowie -
Grześ
-
Wojtek
>c) pokaż mi sport motorowy w randze MP gdzie startuje się
>pod patronatem PZM bez licencji??
KJS. Jest klasyfikacja mistrzostw Polski KJS. -
aguli
>Mlody napisał
>Ale ja chce wlasnie w klasie street wystartowac sobie moze
>tak zeby przejechac i zobaczyc; ) czyli nie musze robic
>lecencji?? a jest gdzies formularz aby im wyslac czy trzeba
>tylko przed zawodami ? bo ich strona jest w budowie
licencję robią Ci którzy startują w klasie DRAG inni nie musza, ale musza się stosować do regulaminu :P Formularz jest na stronie sss tylko jest już za późno by się zgłosić bo 25-go lista została zamknięta.
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne