Streetracing [3403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Specter

Zna ktos jakas w Wawie, lub okolicach, godna polecenia ? Musze pomalowac orurowanie w Patrolu, bo jakies Seicento mi sie pod kola zaplatalo; )
  • Konrad Słomina

na tylach stacji (Orlen) w miejscowosci Baniocha. Stacja jest dokladnie na skrzyzowaniu drog Piaseczno - Gora Kalwaria - Konstancin. Malowalem tam felgi i rury do quada, wiec moge polecic :)
  • Specter

Masz do nich jakis numer ?
  • Konrad Słomina

Oczywiscie :) ... poszedl na priva :)
  • Specter

Orurowanko juz jest u nich. A jakie maja ceny :D
    Za metr kwadratowy powierzchni z piaskowanie, podkladem, malowaniem i wygrzewaniem w piecu biora 64zl. To jak to orurowanie ma 0,7 metra to jest wszystko :D
  • Anonim

A felgi też robią?W sensie czy wypiaskują, polakierują itd... Specter prześlij mi na prv kontakt do nich
  • Specter

Robia felgi :)
    Firma jest w Solcu, nr 156. To taka wiocha pomiedzy Konstancinem a Baniocha. Lakiernia jest obok stacji Orlenu. Nr 727 51 51, wewnetrzny 201
  • Konrad Słomina

>...J... napisał
    >A felgi też robią?W sensie czy wypiaskują, polakierują
    >itd... Specter prześlij mi na prv kontakt do nich

czyt. 4 wypowiedzi wyzej :) :) :)
  • Anonim

Wiem, wiem już wszystko :)
  • Konrad Słomina

Pewnie jest to oczywiste, ale tak na wszelki wypadek przypomne o wyczyszczeniu "stozkow" z farby... bez tego kola zapewne sie odkreca dosc szybko :)
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)