-
Anonim
> Można w sumie sporo zrobić.
> A może by tak akcję w stylu "Stop ślepym kierowcom" ?
>
> Było już o % za kierownicą, a to jest kolejny powód wypadków.
> Czasem wystarczy się zwyczajnie obejrzeć do tyłu, by uniknąć
> kolejnej tragedii...
masz racje...hmmm pomysl z akcja tez dobry...
ostatnio jadac z Asia w centrum widzialem paru motocyklistow w zoltych[albo zielonych nie pamietam] koszulkach z jakims napisem na plecach wlasnie nawiązującym do patrzenia w lusterka...ciekawy pomysl...jestem za... -
Anonim
-
Anonim
Oby nie skończyło się tylko na pomyśle :)
No to czekamy na propozycje do takiej akcji.
-
...
>McBurri napisał
>Można w sumie sporo zrobić.
>A może by tak akcję w stylu "Stop ślepym kierowcom" ?
>
>Było już o % za kierownicą, a to jest kolejny powód
>wypadków.
>Czasem wystarczy się zwyczajnie obejrzeć do tyłu, by
>uniknąć
>kolejnej tragedii...
od kolegi ktory smiga na motorkach slyszalem, ze wczoraj jeszcze na skuterku ktos sie "rozwalil"
helikopter byl wezwany... ale nie wiadomo czy zyje czy nie...; /
powod: podobno taki jak w opisanym wczesniej...; /
-
-
MATEK
na tych koszulkach było cos w stylu patrz w lusterko prawie karzdy motocyklista na paradze podczas juwenaliów w ubiegłą sobote miał -
Marcin
>McBurri napisał
>Oby nie skończyło się tylko na pomyśle :)
>No to czekamy na propozycje do takiej akcji.
>
taka akcja jest w fazie realizacji
http://grono.net/forum/topic/218765... -
Anonim
-
Michal Szutkowski
odnosnie wypadkow pare lat temu byl glosny wypadek przy carrefure bemowo Niestety zginol w nim moj dobry kolega byl pasazerem uderzyli w autobus ktory wyjezdzal z petli oficjalnie oni cieli na czerwonym ale naprawde podobno kierowca autobusu wyjechal juz na pomaranczowym ....
chlopak 19 lat przebity na wylot mial jeszcze tyle sily ze zdolal przejsc z ulicy na chodnik z dziura w brzuchu i zmarl na miejscu :(
MAM TAKI APEL I DO KIEROWCOW SAMOCHODU I MOTOCYKLI UWAZAJCIE NA INNYCH UCZESTNIKOW DROGI !!! BO NIESTETY WINNI SA PO OBU STRONACH !!! KIEROWCY AUT NIE PATRZA W LUSTERKA ZAS MOTOCYKLISCI WYPRZEDAJA CZESTO NA 3 :(( poporstu KIEROWCO zanim zmienisz pas ruchu SPOJRZ 3 RAZY W LUSTERKO , MOTOCYKLISTO ZANIM WYPRZEDZISZ DAJ JAKI KOLWIEK ZNAK ZE jESTES A NIE PROSTO Z PEDU WYPRZEDZAJ !
Sadze ze czesta wina jest fakt ze patrza w lusterko nie widac motocyklisty i nagle bach zaczynasz manerwr a on nie wiadomo skad sie nagle pojawia :) dlatego wjedz chociaz na 1 sek za samochod aby mial szanse cie zobaczycw lusterku !!! -
Anonim
>taka akcja jest w fazie realizacji
> http://grono.net/forum/topic/218765...
Oki, tylko, że to "Motonici".
Ale właśnie o to biega, to samo, tylko, że kierowcy 4 kółek :)
-
Anonim
-
Hesus
fakt faktem motocykliści jeżdzą jak wariaci z nikąd się pojawiają mozna ich porównać do kolesi w starych bmw( nie chce nikogo obrazić) zapiuerdalają tacy bez kierunkowskazów i jak chcą aler też bardzo dużo ludzi nie patrzy w lusterka( ja patrze w panoramiczne w środku samochodu) a wracają c do tematu wczoraj zeskrobywali jednego motocykliste pod hotelem Mazurkas w Ożarowie( więcej nie wiem kumpel mi powiedział bo był wtedy jak go brali ale całej sytuacji nie widział)
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne