Streetracing [3403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

wpisujcie miasta!!

ROTFL
  • Kondzio :)

siema. mam pytanie jestem z wawy i apropo samochod tuningowanych niewiem zaduzo ale mam kumpla z ktorych chcielibysmy pojechac na jakis "wyscig" mowie o ulicznych organizowanych np czasem na KEN-ie albo na Puławskiej, tylko jak mozna sie dowiedizec co i jak? i kiedy i gdzie sie to odbywa? pozdro
  • Purple

proponuje jeszcze napisać o tym w gazecie, to napewno się odbędzie;)
  • Anonim

>Kondzio :) napisał
    >siema. mam pytanie jestem z wawy i apropo samochod
    >tuningowanych niewiem zaduzo ale mam kumpla z ktorych
    >chcielibysmy pojechac na jakis "wyscig" mowie o ulicznych
    >organizowanych np czasem na KEN-ie albo na Puławskiej,
    >tylko jak mozna sie dowiedizec co i jak? i kiedy i gdzie sie
    >to odbywa? pozdro

Madej z Bullitem będą mieli okazję się pośmiać

ROTFL

poprostu niewiem gdize sie dowiedizec co i jak...
  • BARTEK

zadzwoń do dzielnicowego, on napewno wie.....
  • Purple

>Kondzio :) napisał
    >poprostu niewiem gdize sie dowiedizec co i jak...

widzisz...na forach nie opisuje się pewnych rzeczy, nie mówi się o opryszczce na penisie i nie mówi sie o tym, o co pytasz- z podobnego powodu, tylko różni sie publika do której to ma nie dotrzec...

spoko wsumie macie racje :P
  • nYc'uś

dokladnie to kiedy ci nie powiem ale jak sie wybiezesz na zawady przy wale w weekend to mozesz cos zobaczyc;) a i nawet psy sie nie pluja a wdzien jezdza jak...
  • Anonim

Wyścigi na KENie nie są ogólnodostępne. Konieczne dwie osoby wprowadające. Nie ma natomiast limitów co do aut, ale realnie teraz bez 400 konnego AWD w lekkiej budzie nie ma co się porywać z motyką na słońce. Latem królują tam RWD, ze wględu na rondo i tak zwaną sykanę hopą (bywały przypadki wejścia w szykanę bokiem przy prędkości >200km/h). Zbiórka jest na jednym z piętrowych parkingów nieopodal KENu, tam dobierane są pary które wylatują na trasę. Nie jest to typowy sprint równoległy, trasa to najczęściej pętla (zawrotka na rondzie). Zniechęcają dość wysokie stawki wejścia. Przewanie jest "ochrona", dogadana jest Straż Miejska, która podczas wyścigów ustawia się kawałek przed wylotem parkingu fotorejestratorem i ostrzega organizatorów, czy nie jedzie ktoś spoza "układu". Nie zaprosonych gości wyłapują.

Na Puławskiej jest lepiej. Pod względem dostania się na wyścigi. Nie trzeba mieć znajomych, wystarczy wpisowe. Według mnie Puławska jest zła pod względem bepieczeństwa, dużo tam dzwonów ostatnio i gdyby nie wtyki w mediach byłoby o niej za głośno.

no dzięki, że mieszkan na ursynowie to wiem o jaki parking chyba chodzi więc popatrze i sam jakoś sie dowiem... a co do tych na puławskiej to może mniej bezpieczeństwa ale dla kogoś co niema ani kontaków w tym ani nic to lepsze rozwiązanie.
  • Anonim

hahahahah... o skonam chyba...
  • Marcinos.

>eSAeNE napisał
    >hahahahah... o skonam chyba...

wytrzymaj jeszcze...; D
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)