Streetracing [3403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Od kilku dni przy słupie (chyba trakcyjnym) wiele świeczek się pali. Zatrzymałem się tam kilka dni temu- jakaś chłopaczyna się rozwaliła na motocyklu...

Mam nadzieję, ze to nikt z "naszych"?
  • -> T o s t e R <-

Chyba byłem chwile po. Była już tylko toyota corolla kombi z walniętym bokiem i wywalona kurtyna. Motocyklisty brak.

Mokro było

Pozdro
  • Anonim

:-(
  • Yanek F.

:(
  • Młody<<RnR>>>>

Zajeb.....NieFajnie :(....
  • Bartek

11 lipca był tam wypadek. Motocyklistę rozerwało na pół...

Dzisiaj zabił się jeden na Maczka :(
  • Marcin

>Bartek napisał
    >Dzisiaj zabił się jeden na Maczka :(

w sumie sam się nie zabił http://ww6.tvp.pl/5321,200705225017...
  • Bartek

nie wiedziałem że doszło do tego w taki sposób
  • Marcin

jest co raz gorzej,praktynie codziennie jak ktoś nie ginie to łamie sobie kości; (
  • Przekładki BMW

bo samochodami jezdzi coraz więcej idiotów którzy nie patrzą jak nalezy za siebie ........ ale motocykliści tez nie są bez winy ........
    troszke ostrozniej i wolniej tez mozna było by jezdzić zwłaszcza ze za kierownicami samochodów coraz więcej małolatów i idiotów ............
    tydzień temu wyprowadziłem "skuter" zeby go przepalić ( brak czasu na codzień do jazdy) zdązyłem przejechać 3 km i mało co na wale miedzeszyńskim nie zostałem z niego zdjęty prz 130 km/h starsza pani paląc papierosa i gadając przez koma nagle bez kierunku zaczeła wyprzedzać ................ na pierwszych swiatłach dostała wiązanke ......na grubo

[*] [*]
  • Rafał :D:D:D:D

[*][*][*][*][*][*]
  • Anonim

Z motocyklistami jest tak:

Za szybko jeżdżą na urządzeniach którymi można skutecznie jeździc na torach a nie po ulicy.

Kazdy kto zapierdala musi miec świadomość, że nie zostanie zauważony i zepchniety, albo dotknięty, albo cokolwiek... Z tą różnicą że ja mam 1400 kilo blachy naokoło a motocyklista T shirt i kawałek kurteczki...

P.S. Straszna sprawa z tym wypadkiem na Nowolipki- nie wiedziałem, ze tam aż taka makabra się działa....
  • Marcin

Ja ostatnio poruszam się tylko motocyklem odkąd sprzedałem samochód,tak gdzieś od świąt wielkanocnych,jest mnóstwo idiotów,na motocyklach również. Najczęściej kierowcy samochodów ustępują miejsca jak sie jedzie w korku między autami,ale ostatnio miałem sytuacje że jakiś gnój specjalnie mi zajechał drogę i zaczął coś sie pluć. W takich momentach mam ochote zatrzymać się i mu przypierdolić,a w najlepszym wypadku urwać mu lusterko albo zakopać w samochód.Powstrzymałem się,olałem barana. Prawda jest taka,że jak się jedzie normalnie motocyklem to mało jest sytuacji,których nie przewidzisz.Jak ktoś ma wyjechać to i tak wyjedzie.Trzeba to zawsze zakładać i myśleć za innych.

[*]
  • J A

Ja często nie mogę się opanować, zajeżdżam pouczam intensywnie pluje na maskę i odjeżdżam, bo zdzierżyć nie mogę..

Dla tego też nie jeżdżę motorem, bo wiem że bym poległ szybko przez jakąś nie douczoną łajzę ***
  • Kas!a

>Bullitt napisał
    >Od kilku dni przy słupie (chyba trakcyjnym) wiele świeczek
    >się pali. Zatrzymałem się tam kilka dni temu- jakaś
    >chłopaczyna się rozwaliła na motocyklu...
    >
    >Mam nadzieję, ze to nikt z "naszych"?

Z waszych może nie.. ale to był mój kolega :( [*]
  • Anonim

Rozumiem;

Z czyjej winy był wypadek? Jesli oczywiście można spytać....
  • Marcin

>Bullitt napisał
    >Rozumiem;
    >
    >Z czyjej winy był wypadek? Jesli oczywiście można
    >spytać....

zobacz na link,który wczoraj umieściłem
  • Anonim

>Marcin napisał
    >>Bullitt napisał
    >>Rozumiem;
    >>
    >>Z czyjej winy był wypadek? Jesli oczywiście można
    >>spytać....
    >
    >zobacz na link,który wczoraj umieściłem

Nie o tym wypadku mówimy.

Popatrz w tytuł watku...

• Marcin

no tak,sorki :)
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)