Streetracing [3403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

za sss.org.pl

Runda w Białej Podlaskiej odwołana

23.05.2007, 09:10 - Marcin Placek

Otrzymaliśmy informację od lokalnego organizatora - Automobilklubu Bialskopodlaskiego, że właściciel/dzierżawca terenu lotniska w Białej Podlaskiej ostatecznie nie zgodził się na przeprowadzenie rundy WRMP w terminie 27 maja 2007. Runda ta zatem zostaje odwołana zgodnie z Par. 3 ust 1. Regulaminu WRMP. Kwestie prawne dotyczące braku tej zgody pozostają w gestii AK Bialskopodlaskiego, który do końca prowadził rozmowy w tej sprawie. Być może taka sytuacja wynika z ciągłych zmian planów w stosunku do tego obiektu. Nie ma w tej chwili pewności, że WRMP odbędzie się tam w 2008 roku. Jest nam niezmiernie żal z powodu takiego obrotu sytuacji, jednak na pewne rzeczy po prostu nie mamy wpływu.

Stowarzyszenie Sprintu Samochodowego nie ma już czasu na przeniesienie tej rundy w inne miejsce, ponieważ nasz czas w 100% pochłaniają przygotowania do King of Europe.

W związku z tym zawodnicy, którzy zapłacili za start w Białej Podlaskiej (dotyczy to również osób z opłaconym i niewykorzystanym udziałem na Bemowie):
    a) mogą otrzymać zwrot opłaty startowej, jeżeli wyślą taką informację na biuro@sss.org.pl, podając swoje imię i nazwisko
    b) ich opłata może zostać zaliczona za start w Kamieniu Śląskim 30 czerwca 2007, w tym przypadku proszę o wysłanie info na adres admin@sss.org.pl (imię i nazwisko, auto, klasa startowa)

W razie jakichkolwiek innych pytań lub wątpliwości proszę pisać na biuro@sss.org.pl.

Do zobaczenia w Kamieniu Śląskim na WRMP i King of Europe!

pzdr
  • Anonim

Ciekawe kto na to wpadł???
    Człowiek specjalnie sesję sobie przekłada aby pojechac a oni odwołują; / Ciekawe co znowu tam kombinują???
  • Anonim

Jak to mawiał Janusz Wójcik "Kasa misiu, kasa".
  • Anonim

Jak nie wiadomo, o co chodzi, to chodzi o szmal...
    norma... :(
  • b@strzol

Poniewaz B.P jest odwolana to jest mozliwosc zrobienia w tym terminie wyscigow w Starachowicach przez motokopytko , jesli jestescie zainteresowani ta opcja to zapraszamy do wpisania sie na forum klubowym i zapraszamy do starachowic
    Link do forum:
    http://www.motokopytko.pl/forum/vie...
  • Anonim

widze ze ZZZ z bezikiem na czele zaczyna wkurwiac rowniez osoby bezposrednio nie zwiazane ze streetracingiem...

...jakos mnie to nie dziwi :D:D:D:D:D:D:D
  • Tomek

>bizkit napisał
    >widze ze ZZZ z bezikiem na czele zaczyna wkurwiac rowniez
    >osoby bezposrednio nie zwiazane ze streetracingiem...
    >
    >...jakos mnie to nie dziwi :D:D:D:D:D:D:D

Jeszcze rok ...; ]
  • Gre

jak dla mnie skandal
  • KRooL

Gdyby impreza w Białej miała wyglądac tak jak na Bemowie to nawet lepiej, ze ją odwołali...
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)