Streetracing [3403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Madej

http://f1.wp.pl/kat,1775,wid,890819...

mam nadzieje, ze chlopak nie bedzie mial pozniej barier psychicznych,
  • Anonim

przed chwilą spiker powiedział, że złamał nogę...
  • Anonim

a tu video z wypadku http://video.google.pl/videoplay?do...
  • Anonim

Jak to zobaczyłem to miałem w głowie najczarniejsze myśli - w końcu jechał grubo ponad 100km/h. Całe szczęście że to tylko noga, ten wypadek pokazał jak bezpieczne są bolidy F1
  • Anonim

>Marcin napisał
    >Jak to zobaczyłem to miałem w głowie najczarniejsze
    >myśli - w końcu jechał grubo ponad 100km/h.

jechał 230 km/h w chwili wypadnięcia z toru...

wczoraj się też Kuzaj rozwalił :/
  • Anonim

Faktycznie, 230 km/h, dopiero zajrzałem na wp. Ja pierdole... 230 i złamana noga....
  • Jasiek ®

widocznie takie rzeczy to tylko w F1 - taka prędkość i tylko takie obrażenie... widocznie bolidy to nie sam plastik :)))

pzdr
  • Janooop

Sam plastik odpadł. Na szczęście dla Roberta po śmierci A. Senny bardzo wiele zmieniło się w sprawach bezpieczeń kierowców. Trzymam kciuki aby Robert szybko wrócił do formy.
  • K T

• Jasiek ®

>Tery napisał
    > http://img529.imageshack.us/img529/...

nom, noga ewidentnie wystawała, ale dobrze, że jej nie zmiażdżyło ani nie urwało... :)

pzdr
  • ...

bardzo paskudna rolka :/ ...

• Anonim

noga cała!
    Robert doznał lekkiego wstrząsu mózgu i nadwerężenia kostki...
  • RIKOPOLAND

ale technologia...
  • Anonim

Ogólnie "dobry" wyścig był. 12 bolidów dojechało do mety.
  • Anonim

Prasą trąbiła od tygodnia, że Robert w Kanadzie będzie na podium, że jest objawieniem F1, tylko zli Niemcy mu specjalnie gorszy bolid dają, żeby mu się zle jechało i żeby mu skrzynia biegów nawalała, że jest liderem teamu, tylko zły Niemiec go blokuje. To nic, że przed wyścigiem Villneuve mówił, że Kubica nie ma talentu, my wiemy lepiej, ma. I pokazał kto jest lepszy w teamie i kto ma talent.
  • Anonim

lol.
    mit narodu wybranego?

ciekawe wiec czemu prze połowę wyscigu był 8my a tuz przed wypadkiem 15ty.

F1 nie jest tak łatwe jak schemat, ze ktos komus cos dał i zaplanował, to wygrał.
  • Anonim

Bez przesady. GP Kanady to był dziwny wyścig. Nie codziennie ogląda się Takumę Sato łykającego Alonso.. W Monaco Kubica kręcił lepsze czasy od Heidfelda. Czy jest lepszy czy gorszy? Będzie widać w generalce na koniec sezonu.
  • Anonim

no tak, Alonso juz od pierwszych sekund źle planował, potem tez tracił pozycje.
    a przez ilosc wypadków i okrązen jadac za Safety Car, wszystko było pomieszane.

z wszystkiego tego, dobrze słyszec, ze Robert jest ok i nic powaznego sie nie stało. Wyglądało niedobrze:/
  • Anonim

Wypadek to nie jego wina! Oszukali nas, dedydenci!
  • Anonim

Tak Juby, BMW specjalnie zatrudniło Kubicę, żeby źle jeździł i bolidy rozwalał. Tak na prawdę to beztalencie, które nawet nie jest w stanie w swoim pierwszym pełnym sezonie non stop okupować podium.
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)